Vad är det med det här landet?

Jag vill ha knäck, jag köper ingredientser. Men hittar ingen sirap. Annika informerar mig snällt om att i det här landet så finns det ingen ljus baksirap. Bara pannkakssirap på flaska, två liter, jag vägrar köpa två liter sirap.. VÄGRAR!

Som tur var så har Annika importerat lite, så jag ska låna två dl. Hehe.. tack så mycket.
Imorgon ska vill till IKEA, jag ska inhandla pepparkaksdeg och sill. Allt för att min prins ska ha det bra när han kommer i jul. Mohaaaa, vad jag längtar. imorgon är det bara 23 dagar kvar!

Sen kan jag ju berätta om Inas sköna komentar om Osthyvlar här omveckan : " Ja men Annika, bara för att det inte finns osthyvlar på IKEA så betyder det inte att vi inte har det i andra affärer!" och så ska hon hyvla en skiva ost för att markera detta. Enda problemet är att hon försöker med fel sida ner. Ina Ina..
Hon skyllde allt på att hon är lite virrig och gravid!

Idag ahr jag tyvärr inget kul att berätta, bara massa trist bajs. Förlåt, jag är lite down! Måste tvätta också, känns kanske lite sent nu? Har inga rena strumpor heller, ´fast när jag tänker efter så har jag typ INGA strumpor så det kvittar.
Jag har på allvar tre par strumpor och en omaka.. Måste köpa nya.. remember..


Aja, nu ska jag prata klart med mannen i mitt liv och sedan ska jag bada och sova. Ingen brådska dock, börjar inte föränn ett imorgon (och så blir det ikeaaaa)


/ECN

Morgonstund har guld i mun!

Nu sitter jag vid köksbordet och dricker en kopp the. Dock utan mjölk, men det funkar det också. (Mental post it-lapp: Köp mjölk ikväll!!) Har kortdag idag, hehe, jobbar bara till fem och i morgon börjar jag inte föränn ett, så det blir julmys idag istället! Typ knäck och kanske lussebullar om det vill sig riktigt illa. Får väl dra på youyube med lite julmusik, sen är biffen kirrad.
I dag har jag annars inga storslagna planer, ska ta med barnen till lekparken, placera min fagra röv på en bänk och låta dom leka själva medan jag läser en bok. Är så himla trött idag, klev upp en halvtimme tidigare för att kunna ta ett bad också, så jag gick upp sju och somnade runt.. halv två?
Och av någon konstig anledning så börjar jag alltid kolla på en film, men när jag vaknar upp på morgonen så är det en helt annan film som ligger i VLC. Strange..


Men nu ska jag mysa lite till innan jag måste kasta mig till spårvagnen. Ha en bra dag!




Oh, min fina hyacint där i bakgrunden.



Tröt jävel, med vad som kan vara världens fulaste mugg! ( och kan någon komma hit oc pilla lite med inställningarn ai min webbcam?)


/ECN

Finally

Nu ligger jag äntligen i sängen i min lägenhet, hyacinten är på plats och jag har hunnit med att både återställa lägenheten till mitt skick och även tagit ett bad. Drog en pirra i badet också, jag gillar att bo själv och få göra vad jag vill när jag vill mohahah!
Fast sen får jag väll skylla mig själv om jag blir fet som ett hus.

Idag längtar jag hem, till mamma och pappa och till Tommy. Och alla vänner och syskon och kusiner och alla.
Buhuuu..Men snart kommer ju Tommy, förhoppningsvis reder vi ut allt krångel då också. Mys, jag bara längtar tills jag får stå där på flygplatsen och vänta på att min lilla rins ska komma ut. Det bara pirrar i magen när jag tänker på det!
Nu kollar jag på Beck, ligger i lillrummet. Vet inte varför, känns lite bättre än att ligga i dubbelsängen helt ensamt. Varmare här  också, mohaaaaaa!

Och av någon konstig anledning ser jag fram emot att jobba lite mera, tjäna lite mera spara lite mera!

Men nu ska jag nussa kudden, sköt er!

/ECN

Men vad i?

kommer jag ens få komma hem eller? Beror väl på om lägenheten är städad, Mangan-Bangan ringer och kollar nu. Jag vill hem nu.
/ECN

Hallå, här borta sitter jag och väntar på att få komma hem!..

..näe men tänk inte på mig, jag sitter ju bara här i ett hörn och ruttnar liksom. Dom har fan glömt mig här, helt glömt att jag vill hem och bajsa. Helt glömt att när jag är här så känns det som att jag jobbar konstant. Och att jag vill hem och vila lite innan den nya jävla fyrtiotimmarsveckan börjar. Jag vill hinna bada också. och mysfika..och packa upp, och sova också kanske. Så helst innan tolv, men allra helst för två timmar sedan.

Jävlar vad less jag är, skjutsa bara hem mig förfan.. jag måste vattna hyacintjäveln också. Shit det bara kryper i mig av vilja att komma hem och typ få sova utan att bli väckt femton gånger varje natt, det är fan orealistiskt.. DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ! sluta betala räkningar Mange-Bange, börja skjutsa hem din stackars aupair som nästan somnar av tristess..

/ECN

Julmarknad.

Jag är fast, så jäkla fast. Och allt är Annikas fel, det är hon som invigt mig i detta osunda beroende. Dumma Annika, på grund av dig har jag idag intagit tre koppar Yogi-the på staden. TRE! Plus att jag köpt med mig en förpackning hem.  Helt insane, så gott det är. Fast det är ännu godare om man dricker den som latte. Måste talla med mig några deciliter mjölk härifrån till my place, så att jag kan kvällsmysa lite också, hatar att allt har stängt på söndagarna. eller allt och allt men alla mat,kläd,skit,prul,grej-affärer. som tur var så har ju några cafeer och restauranger öppet.

Samt julmarknaden.. Herregud, vilken hysteri. Det är så fruktansvärt mycket folk på stan att jag nästan förgås. Maria var snäll och tog lite kort som hon ska maila till mig så att jag kan lägga upp här på bloggen, så att ni med egna ögon kan se hur jävla packat det är!
Men har iallafall lyckats köpa lite julklappar i  all trängsel. Kommer ju skicka hem lite till familjen, dock inte så stora tunga grejer, men något litet för att visa att jag inte glömt dom där hemma! Hittade dessutom äntligen en hyacint, som jag har letat. Glad blev jag när jag hittade den och hon som jobbade i affären måste ha tyckt om mig för jag fick krukan på köpet haha! Dock inte så juligt, blå hyacint och blå kruka. Fanns liksom inte så mycket juliga färger på krukorna av någon anledning.

Men det kommer bli mysi i lyan nu! Hyacinten gör allt! om någon bara kunde skicka mig en liten julskiva så att stämningen verkligen kunde vara på topp..någon?

Aja, nu ska jag pusha på Mangan-Bangan så att jag kan få komma hem någon gång idag också.


/ECN

Fix och klar



Vi ses later!
/ECN


Det skabli en bra dag

Fy..fan! Jag är farligt trött. Vaknade halv nio av att Emilia och Emila river halva lägenheten, låter det som iaf. Men det visade sig senare att dom bara dukat fram frukost. När det äntligen blir tyst och jag känner att jag både kan och vill somna om så hör jag Emilia nere i trappan : " Memma, kjaaaam. Fukooost!"
Så det var bara att gå ner, ty den flickans vilja är starkare än stål. Så vill hon ha ner mig till frukost, så är det bara att pallra sig.
Det blev dock en mycket trevlig  första adventsfrukost. Emil och Emilia fick en varsin liten docka i adventspresent och dessa blev stora favoriter. Dock så tycker E2 att det är super roligt att kasta dockorna i golvet så att dockorna blir ledsna och sedan ta upp dom och trösta dom. Detta trots att jag varnat dom för konsekvenserna, slår man sina barn så kommer soc. Och det vill man ju inte, jag tittar menande på Emil som håller med mig, och kastar sen åter stackars dockan i golvet. Jaja, vad ska man göra?

Båda dockorna heter förresten Emma, det tycker jag är fint. Hahaha.

Idag ska jag tröffa Greken, finnaly. Hatar när det går långt tid mellan våra meetings. Hon är så jäkla bra att prata med, om allt. hon förstår verkligen och kommer med bra synpunkter. Men tar ALLTID mitt parti om hon ser att jag behöver det. När Maria är inblandad så kan man räkna med att det blir en bra dag! Och det kan verkligen behövas efter att man blivit ljugen rätt upp i ansiktet, thank you very much!
Men det är lugnt, jag orkar nog inte ens bry mig så värst!


Sen ikväll blir det julpyntning nummer två av lägenheten min, ska bli så skönt att återvända. Dock så har jag inte hittat någon hyacint, det verkar råda total brist på sådana här i Nuremberg. Importera kanske?


Nu  ska jag hotta upp mig lite!

/ECN

Status: Bolibompa



Snart får jag äntligen lägga huliganerna, vi har haft en riktigt mysig ute-eftermiddag. Vi har klappat kameler och åsnor och gud vet vad, men stora horn hade dom iaf. Nu kollar vi som sagt på bolibompa. Två kids som vann typ lilla melodifestivalen sitter just och spelar och sjunger, väldigt duktiga måste jag säga.
Men åh, från och med att vi kommit hem så har jag inte fått tagit ett steg utan E2, jag har fan inte ens fått kissa ifred. High five!

/ECN


Love is in the air

Emil är lite besvärlig mot mig, detta har uppståt på senaste tiden då han gärna mobbar mig lite. Typ "Emma får inte vara med!"  "Emma får inte titta på!" "Emma får gå ut ur rummet!" Emma får inte, Emma får inte. Och så kastar han något på mig för att få mig att veta var jag hör hemma.
Men ibland känner han att han kanske har varit lite för dum mot mig (eller vet han att det är jag som bestämmer vem som får russin?) så då kryper han upp i mitt knä, gosar en stund och ger mig några mysiga, dock snoriga, pussar. Sedan tycker han att det får vara nog, så han hoppar ner, greppar första bästa grej och kastar den mot mig. Sedan säger han att jag inte får vara med.

Dumma Emilchen. Men Annika säger att han gör så för att han är kär i mig, och då svarar jag att jag självklart vill ha första tjing om han blir snygg om sisådär tjugo år.

Om en timma börjar jag jobba, då ska jag ta med mina små troll och handla lite på Dm. Typ tamponger, så alla oroliga föräldrar, det blir som tur var inget barnbarn i Augusti heller!

/ECN

Haha mamma!

Mamma ringde imorse, vi pratade om lite ditt och datt. Sen kom vi in på att hon inte fattade vad som menades med bilderna jag tillägnat henne. Hon trodde bara att jag gjorde en ful grimas, typ. Sedan blev hon tyst och utbrister med någon sorts..förakt..? i blicken: " Du har väl inte piercat dig i något ögonbryn eller så?!" Åh mamma mamma, haha. Verkligen inte. Tillslut fattar hon att det är piercingen i tungan som åkt ut. Grattis mamma, på femte försöket!

Enda anledningen till att jag tagit ut den är att det är jävligt svårt att snacka tyska och Engelska med den haha, man liksom sluddrar och slinter på orden, typ. Så nu mamma är jag inte ohygienisk mer, grattis du har nu en nästan hålfri dotter,haha!
Fast man vet ju aldrig om det kommer någon annan någongång, men då förhoppningsvis på ett mindre "ohygiensikt" ställe!

Nu har jag precis ätit lördagsfrukost med la familia här och dessutom tagit en dusch, snart ska jag ge mig ut på stadens gator en sväng  innan jag börjar jobba vid tre. Hoppas dock att jag får min lön nu så att det kan bli lite julklappsköp, För att tro inte att jag glömmer er därhemma bara för att jag sitte ri ett annat land och ruttnar!

/ECN

Idol

Nu sitter vi, som alla andra fredagar, bänkade i soffan framför idol. Dock är det paus så jag kör en snabb blogg. Vi har varit nere på invigningen av julmarknaden, det var så STORT, tro mig, det ballaste jag varit med om typ. Holy moly!
Sedan raggade vi med oss Mark och Lupka hem på middag också, jag lagade och alla var mycket nöjda med resultatet, puss och kram till mig själv för storslagen insats.

Nu sitter jag och undrar vad tommy gör, så längesen jag hörde av honom. Eller typ..två dagar, men två dagar känns fan som en jävla evighet. Så Tommy, hör av dig till din flickvän, hon saknar dig.

Och mamma, jag hoppas att du driver. Jag hoppas verkligen det. Och när ska du ringa mig egentligen. Du har varit lite dåligt på det på sista tiden!
/ECN


Mamma!

HUR tydlig måste man bli, VAD är det du inte förstår? :)  till och med Lotta är smartare än du (förlåt Lotta, du är ALLTID smartast menar jag ju förstås!)



Jag är förövrigt rädd, jag har bivit som mormor. Mahjong är ett mycket trevligt och underhållande spel, när jag kommer hem kanske jag och mormor kan lana med lite mahjong? Vad tror ni, kul? 


Idag har jag förövrigt tillringat en timme framför en tågräls (ala stighelmers i sällskapsresan), E2 tycker att de äfarligt roligt varje gång ett av de sju tåen kommer uttuffande ur ett av de typ tio tunlarna.
Tågbanan är uppbyggd i och med att det är julmarknad och det är ju trevligt, ungarna kan kolla på tågen och jag kan stå där och dricka kaffe i godan ro. Jg vill egentligen gå men eftersom knattarna gillar tåg  stannar jag ett tag till för fridens skull.
I eftermiddag så ska jag och Annika gå iväg och fika lite, och sedan går vi nog tillsammans och ser på julmarknaden, Greken har ju inte svarat på mitt sms den jäveln. Men det blir nog en mycket trevligt eftermiddag att se framemot, eller vad säger ni?
/ECN

By the way, mamma this is for you:


Nu syns det ju dock inte så bra, men jag hoppas du ser vad jag menar!
/ECN


Mysigt

Emilia vaknade för ett tag sen och var lite ledsen, så jag tog upp henne och gick och la mig i sängen med henne i famnen. Så himla mysigt med små barn när dom är lite trötta, vi bara låg där och gosade tills hon somnade. Förvisso så vaknade hon typ fem gånger när jag lite diskret försökte lägga tillbaka henne i sin säng, så då var det bara att börja om.
Men endå, mysigt!

Sen ringde pappa nyss så jag pratade med honom ett tag, han berättade att mina syskon och han+sambo (snart iaf) ska fira jul hos min faster. När han sa det så kände jag riktig avudsjuka, vi firade mycket jul där när vi var mindre. Men de senaste tio(?) åren har vi firat med mammas släkt, på senare år så har den släkten minskat och ökat och splittrats och delats rätt bra. så det är ett under om alla kan fira jul ihop.
Alla kusiner är hos olika farföräldrar och hos alla pappor, och om någon nu eråkar vara hos sin mamma så är det självklart fel år (kör med varannatsystemet här) så dom firar med mammans nya mans familj typ. Trust me, våran släkt på mammas sida liknar rena rama "tomten är far till alla barnen", och då ska vi inte tala om midsomrarna, då vi ofta firar alla ihop, typ med gamla och nya och nyas gamla och gamlas nya pojkvänner, sambos och män/fruar. 
Men en sak är säker, att när hela mammas släkt är samlad så blir det garanterat livat i luckan. Vi skulle kunna ta betalt för att folk skulle få vara med under en middag med oss, riktig cirkus jag skojar inte!

Hur som helst så var det ju inte min underbara släkt på mammas sioda som jag skulle prata om, utan att jag blev svartis på mina syskon som får fira jul hos faster igen. Hoppas ni får det kanon på julen!
Det kommer iallafall jag få, tillsammans med min framtida familj, Tommy! Den mannen, jag älskar honom och är så glad att vi äntligen kan fira vår första, förhoppningsvis inte sista, jul tillsammans. Det kommer bli underbart!
Så om bara 28 dagar kommer han ner och tills dess måste jag ha fixat hundra saker, så att han kan förstå att jag är ett bra kap. Typ visa att jag kan laga mat och diverse annat.. hehe..

Nu ska jag dra igång en film, återigen denna underbara pojke som fixat in massor av filmer på hårddisken (som jag förövrigt fått av just denne man, tack babe <3) dock förstår jag inte varför typ 50 % av filmerna, är läskiga filmer som jag inte vågar kolla på själv. Varför? Hur tänkte du?
Haha.. så kan det gå ba!

Natti !
/ECN

Christmas feeling

Hallådu!

Imorgon är det ju som sagt invigning av julmarknaden, och det märks på hela staden som överträffat sig själv i dekorationer och ljus. Emil och jag skulle ner och posta ett paket åt Annika (som stannade Hemma med Emilia som har fått febern från Emil).
När vi kom ner till Weiserturm så är det en jul-gospel-kör som står och sjunger massor av julsånger ( typ: Oh-hallelujhaaaaaa-oh it is christmas.-- Oh hallelujha) och Emil blir helt till sig och börjar  skratta och klappa som en jävla idiot. runt om oss är det massor av små stugor uppställda där dom serverar gluwein och lebkuchen och det både luktar och känns som jul.  
Så vi står där, två idioter och en sulky, en vilt klappandes och en inte lika vilt klappandes men ack så tillfreds. Var tvungen att gå och köpa lite julklappar efter att fått en sån julkick. Och på lördag ska jag köpa mig en hyacint för på söndag så blir det riktigt julpyntning av lägenheten. Ska nog ladda hem lite julsånger också, och köpa yogi-the. Allt för julstämningen, javisst!


Slutade ju jobba vid sex och nu börjar jag typ igen, skön dag då.. 8.00-12.00 13.30-18.00 18.30-22.00. Förvisso bara med babyphone, men still. Jag hade egentligen bokat fika med Greken, fick avboka det nu tyvärr, det är synd för vi hinner sällan ses. Mest på helgerna och knappt det liksom. Men imorgon blir det opening eavning med kvinnan, mysipysi. 
Nu ska jag ner och snickelisnacka med Mangan och Ankan. Haha, bye bye! 

/ECN
 




Halkskydd

God morgon, eller lunch. God Lunch!

Jag känner mig som en stelopererad gammal jävla kärring. Ont i hela kroppen, typ massage-mamma; boka resa och kom hit. Jag har ju provat både spikmatta och wobbler och inget hjälper, jag behöver massage.. Typ nu:(

Har städat nu på förmiddagen, gått med mobben som en jävla käpp och stånkat och stönat varje gång jag varit tvungen att böja mig ner. Snart börjar how I met your mother, helt klart en favorit. Nu börjar det förövrigt, så jag måste skriva klart.
eh.. ja hej..


/ECN

Im bett!

Nu ligger jag i min kära säng, har dragit två rostade mackor och ett bad. Pratar med de två männen i mitt liv samt en frånvarande mamma. Så blir det alltid med mamma på face, hon säger hej frågar hur det är med en ch sedan är hon typ borta, puts väck ba! Haallååååååj mamman, var  är du ? Glad gubbe!

Jag har enligt överenskommelsen packat ihop mina saker, in i garderoben med dom, eftersom att lägenheten var uthyrd denna helg. Jag accepterade det så att jag kunde flytta in när johanna var här. Så helgen spenderas hos annika och Magnus.. igen.. Men på söndag är jag tillbaka igen, och då kan jag skita fritt, men tills dess, hej på tarmproblem.. (Jag vet att Det är JÄTTEMYCKT bajssnack i bloggen nu, men det är liksom en...stor...del i mitt liv just nu) ..hehe...hehe... EH?

På fredag är det även invigning av julmarknaden, och den ska jga nog se på. Årets Kristkind (typ lucia) ska hålla tal och det bukar tydligen vara häpnadsväckande vackert. Inte för att jag kommer fatta ett ord men man kan ju alltid låtsas.
Ska se om jag får med mig Greken också..man vet ju aldrig, hon brukar ofta vara på!

Haha, by the way så hände det en rätt kul sak när jag fikade med Minna nu på eftermiddagen. Under vårat bord så var det typ en lång ventilationsgreg med ett, vi kan kalla det nät i tjock metall, över sig. Minna tappar ner sitt mobilkort på golvet och jag tycker att det var tur att hon inte droppar det ner i ventilationsgrejer. Tur tycker Minna också!
Men inte lika tur att hon sedan tappar ned det igen, rätt ner i ventilationsprylen. Som TUR VAR, så kunde vi efter mycket stånk och stön lyfta upp "gallret" och få ut kortet. enda problemet är att vi sedan inte får ner "gallret" igen. Vi håller på i säkert över tjugo minuter, vilt flabbandes, med att sparka, trycka gnida och hoppa ner det stackars gallret. Det går inte, och vi börjar oroa oss för att personalen ska se vad vi sysslar med och typ..porta oss för evigt (inte för att det skulle vara ett jätteproblem, det finns sex stycken till starbucks i Nuremberg). Så vi försöker lite diskret skjuta bak fotöljerna och bordet så att vi döljer det nu mycket snea gallret.
Tillslut råkar Minna sätta ner foten mitt på gallret och detta faller på plats. Vi andas mycket nöjda ut och dricker klart vårt kaffe undetr vilda fnissattacker och personalen fortsätter med sitt, lyckligt ovetande om att två ligister nästan sabbat cafeet!..



Nu sovitime! puss mor och far!

/ECN


Det här med rubriker..

Uh, äntligen hemma efter en mycket slitsam dag. Har tillbringat ca fem timmar med en 40graders liten ynklig pojke i famnen, och en feberfri vilding klättrandes kring mig. Ack så jobbigt, det kanske låter lugnt men tro mig. INTE.LUGNT. Prova själva att bära tolv kilo i armarna, samtidigt som man ska försöka fixa lunch, mellis och middag, samt att se till att vildingen inte slår ihjäl sig, samtidigt som man Absolut inte får sätta ner 12-kilos klumpen, för då blir det ett jävla liv. Jag är helt utskiten.
Bokstavligt och bildligt, jag var nämligen just på toa.. haha.. förlåt, men när man inte kunnat skita ordenligt pga orosmoment (kan vi kalla det) på typ tre månader så känns det jäkligt skönt att kunna göra det helt plötsligt, med öppen eller stängd dörr, vad man behagar. 

Såg även nyss att städerskan har varit här också, nytt toapapper, bäddade sängar, rena golv och diskad disk. Jaja, man tackar.. Det här kan jag nog vänja mig vid.. hehe! Soporna var utburna också, det uppskattas särskillt mycket eftersom jag inte vet var soptunnorna finns.. moheheeeeeeeeeeeeeeeeee

Har även idag blivit erbjuden att öka på mina timmar i veckan från trettio till fyrtio och självfallet en löneförhöjning, Det är bra, såhär framemot jul och allt. Tack tack!   

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig snart, jobba i morgon igen..


/ECN

Meeeeendååååeh

Usch, nu regnar det. Jag hade tänkt att promenera till jobbet (bara för att jag och Johanna åt 24/7 under den gågna helgen, jag var fan inte hungrig en gång på fem dagar hahah :D) men nu tittar jag ut och ser att det regnar, så jag tar spårvagnen. Tack för att jag har det alternativet, dock finns risken att jag köper mig ett månadskort och åker spåris varje dag..Inte bra. Men det kanske blir nödvändigt om det blir kallare ( än dom 12-15 grader det varit den senaste tiden, haha)
Inte för att det heller kommer bli så mycket snö, det är typ snö en vecka max här, tack gud. Tack. Men jag vill inte frysa häcken av mig varje morgon och varje kväll på en jävla cykel utan lyse och med för hög sadel, som rostat fast så inget att göra åt.
Måste dock kolla upp vad ett månadskort kostar.. En biljett kostar ju 1,90 € och en dagsbiljett kostar 3,80€ en åttaresorsbiljett kostar typ 8,90 € vad kan då ett månadskort kosta.. ?


Jaja den som lever får se, nu ska jag iaf klä på mig lite mer och dra (alltid denna stress vad gäller tider, en timme.. det tar tio minuter ner till Hauptbanhof där jag ska byta spårvagn, sen vet jag inte var nästa ligger.. men.. det kan ju fan inte ta en timme iaf.. hehe.. typ tio minuter till med spårisen till Annika, så jag går nog om en halvtimma..)

(fast så säger jag bara, jag kommer gå om tio minuter, vara fyrtio minuter för tidig på jobbet. jag vet hur jag funkar)



Kom på att dom som går på tyskakursen steg två åker med spårvagnen förbi mig ikväll, kanske ska bjuda in Greken, Japanen och Amerikanen på lite pirra ? Den som lever får se se se se se seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee


/ECN
/ECN

Life is gooooood

Har just vaknat upp efter min första natt ensam i lägenheten, det har gått så bra, en liten grej bara. I natt vaknade jag upp av att jag stog vid kylen och drack juice direkt ur förpackningen. Jag fick känslan av att jag trodde att det var morgon och att jag måste dricka juice..typ..
Haha, underligt! Det är nog bäst att slänga majsburken i kylen så att jag inte vaknar upp i natt av att jag käkar majs.. USCH.

Nyss tog jag mig en kopp kaffe på balkongen, har ju inga utemöbler men stog och hängde mot räcker. Just precis då fick jag en sån stor lyckokänsla att jag nästan tuppade av typ. Jag kände verkligen att allt var perfekt, det är så pass varmt att man kan stå på ballen i morgonrock utan att frysa häcken av sig, jag hade för en gångs skull lyckats rätt fint med mitt pulverkaffe (måste köpa vanligt kaffe, nu när jag har bryggare), spårvagnen går typ tre minuter från min lägenhet och det finns både affär och bageri kring hörnet, så jag behöver inte gå hungrig. Nu är det ju så att det förvisso finns fett mycket mat kvar efter johannas och min helg, så jag lär inte behöva gå hungrig på typ en månad men endå,haha!

Aja, ni fattar, life is good right now. Sitter just vid köksbordet och dricker kopp nummer två, med datorn framför mig och några tända ljus vid sidan av. Det enda negativa med den här lägenheten är att det inte finns en torkhängare, så jag och johanna har fått äta frukost med mina nytvättade trosor hängandes på elementet bredvid oss, byxor på elementet bakom oss och vi har även fått gå på toa med nytvättade leggings på handtaget. Men jag kan hantera det! Ha!

Ja jag har verkligen fått julkänslor, köpte ju pynt och grejer i helgen med johanna. En liten julstjärna, som ännu inte fått någon tråd i sig så den hänger på lampan och inte i fönstret. Sen lite julprydnader till julpalmen (tack för komplimangerna, julpalmen ifråga känner sig mycket mycket hedrad). Lite ljus på väl utvalda ställen och så nästa helg ska jag köpa mig en hyacint för att fullborda skapelsen, så nästa vecka är det jul hos familjen Emma Nyholm.

Och om bara trettio dagar kommer Tommy, som grädden på moset och fullbordar min jul. Det ska bli så mysigt! Så jag har inga tankar på att komma hem mamma, men tack endå. Dom som endå vill ge mig lite julklappar är välkomna att sätta in dessa som bidrag på mitt konto, och bidrar på så vis till en trevligt jul för min del..

Haha, usch. Hemska tonåring!


Nu ska jag njuta lite till !
/ECN

Julgran är så 2008, nu är det 2009 och Julpalmens år



/ECN

My new place (jättedåliga webcam bilder)


Köket

Marplats

Hallen

Livingroom

Livingroom två

Gästrum

Badrum

Mitt sovrum

Sovrum, annan vinkel.


Ballen,



Och nu visar jag nga kort på arderoben (walking closet) och toa nr 2 med toaletten i.
Det är nice mina vänner, så jäkla nice. Nu ska jag och johanna fisa in lägenheten lite,

Hej så lä!
/ECN

Visitor

Jag har en besökare här, äntligen. Johanna. Det är så mysigt att hon är här och imorgon flyttar vi in i min lägenhet :D
Emil och Emila tycker jättemycket om Johanna, så nu är jag impopulär igen...Men skönt, då slipper jag släpa så mycket haha!
Tyvärr kommer jag nog inte alls uppdatera så mycket, nu när hon är här. Man måste ta hand om sina gäster!

Nu kollar vi förövrigt på förlossningsakuten och äter gott och blandat (tack tommy babe), skit äcklig lunch som Ina lagat, typ rosenkål soppa, smakar fis....


/ECN

Lite välgörenhet tack


Vad hände med att jag lite då och då kikar in på mitt konto, hoppas på att det av ett mirakel finns pengar på det. Jag skulle glädjas åt en hundring haha. Men varenda gång jag kikar in så finns där bara den mycket deprimerande summan på 8,51 kronor, inte ens euro.. haha..
Så någon vänlig själ. Fyll på mitt konto med lite cash, för jag kan ju inte stoppa in pengar på det här :(



ELLER VA?
/ECN

Fis och prutt

Nu har vi ätit kål, blomkål,vitsås och currywurst. Skitaäckligt, jag får det till lunch imorgon också bara för att jag aldrig kan vara ärlig och säga när jag tycker något smakar fårarsel. Synd för mig liksom,
Men Annika tycker mer synd om Johanna, som måste komma dagen efter hela familjen käkat kål och alla kommer att gå och fisa och prutta ikapp.
Nej men som sagt, Välkommen Johanna, haha...
(Eller är det bara min humor som är så trist?)

hehe...
aahhhhaa...
hihi..

/ECN

Trött

Jobbig dag, mycket jobbig dag. Vaknade så jävla trött, Emilia skrek mellan fyra och fem så högt att inga öronproppar i världen kunnat stängt den ute. Hon brukar få för sig sådana dumheter ibland, Typ : "Aaahmen, nu känner jag för att gallskrika lita mitt i natten. Det kanske piggar upp!"
Men det gör det inte, lilla prinsessan, jag har nämligen velat strypa dig hela dagen. Allt var fel,
För lite gröt, jag fyller på, för mycket gröt, Jag ger lite till Emil. Arg för att Emil fick gröten.
För varm gröt, häller i mjölk, rör om. Jättearg för att jag rört om.
Fel tröja, fel kalasbyxor och jättefel jacka. Vill ha Emils outfit, men Emil vägrar lämna ifrån sig den.
Vill inte sitta i vagnen, och vill inte gå ur den. Vill inte ha äpple, men när Emil ätit alla äpplen så vill hon vääääldigt gärna ha det.
Gick det förbi en hund så var det fel och gick vi inte förbi en traktor så var det fel.

Ah, ni fattar. När vi efter mycket om och men kommit fram till lekparken på morgonen så var det nått jävla rikspucko som varit där och pimplat öl. Så det låg ca 12 krossade flaskor spridda över lekparken. Jag tänkte på Karman (Tänk Kaaaarma, Kaaaaaaaaarma!) och plockade upp några, men gick sedan därifrån. Gick till DM och köpte schampoo och balsam, köpte även en påse kex så att E2 skulle sluta skrika så jäkligt.
Vi gick sedan och sparkade fotboll på ängen, eftersom det regnat igår ( Femton grader på dagen, jag tog skinnjackan till Tyskan, när jag kom ut så spöregnade det, much fun!) så var det halt och självklart halkar jag och landar med min fagra röv tio centimeter från en stor hundblajja.  
Då ger jag upp och går hem.

Väl hemma så får jag vila i en halvtimme, istället för dom två timmar jag är van vid. Efter sömnen så bakar vi lite booooollar och tar med oss dom ut på picnic. Det är fortfarande bra väder, ca 14,5 grader och solen lös. Hade kunnat vara jättemysigt, om jag inte är så jäkla trött..

Så ikväll ska jag bada, och sedan tidigt i säng. Upp åtta imorgon igen och på eftermiddagen ska jag hämta upp Johanna på das flughafen.  :D


/ ECN

oj

och fy vad jag märker vilka perioder jag är på blogg humör och vilka perioder jag inte är det. Som nu, opepp som fan och vad blir då inläggen? Jo jävligt opeppa.. skittråkiga, inte ens jag skulle läsa min blogg just nu om jag fick välja. Kul va?kulkul!
Men jag ska få tillbaka gnistan snart, promise you. Ha lite tålamod ba, det kommer. För tro mig jag har mycket rolig skit att skriva om. Varje dag händer mysko ting..

Men som sagt, håll ut!
/ECN

Morgon

Nu har jag precis börjat jobba, fast barnen vaknar väl inte föränn framåt två så jag kan ta det lite lugnt en stund till. Imorse kunde jag till och med sova till halv tio utan att bry mig om ungarna där nere, det tar sig! Fast tack gud att jag flyttar soon soon.

Just nu sitter jag och tittar på The Dark knight, av någon anlednign har jag aldrig sett hela, inte ens halva när jag tänker efter. Jag är ingen sån lirare som pallar att sitta och glo på en hel film liksom. Tittar jag på en film med Tommy på kvällen så kan jag garantera att jag sover innan antingen försa eklampausen, eller tio minuter in i filmen.. Starkt, starkt Nyholm, du imponerar på mig!

Ikväll är det sista jäkla tyskan också, och tro inte att jag kommer gå på steg två, det kan ni fetglömma. Människorna och läraren är grymma, men jag är inte så sugen på att plugga igen och apropå plugga så kom jag på att jag har glömt att göra läxan, den gör jag nu.. kanske... eller sen..troligare..eller inte alls...troligast... 


/ECN


natt

jag tänkte skriva ett blogginlägg men det blir väl lika dåligt som allt annat jag försöker mig på.

Memories

Stilrent UF, remember?


OH...Herregud..

Gymnastiken var...precis lika jävligt jobbig som jag trodde den skulle vara, och lite värre endå. Det var kullerbyttor och åka rutschelkana, det var hopp och spring och böj och kryp och upp och ner och fram och tillbaka i en salig röra.
Nu har jag gått upp till mig för att pusta ut, satte igång Carolina Wallin Pérez på Youtuban, helt klart en ny favvo. Snart ska jag gå ner och käkelikäka, sedan ska jag dra på mig mysisarna och slänga mig framför tvn med datorn i knät och bara halvdö resten av kvällen.. Låter som bra planer va?
Hade faktiskt tänkt dra ut och springa, men regnet öser ner så jag är inte så motiverad, fast som Annika sade "DEt är ju hur bra som hellst, två flugor i en smäll. Man kan motionera OCH duscha samtidigt, Time-saver!"

Haha, dessa småbarnsmorsor, alltid tänka på tiden haha! Hon föreslog ju också att hon och jag skulle köra pensionärs-gympa, hon hade någon dvd, men jag tackade hövligt nej. Måste ju tänka på mitt rykte liksom... haha..


/ECN


Bad weather

Hej,
nu blir det bara ett superkort inlägg för jag måste verkligen sova lite nu. I eftermiddag ska vi nämnligen på gymnastik igen, dumma ungar. Förstår ni inte att om ni vill gå på gymnastik så betyder det att jag också måste gå på gymnastik. Och jag gillar inte gymnastik så värst mycket och speciellt inte med två barn för då måste man springa som en jävla idiot för att ha koll på dom..
Så jag ska vila vila vila så att jag orkar springa som en idiot efter idioterna..


Nu på förmiddagen så var vi ut en sväng, trots regn och rusk, vi tog en sväng till lekparken och så tittade vi på traktorerna. Det blev dock inte en så lång sväng, för precis när vi kommit till lekparken började regnet typ ösa ner, så jag höll ut i ungefär tio minuter sedan tvingade jag ner barnen, under skrik och bråk, i vagnen och tänkte att vi kan gå till ankorna och mata dom, men när vi kom dit så hade dom börjat bygga upp julmarknaden där också, så det gick inte att vara där.
Det är typ en very big julmarknad här under hela december, dom började typ bygga den under förrförra veckan och den öppnar första advent tror jag, så ni kan förstå att den är stor, typ tre fyra veckor att bygga upp..


Men what, nu har det typ gått en halvtimme sen jag satte mig vid datorn, det betyder att jag max har en timme att sova.. så byebye!

/ECN

Don't worry (?)

Nej mamma, du behöver inte oroa dig. Det blir inga barnbarn än på ett par år. Tänk på att jag har en pojkvän som fortfarande är ett barn, Hehe..
Jag har fullt upp med att ta hand om honom, utan någon till unge.
  Så pappa, du får nog sätta ditt hopp till Elin under de närmsta åren.

Nu har jag äntligen slutat jobba för idag, Annika och Magnus blev en halvtimme sena, och under den halvtimmen var det full karriär på ungarna. Dom sprang runt i hela huset och yrde, välte saker snubblade och raserade tre av fyra rum typ.  Sen var jag tvungen att dansa och dansa och dansa, Emil är en riktig liten danspojk..
Tillslut satte jag in dom på rummet och stängde grinden, slog upp en kopp kaffe och satte mig utanför i ett hörn, helt okapabel till att orka resa på mig. Så när väl Annika och Magnus kom hem, lämnade jag mycket villigt över barnen till dom och gick upp till my place och slängde mig i sängen, och jag har inga större planer på att lämna den, mer än ett snabbt bad.


Jag har nu räknat och kommit fram till att jag jobbat femton timmar övetid den gångna veckan, FEMTON timmar.. Det är mycket. Faktiskt, över tre arbetsdagar för mycket.. Superwoman eller vad?

Och nu är det verkligen nära, om fyra dagar kommer Johanna, Jag är så ledsen för hennes skull att hon tvingas bo här dom två (men förhoppningsvis en) första nätterna, inte för att det är något fel på familjen, asolut inte. Utan mer för att jag vet att det känns olustigt att bo hos någon man inte känner.
Men gissa om jag är glad över att hon kommer, Typ det som har lyst upp mina senaste veckor hehe! :D

Men nu är det baditime, ha en skön söndagskväll homies!

/ECN

..

Shit, jag hade varit vaken mindre än två timmar och kände att det var dags för en sovpaus igen. Det blir så jäkla intensivt när man har barnen i närheten hela tiden.
Jag lagade lite lunch åt oss också, köttfärssås och spaghetti, börjar nästan bli lite orolig över mig själv, för jag har helt plötsligt börjat tycka att det är riktigt kul att stå vid spisen, fattas bara att jag ploppar ut några ungar också så är biffen kirrad.


Lunchen gick bra ända till slutet, då Emil tröttnar på köttfärssåsen, så han grabbar tag i skålen och lyfter den utanför bordet. Jag varnar honom, Släpp INTE ner skålen, Emil! Han tittat på mig och släpper med ett litet flin ner skålen på golvet, det stänker upp spaghetti och köttfärssås över hela mina ben. 
Jag blir arg, skäller på Emil och säger att han inte får något mellis om han är så här dum.
Då blir Emil helt förkrossad och börjar grina som aldrig förr, jag skyndar mig att säga att han självklart får mellis, bara han hjälper till att torka upp. Då blir han glad igen, ger mig en kram om benen ( passar på att torka lite snor på mitt högra) och springer in till rummet och börjar leka kaffe-kalas.

Ibland ångrar jag verkligen det här beslutet. Herregud..Som nu, jag är trött, jag vill inte jobba idag. Men har man lovat så har man, snacka om att jag lär vara bästa au pairen i världen.,
Fast jag ska ta med barnen ut och söndagsmysa, gå på cafe och äta bulle. Det blir bra, då går tiden snabbare! Hoppas jag.. Eller så skriker dom hela tiden, så att tiden går jätte sakta, det kan ju också hända. Det är det som är så spännande (eller nått) man vet ALDRIG vad som komma skall..


Nu skall sömnen iallafall komma..
/ECN

Wakie Wakie

God morgon, det är ett under, jag har fått sova till Tio, utan att en enda unge har stått nere i trappen och ropat efter min närvaro.  Är det ett under eller har dom bara glömt mig för ett tag?

Gårdagskvällen blev helt okej, tråkig, men okej. Magnus och Annika kom hem vid tio, och satte sig i soffan med mig. Vi kollade tillsammans på Die Hard 4.0, Annika somnade efter tio minuter, men jag och Mangan härdade ut och kollade på hela filmen, Samtidigt som vi kollade på Beck OCH Day after tomorrow.. Jaja, det funkade över förväntan faktiskt,. Fast Magnus har sjukt dålig humor, och varenda gång han garvade så garvade jag automatiskt, för att det var så himla tråkigt, det han skrattade åt.

Sedan ringde min kära pojkvän klockan tjugo över två för att säga godnatt eller nått, blev glad, trots den sena timmen. Blir alltid glad av att höra hans röst, nu är det ju nästan bara en månad och lite till kvar till han kommer ner och firar jul med mig. Det kommer bli underbart. 
Nu ska jag snart springa ner och kissa, hör även att det vankas frukost så det börjar ju bli dags, Sen ska jag ta en lite söndagswalk och klockan två börjar jag jobba igen. Blir nog en tidig kväll ikväll, eftersom jag måste upp tideigt igen imorgon..
Jaja, det var en lite snabb uppdatering bara. Hörs senare anatar jag, har blivit en farlig datanörd..


/ECN

Nattinuffsan

Nu har jag precis lagt lagt barnen, gett dom välling och myst i soffan. Och jag måste säga att den tiden när dom är lite trötta och vällinghungriga, är nästan den bästa tiden. Haha. då är dom så snälla just då..
Nu ligger Emilia iallafall och sover, Emil skriker efter "Memmaaaaaaa", det är dock ett jävligt stort mysterium, hur Emilia kan slagga hur gött som helst medan Emil står två meter ifrån och gallskriker. Fast nu vaknade hon, så då är det inget mysterium längre..

Fan nu är dom inte söta längre, som dom skriker och håller på. Men jag är stenhård, här ska inte plockas upp inte. Det hade kansdke funkat om dom var en, men nu är dom två så nej dom får ligga ett tag och skrika bäst dom vill..


Nu har jag även poppat burken med djungelvrål, som jag varit sugen på heeeeela veckan. Men idag är det lördag och då ska det festas minsann...


MEN kan dom sluta skrika, dom små ligisterna?

/ECN

Home

Hallå,
nu är jag hemma från staden. Tog en kaffe med Maria och mer än så var det typ inte. Sedan hjälpte jag henne att handla lite saker så att hon kan baka en kaka åt mig till på Tisdag. Haha, det är vad jag kallar teamwork, hon bakar och jag äter.

Snart börjar jag jobba igen, Annika och Magnus ska ut och dansa, så jag erbjöd lite barnpassning. Det är endå inte jobbigt på kvällen, då ligger dom ju bara och slaggar liksom. Passar mig utmärkt, jag kan interneta och dom kan sussa, även där ett trevligt teamwork..

Ibland blir jag så less på mig själv, jag gick en liten prmenad på stan medan jag väntade på Greken, och så bestämde jag mig för att icke besöka en enda affär eftersom det skulle kunna resultera i spenderade pengar. Och det funkar ju inte liksom. Men sedan när jag gick till vår mötesplats så var jag liiite tidig endå så jag gick in på C & A för att inte frysa typ, och väl där så hittar jag en så jävla fin stickadtröja/kappa-grej. Svårt att förklara, men som en tjocktröja men tillräckligt tjock för att ha nu med halsduk till.
Tänkte att jag provar den, för det gör ju inget om jag gillar den för den kostar säkert typ femhundra.
Så in går jag och provar, och den sitter perfekt, jag vill ha den.. Jag kollar på prislappen.. 14 €.. alltså dryga 140 spänn.. Den vill ha mig, jag vill ha den allt matchar liksom..
Men jag går ut, jag har inte råd att vara snygg.. Sedan dess har jag varit lite ledsen i ögat, vi passade ju så bra ihop, den och jag.

Sedan tänkte jag iallafall oatt inna jag går hem så går jag in och köper lite mrök chokladmed mintsmak, lite mys ikväll liksom. Väl inne i affären så är ju den såklart slut.. Jaha, ännu en rolig kväl utan choklad att se fram emot.. Have fun liksom. Inte ens Tommy kommer vara hemma så jag kommer ha det fettråkigt..

/ECN

Mir gehts gut

som väntat så känns det lite bättre idag än i går kväll, delvis pågrund av mina fina pojkvän som faktiskt ställer upp så galet mycket för mig och delvis för att jag insett att mina mp3 hörlurar funkar utmärkt som öronproppar, alltså kunde jag sova ostört till nio idag.
Hela familjen ska kila ut och handla nu så jag har huset för mig själv en stund, ska ta tillfället i akt att ta ett bad. Och plocka fram alla mina fina aloevera produkter som jag fått av Lotta o co. Detta har jag inte gjort innan eftersom jag tyckt att det var onödigt att ta fram dom när jag endå flyttar snart, men tji fick jag så nu tar jag fram dom och myser lite.
Och senare ska jag gå ner på stan en sväng, fönstershoppa och dricka en kaffe, förhoppningsvis så får jag med mig Maria. Denna Maria, även kallad Greken, är en tjej som jag träffat i Tyskagruppen, ho nkommer från Grekland och är världens goaste, dock tror hon att bara för att hon är 25 så är hon berättigad att vara min mamma. Haha, men hon är en fantastisk person och jag tycker så mycket om henne. Hon är här i Nuremberg för att jobba som lärare på en Grekisk skola, men hon stannar förmodligen kvar här, om hon står ut med kylan.. haha(Nu mamma vet du, vem Maria är, ingen knarkis direkt) 


Igår när vi åt mat jag, Annika och Magnus, så berättar jag att jag tycker att Mangan kan ha på sig den skjortan lite oftare eftersom den är mycket lättstruken. Han skrattar och säger att jaja, visst kan jag det.. hehe. Typ! Sedan berättar jag för honom att han absolut inte får använda den ljusblåa skjortan mer, för ju mer man stryker den, ju mer skrynklig blir den typ. Då passar Annika på att säga att jag helt klart tagit mig när det gäller strykningsbiten. Jo, skrattar jag, ibörjan var det riktigt svårt, nu är det lättare. Sedan drar jag till med ett litet skämt; Jag säger att jag undrar hur många gånger dom fått stryka om efter mig, och så skrattar jag mycket passande. 
Då blir det tyst och jag ser hur obekväm Magnus känner sig, Annika skrattar ett litet skratt som antagligen ska menas som urskuldande och lätt. Men jag förstår precis..  
Det har dom tydligen fått gjort, jaja.. 
Man kan väll inte vara bäst på allt liksom, och så fortsätter vi att äta och ingen mer tar upp strykningsämnet.


Nu, bad! 
/ECN

 

Depp

Från att ha varit på topphumör, så blev jag helt plötsligt depp. Jävligt depp, ingeting är roligt. Kul liv man har som sitter och rensar msn kontakter en fredagskväll..Nej just det. Jävligt tråkig. tjej. jävligt. tråkig.. Just nu känner jag för att åka hem till jävla Sverige och åka hem till Tommy, sätta på mig en pyjamas, lägga mig i hans säng och böla tills det inte finns mer tårar.
Men vet ni vad det värsta är? Att jag lika gärna kan ta på mig pyjamas, lägga mig i min säng och böla här, men nej det går inte. För jag kan inte gråta här för jag har inget eget rum och jag vill inte att dom där nere ska höra mig.. Kul liv..

Det har blivit krångel med lägenheten också, ovanligt att det strular för mig.. ovanligt.. så jag kan hur som helst inte flytta föränn nästa lördag eftersom att gubbjäveln som bor där nu inte har fått sina nya möbler så han måste bo kvar en vecka till,, och jag vet på allvar inte om jag pallar en vecka till här.
Jag har alla saker i kassar och väskor, jag bor i en jävla säng. Jag vaknar fler gånger per natt än vad som är hälsosamt, jag har fan fått blåa ringar under ögonen av sömnavbrutenhet..typ.. Sen spelar det ingen roll om jag har sovmorgon till nio eller om jag inte jobbar alls. Jag väcks likt fan klockan halv åtta av barn som skriker och ropar. Det var gulligt första gången och tredje och sjunde men nu är det fan inte roligt längre.

Sen är det jävligt trist att behöva tillbringa en hel helg i sängen, jag kan inte gå ut och göra något eftersom att jag konstant måste spara pengar, det spelar ingen roll att jag jobbat fyrtiotvå timmar den här vecka ( tolv timmars övertid) för jag tjänar endå inget på det. Jag kan fan lika gärna åka hem och vara fattig som att sitta här och vara fattig. Därhemma kan jag åtminstone vara med dom jag tycker om, här är jag jävligt ensam..
Jag hade inte behövt vara ensam om jag haft vett att inte ringa hem så mycket när jag inte hade internet, för dp hade jag sluppit två jävligt dyra telefonräkningar..
Men om jag tycker att jag är ensam och ledsen nu så är det inget mot vad jag var då, utan internet.. men som sagt, om jag bara haft vett att ringt hälften så lite så hade jag kankse haft ett liv nu... Eller?


Aja, jag kom på att jag ska ghå och ta en kaffe på Starbucks imorgon, för jag fick ett presentkort av Annika där idag, hon tyckte väl att jag såg depp ut eller något.. vad vet jag.. Snäll är hon iaf..

och på Torsdag kommer Johanna <3


/Ledsen tjej ba


Förlåt alla som tycker att det är jävligt trist att läsa ett sådant här inlägg, men jag är ör tillfället jävligt depp och vet inte riktigt vad jag ska göra för att få det bättre. Så jag skriver ut det så kanske det blir bättre sen, vad vet jag liksom.. inte ett jävla skit eftersom jag för tillfället är totalt jävla inkompetent.


Bolibompa

Nu ska jag strax kolla på Hotell Kantarell (bolibompa) med E2, men först ska jag bara lägga in två bilder som min vän Maria skickat till mig. Dessa togs Söndagen innan jag åkte till Sverige. Tack Maria, inte för att du kan läsa vad jag skriver, men aaah..





Emma på Hauptmarkt, exalterad haha?


Maria och jag =)


Hauptmarkt, by night!


Men kul för er att ni får se lite fula bilder nu:)
/ECN


Härliga dagar

Jag har haft världens mysigaste eftermiddag tillsammans med Annika och E2. Vi gock ner på stan och satte oss på en uteservering och tog en latte. Det var nog uppåt femton grader ute och vi njöt för fullt, öppnade jackan och tog vara på den (förmodligen) sista varma dagen den här året.
Sådana här dagar behövs ibland, inte kan jag tro att det är fredag den trettonde idag inte!



Och Johannan, eftersom du typ aldrig är inloggad samtidigt som mig på face eller msn så;  När landade ditt plan igen? 17.30 eller 16.30? Och för min planering, vad gillar du för mat FÖRUTOM tacos :D? haha  see you soon <3

Nu ska jag gå ner och dricka något förjäkla gått thetjottabläng som Annioka rört ihop, och ikväll blir det lax framför Idol :)
/ECN

Playboy

Hallåja,
Nu ligger jag återigen och skriver ett "före-vilan"-inlägg. Dock kan jag inte roa er med något, förutom att Emilia provat Nikotin för första gången i sitt liv. Hon har nämligen tuggat på en ciggaretfimp, som hon under ett obevakat ögonblick hittat och antagligen tyckt sett mumsig ut.
När jag såg henne så kastade jag mig över henne och bände upp käften, grävde ur fimpen och typ alla tobaksflagor, hon blev arg som ett bi. Sedan tröck jag i henne kex eftersom jag inte visste om hon svalt någon tobak, och då blev hon glad igen. Emilia gillar kex very much. Kex, tårta, kakor, allt gott äter hon upp på en sekund och när hon ätit upp sitt så sneglar hon på Emils. Då blir självklart Emil mycket orlolig att bli av med sitt så han skyndar sig att proppa in allt i munnen och sedan spotta ut det.
Detta tror han ska avskräcka Emilia från att ta av honom, men det rör henne inte i ryggen att det är kladdigt och äckligt. Det är namnam endå.. Stackars Emil, endast de starkaste överlever.. .

/ECN


Åh vad jag hatar tyska

Men fyfan vad irriterad jag är på det Tyska språket! Man ska lära sig en jävla massa skit, och när man frågar om en förklaring, typ VARFÖR ska det vara så? Så får man ett svar som säger att det bara är så, lär dig det, finns inga förklaringar eller hälpmedel.. LÄR. DIG. DET!
Så blir jag så tokirriterad av att inte fatta något, och ju mer frustrerad jag blir, ju svårare blir det att fatta.
Men stå ut, näst sista gången... whoohooow

/ECN

By the way, så fruktansvärt bra...

http://www.youtube.com/watch?v=s5I08WwviB0


Snusk.

Emil har lagt på sig en mycket snuskig ovana. Nu vill jag att ni tänker scenariot, som jag kommer berätta, i era huvuden. Emil på ena sidan av bordet, jag vid den andra. Han höjer handen, viker in alla fingar utom pekfingret. Detta vandrar mot högra näsborren, han tittar på mig. Jag varnar honom,  "Don't you even think about it.. okej, fräsch Emil.You just did it... Torka av det där någonstans..MEN INTE på duken!!."
Han tittar en stund på den gröna gigantiska snorkråkan som han grävt upp ur bihålan typ. Sedan tittar han åter upp mig och stoppar in fingret i munnen (USCH EMIL, INTE SÅÅÅÅÅÅ!!!) och utbrister i ett mycket gillande "Mmmmmmmmm!" Medan jag står kvar där, fullkomligt jätteäcklad, så vandrar han ut till köket, mätt och belåten.


Jag säger bara: S n u s k i g t E m i l!

Fast nu kommer säkert mamma eller pappa ( eller båda föralldel) påminna mig om att jag var en jäkel på att pilla näsa när jag var yngre. Tack men nej tack, behåll dom historierna för er själva!

Nu ska jag sussa lite, vilostund!

168 timmar Johanna babe, <3

/ECN

T to the RÖTT, by the way


Nybadad,

Oh. Nu äntligen har jag slutat jobba och har till och med gjort det jag gör bäst, badat. För vem vet när jag får bada nästa gång. OM det fixar sig med lägenheten dvs. VILKET det måste göra. Och vadå, får jag bo där så känns det som ett rätt billigt pris att betala, no badkar alltså.

Emilia och Emil är två latisar, på vägen hem från affären så ville de gå sista biten. Men efter typ tre minuter så lägger sig Emilia ner på marken och vägrar resa på sig. Jag försöker med allt ifrån kex till smisk för att få dom att resa på sig, tillslut börjar jag gå med vagnen och ropar "hejdå!". Efter tre fyra lååååååååångsamma meter så vänder jag på mig och ser att Emil kommer efter mig men Emilia, som fortfarande inte kan resa på sig när hon har overallen på, ligger kvar och tittar på mig. Uttrycket i hennes ansikte är mycket, mycket förolämpat. "Näee, men här ligger jag och möglar, tänk  inte på mig. Gå ni bara, Gör det. Ja gör det. Jag kan ju ligga här hela natten och bli rånad och våldtagen och uppäten. Eftersom att du endå inte behagar plocka upp mig, jag ska minsann raportera till Pappa!" 
Det hela slutar med att jag vrålgarvar åt hennes ansiktsuttryck och då blir hon så klart ännu mer förolämpad, och det tar mig pågrund av det cirka en halvtimmeistället för tio minuter att komma in med dom genom ytterdörren.


Simma lugnt Homies

/ECN 

Pissanödig,

Tuff dag, vaknade upp imorse, trodde att klockan var fem. Glad, för då hinner jag sova några timmar till, trött som jag var, men inte det. Klockan var tydligen kvart i åtta. Det var bara att gå upp..
Tog med barnen och kollade på stället där dom bygger, stog där så länge att dom typ hann alsfaltera hela skiten..Jag önskar att dom hade lite annorilunda hobbys dom små liven. Typ, shoppa..skulle vara kul om dom gillat. Haha. nu kan jag inte ens gå in och köpa mjölk utan att dom skriker som små idioter.


Nu har jag som tur var hunnit med en powernap, så lite piggare är jag nog. Kollar jag på River Queen, rätt bra film faktiskt. Eller ska jag vara ärlig så fattar jag inte handlingen, och det är andra gången jag ser den filmen. Mamma måste ha tappat mig i golvet en gång för mycket, för några viktiga hjärnceller tycks fattas...

Skulle egentligen bara jobbat till tre idag, men Annika vill ha mer hjälp endå. Kul att jag jobbar tretton timmar övertid den här veckan, men det lönar sig iallafall. Men trött blir man, tror dock att jag har sovmorgon till nio imorgon, men vad gör det när jag endå kommer vakna klockan åtta av en glad flicka eller pojke som står i trappen och vill ha mig ner till frukost.

Sa jag att jag är farligt pissanödig också? Men ska vänta till klockan två med att gå ner och uträtta mina behov, för annars kommer huliganerna vakna (inte för att jag kissar så jävla högt utan för att dom vaknar av dörrar som öppnas och stängs, ehe..) och jag vet att det bara är sju minuter tills dess, men dom sju minutrarna är sju lediga minutrar och dom tänker jag inte slösa bort.. haha...

Ikväll ska jag och Annika ha mysakväll också, göra toast och kolla på film. Våra toastkvällar är heliga, försöker åtminstone ha en varje vecka som vi myser till det lite. Annars orkar man inte vardagen liksom!


Åtta dagar kvar!



Pissatime
/ECN

Du "fart" mit der auto, och självklart skrattar Amerikanaren ihjäl sig.

Hallå!
Jag är nyss hemkommen från Tyskalektionen, dock inte den sista, men nästnäst sista om jag fattar det rätt. Tack gud. Fast jag kan inte förneka att den bidrar med en hel del humor i min annars så oglassiga vardag. Typ att en felböjning av ett verb kan få en Amerikanare att nästa kissa ner sig av skratt...

Aja, trött var jag klockan tre idag, nu är jag närapå död. Det tar på krafterna att vakna varje natt åttioelva gånger av barnskrik. Fantiserade om hur skönt det skulle bli att lägga sig i sängen och prata med Tommy, och sedan somna när jag kom hem. Men när jag kom hem så insåg jag att, ett Tommy är inte vid datorn, och två, om han nu varit det så hade jag endå inte kunnat prata med honom i skype, för Magnus har just en telefonkonferens tre meter ifrån min säng. Detta rum representerar alltså fyra saker, sovrum, gästrum, tvrum och arbetsrum. Much fun..

Och jag kan inte ens sova, kul. .. haha.. eller något.. jag är så trött att jag skrattar åt vadfan som helst nu.. eller grina.. välj själva..
Skulle ju fått veta idag om det löst sig med lägenheten eller inte.. Men jag får väl sova en natt till i ovisshetens tecken.. orka...


Nio dagar kvar till Johanna kommer också, längta längtaa <3

/ECN

Fattar inte hysterin..

Hallåja!
What are you guys up to?
Jag sitter helt jävla utskiten i soffan och kollar på Sex and the city, som jag förövrigt inte fattar varför folk gillar. Det är det tråkigaste jag sett i hela mitt liv, om man bortser från vissa bolibompa program som jag tvingas se på med E2.
Dessutom så snackas det ju så mycket om att dom i filmen är snygga... Men what the fucks, inte en chans. Dom är ju gamla och ... mja.. fula..

Men nu ska jag inte sylta in mig i det, har ju andra saker att berätta om. Typ att jag tror att jag ikväll har min sista Tyskalektion, inte en dag för tidigt om ni frågar mig. Alla andra ska väl typ gå fortsättningskursen, men det kan ni ju fethajja att jag inte ska. Har man slutat skolan så har man..

Sedan så har det uppstått lite problem med lägenheten, typiskt min otur, men Magnus ska försöka reda ut det idag. Så ikväll får jag väl reda på om det blir eller inte, fyfan. Det är inte hälsosamt att hoppas såhär mycket. Blir det inget av med det så får jag väl fortsätta att vakna fem gånger om natten och fortsätta bo i en säng och en resväska.. have fun liksom..


Nu har jag bara max femtio minuter kvar av pausen, så jag ska sussa...


/ECN

pust..

ojojoj, nu har jag sprungit. Långt.. runt hela allstadt och lite till typ.. måste vila.. kramp i benen....
/ECN

By the way..

..Frisören nästa eller?


When you don't know what to do!

Haha, jag läste just kommentarerna jag fått för det förra inlägget, och jag läser en och fattar ingenting. ,Frekvens jag har fått upp frekvens på mina inlägg. Det slår mig att jag inte har en aning om vad som menas med frekvens, allt jag tänker på är en radiofrekvens, men det kan också vara radiosekvens, jag vet inte.
Jag hoppas iallafall på att det är något bra, innan jag snabbt googlar det (God bless the internet) och får via wikipedia upp ordförklaringen:

"Frekvens är ett mått på antalet av en repeterande händelse inom ett givet tidsintervall. För att beräkna frekvensen fixerar man ett tidsintervall, räknar antalet förekomster av händelsen och dividerar detta antal med längden av tidsintervallet. Resultatet ges i enheten hertz (Hz) efter den tyske fysikern Heinrich Rudolf Hertz, där 1 Hz är en händelse som inträffar en gång per sekund. Alternativt kan man mäta tiden mellan två förekomster av händelsen (perioden) och därefter beräkna frekvensen som ett genom den uppmätta periodtiden."

Och jag inser att jag fortfarande är hopplös omedveten om vad som egentligen menas med kommentaren, jag är tillochmed villig att blondinförklara migsjälv för min dumhet...



Nu har jag förövrigt slutat jobba, sista timmarna är alltid så jääävla trista. Det spelar liksom ingen roll vad man gör tiden står endå stilla, jag skojar inte. Jag kan kolla på klockan, och sedan efter vad som för mig känns som minst en halvtimme, kolla igen och då har det endå bara gått sju minuter. E2 är oftast rastlösa och griniga just den tiden och jag är mer än villig att låta dom smutta på lite Whisky (och kanske ge mig själv en liten hutt) bara för att dom ska vara lugna och snälla. Men något som aldrig slår fel då är att stoppa dom i vagnen och gå till Kettersteg där dom bygger hus. Jag parkerar vagnen framför  bygget och slår sedan upp en bok, där kan E2 sitta i timtal och glo på grävskopor och traktorer.
Och vips så har en timme passerat, jag slår ihop boken och går ,under mycket vilda protester från tvillingarna, hemåt igen, lämnar barnen till Annika och går upp till mig.
Väl uppe knäpper sätter jag mig i soffan med datorn, knäpper upp brallorna och pustar ut.. Ännu en dag är avklarad.


/ECN

Emma får på käften .

Emilia ligger inte på min topp tio lista just nu kan jag säga, hon är fan inte ens med på top hundra nu när jag tänker efter. Detta pågrund av en liiiiten incident nu på förmiddagen.
Jag och E2 var och lekte i svenska skolans lokaler som ligger precis där vi bor, och jag sitter intet ont anande böjd över ett pussel med Emil. Helt plötsligt får jag världens chock när något kallt och blött rinner ner för min rygg. Jag vrålar till så att Emil nästan trillar baklänges i ren förskräckelse.
 Bakom mig står Emilia, som på något jävligt konstigt sätt (samarbete med djävulen?) har fått av korken på sin saftflaska och har just tömt ut innehållet över min rygg.
 "Hoppsala" utbrister hon, uppenbarligen mycket nöjd över sitt sattyg och vankar därifrån.
 Emil reser på sig, chocken över mitt skrik har tydligen släppt, och han går tillsammans med Emilia till ett hörn där dom ställer sig och viskar, jag tror att dom ska göra uppror mot mig dom små skitungarna. Jag ser hur dom ömsom viskar och ömsom slänger misstänksamma blickar över axlarna mot mig. Dom brister ut i ett gemensamt skratt, och går till synes mycket nöjda från hörnet.

Emila går sedan och bokstavligt talat kastar ner min jacka på golvet, ställer sig på den (stövlarna är på) och tittar på mig med en blick som klart och tydliggt säger " Men kom då, What are you going to do about it biiiitch!"



Och jag känner att jag inte är redo att at en fight med en tvååring som tror hon är fjorton. Inte än...


Nu ska jag sova

/ECN

Faiiiiiiil

När jag träffade Minna igår, så skulle jag först följa med henne och köpa en "coffemaschine". Och eftersom hon inte bor i Nürnberg så tänkte jag att jag kunde hjälpa henne att hitta en affär som sålde sådana (gentleman som jag är lix).
 Vi gick till alla stora köpcentrum som jag antog skulle ha en coffemaschine, Karstadt, Galleria Kaufhof, Müller osv. Vi gick igenom alla våningar med espressomaskiner, utan att hitta den speciella hon skulle ha.
Sedan när vi kände att hoppet var ute så går vi förbi ett skyltfönster och Minna ropar "Där, där är den!" Fast på finlandssvenska såklart. Hehe, jag får oavbrutet tankar på mumindalen när hon snackar...
Affären är stängd!
Såklart!
Men när jag tar mig en titt på hennes "coffemaschine" så är det en liten sak i glas, typ en sådan man har till The.. Då fattar jag att hon och jag letat efter två vilt skilda ting, och att jag släpat runt henne på helt fel avdelningar. Vi går tillbaka till Karstadt, där vi letat först, går till rätt avdelning och hennes "coffemaschine" står där..


Vilket fint första intryck jag gav ja! Hej jag heter Emma Inkompetent idiot.

Nu ligger jag och pratar med min lilla pojke och tittar på film, i eftermiddag ska Magnus och Annika åka och titta på ett hus. Och jag pallar inte ligga och pilla navelludd hela dagen så jag följer nog med. Jag menar, det finns ju roligare saker att göra än att just peta navelludd och äta djungelvrål. (Jag har trotsat min mages protester mot djungelvrål, det är jag som bestämmer, det är jag som är kapten på den här skutan, och jag äter mina djungelvrål om jag vill det!)  

/ECN

/ECN


OH JULIUS

Julius är våran granne, han är tre år. När Julius hade sin tredje födelsedag så fick han en trumma av någon släkting som antagligen inte tycker om Julius föräldrar. Nu trummar Julius på som om fan var honom i hälarna. Det gillar varken jag eller min huvudvärk. Tack Julius, du är verkligen en fin grabb!
/ECN

Out to meet Finne-Minna

Aldelles snart ska jag dra ut och träffa Minna från Finland, vi får väl se hur det blir. Och vad vi gör. Det bästa är väll att hon pratar svenska, Great!
Och Tommy, skypa mig ikväll.



Byebye!
/ECN


"loooook of today by the way"

 

Jag kör på en lätt avslappnad style today asså, ska bara chilla lite på stan, dricka en  kaffe spana på folk, sånt som famouspeople dooooo.
Så det blir liksom ett rosa linne från H&M och Svarta Jeans från H&M Samt en grå stickad koftgrej från.... JC? Armband från Thomas sabo och något random från någon randomaffär i Nuremberg samt ett som jag fick i studpresent från Faster Kicki. Halsband från babeTommy och Glasögon från synoptik. Inget som vanliga dödliga kan ha liksom, shit. Alla kommer baaaaaara härma mig nu när jag skriver var jag köper mina kläder.
Det var ju liksom jag som satte trenden med kläder. Shit fjortishärmisar som har kläder på sig...





Haha, förlåt alla som inte förstår ironin i det här skämtet, (jag räknar med att åtminstone Hanna gör det?)


/ECN


Guten morgen

Jag har funtat lite på det här med framtiden, jag vet ju i sort sett vad jag vill. Jag vill utbilda mig till barnmorska eller sjuksköterska på enheten för för tidigt födda barn. Jag vill bo och skaffa ett barn med den jag älskar (det vill säga Tommy). Jag vill bli vuxen och fira jul med min familj, jag vill ha någon att komma hem till efter jobbet och jag vill dö innan jag hamnar på något ruttet Pensionärshem. Men det allra viktigaste för mig är att få vara lycklig!

NU kanske ni tycker att min framtid låter som den tråkigaste ever, inga storslagna drömmar om att rädda världen, tjäna massa pengar osv.  men för mig är en familj och jobb det största och bästa som kan hända. Vad kan man mer kräva än att få vara lycklig?
 Sen att var och en själva väljer vägen dit är ju en annan sak. Men för mig är att få vara lycklig drömmen, och det kan ingen ta i från mig. Men jag är medveten om att jag kanske om två år inte alls vill bli barnmorska eller inte alla vill ha barn, däremot så kommer drömmen om lycka alltid att finnas med mig.


Lycklig var jag dock allt annat än i morse när jag vaknade av att E skrek som en jävla idiot. Ibland blir han bara så jävla arg att han spänner sig allt vad han kan, gallskriker och blir aldelles röd i ansiktet. Det tycker jag inte alls är kul, åtminstone inte klockan halv sju på morgonen när jag vill sova  min ack så viktiga skönhetssömn.

Det bästa är att när jag sedan går ner vid nio tiden (E2 har skrikit konstant sedan halc sju) så sitter Magnus med E2 och Annika står i köket. Hon har också haft sovmorgon, Magnus har haft barnen sen dom vaknade.
Hon tittar på mig och frågar med ett flin om jag tycker att det har varit lugnt och skönt på morgonen, sedan säger hon mycket ironiskt, högt och tydligt i den riktning Magnus sitter, att Magnus "verkligen" haft pli på barnen denna morgon.

In kommer då Magnus i köket, mycket nöjd och stolt som en näktergal. Han säger, jag citerar : "Visst var det skönt att få lite sovmorgon från alla barnskrik imorse, jag tyckte verkligen att jag lyckades hålla dom lugna!"

Jag och Annika tittar på varandra, kväver ett fniss och går och lägger oss igen, hon in i sovrummet och jag upp till mig. Jag håller med Magnus, oj vilken skön sovmorgon.....



/ECN


Många updateringar.

Jaja, nu uppdaterar jag mycket. Synd bara att det är totalt värdelöst tråkiga sådana.. Men vad är det "storbloggarna" säger (Typ Diarreeeee nilsson... hehe) Updatera minst åtta gånger om dagen! Hur många är jag uppe i nu?

Saken är den att..

Emilia stod nere vid trappen och ropade på mig det lät väll typ "Memmmaaaa, Meeeeemma! Bompa Bompa Bompa. Tomm!" Jag gör återigen en översättning, Emma, Emma Bolibompa bolibompa.! Kooom!" Hon stod alltså nere vid trappen, och ropade på mig för att jag skulle ta hennes hand och gå med henne upp för att titta på bolibompa tillsammans. Och när man sitter där i soffan med en nybadad liten tvååring som småfnissar åt "bompa" så känner man att det här jobbet är värt allt skrik och bråk. Bara man får sådana här stunder ibland.

Fast ibland undrar jag m inte Emilias mentala ålder är typ tjugo år äldre än min. Ta idag till exempel, jag råkade välta ut ett glad vatten när vi satt och åt. Emila tittar på mig, lägger armarna i kros och säger " Memma, nej busa!"( Emma, inte välta ut glaset!")  och skakar på huvudet åt mina dumheter.
Tillrättavisad av en tvååring.. skönt..


/ECN

Sådär kommer jag inte bo nästa söndag.

För nästa söndag sflyttar jag till en trerummare med städerska som kommer varje vecka. I'm soooo happy!
Mindre kul är att min kära syster Elin tror att hon fått rådissen bara för att jag inte skrev att jag saknade henne men att jag längtade till Johanna kommer. Så nu ska Elin komma ner över Nyå med en vän och göra Nuremberg fast jag inte ska det. Haha skön tjej.


Men det är klart hon är välkommen. Jag har ju plats i min TRERUMMARE! Love it..  


Ikväll ska Tommyboy till Emil och supa också, och jag vet ju precis vad som hände sist han söp hos Emil. Så inatt kommer jag ligga och vara spyorolig.. Fast jag säger som Stig-Helmer Olsson nästan sa "Jag litar på Tommy, jag är inte orolig. Jag litar på Tommy jag är inte orolig!"
Han är en underbar liten pojke, och jag vet att jag kan lita på honom till hundra procent men jag litar inte på alla andra bara...
Sucks to be meee...


/ECN

Så här kul bor jag nu






Flott eller vad säger ni?

/ECN


Thank youuuu



Vaknade upp klockan åtta av att Emil stod nere vid trappen och ropade "Memmmmaaa! Booollle! Toooomm!" Vilket betyder Emma, bulle, kom !  Vilket i sin tut betyder: Emma, kom ner och ät macka det är frukost! Egentligen började jag inte föränn nio men vem kan motstå den charmpellen, inte jag idag iaf!

Magnus kom hem igår kväll och sa imorse att jag och Annika såg ut som ett gäng slagna hjältar. Och det är vi sannerligen också. Två ofräscha slagna hjältar, för jag tror inte att ni som inte har småbarn förstår hur lite tid man får över för sig själv. Inte heller förstår ni hur krävande det är med tvillingar.
Även Magnus som får åka iväg tre dagar varje vecka och som får sova och jobba ostört förstår inte hur vi kan vara så trötta. Jaja, snart är det helg, då får jag vila lite.

Fick även en liten present imorse, som skulle varit adventspresent egentligen, men Annika tyckte att jag behövde den nu. Det var hur som helst en Thermosmugg, en fin liten thermosmugg från starbucks, specialutgåva eller vad hon nu sa. Man kunde skruva på den och så fick tre olika personer olika kläder..Typ som mixmax om någon kommer ihåg det spelet.
Glad blev jag iallafall. Det är så lite som krävs för att man ska bli så glad. När jag gick med E2 till lekparken, så lekte dom så fint att jag kunde sitta med min thermosmugg kaffe och en bok i solen. Det var dessutom varmt och skönt i solen. Det är dom stunderna livet känns bra härligt. Återigen: Ta vara på dom små glädjeämnena här i livet..  

Nu ska jag kolla på tv och sova lite.


/ECN

Ledsen tjej

Det är synd om mig. Jag har så jätteont i magen igen, kan knappt stå eller sitta rakt, speciellt inte när jag äter eller precis har ätit. Jag är så fruktansvärt jävla less på min mage som hållit på och krånglat så länge jag kan minnas. Inte vet jag hur jag ska göra för att få det bättre (stressa mindre? Äta nyttigt?) inget funkar hur som helst.
Allt känns för tillfället eländigt, jag ligger i min jävla säng helt jävla ensam (och tur är väl det, eller vad säger du Tommy?) och vill bara grina en skvätt. Men det går inte eftersom jag inte har någon dörr och jag antagligen skulle väcka E2 och alla grannar om jag satte igång att böla..


Jag känner mig så jävla less över att jag inte orkar göra något heller, har knappt varit utanför dörren sen jag kom tillbaka till Tyskland. Det finns liksom ingen anledning till någonting, dessutom måste jag spara varenda krona jag äger och har så det finns liksom inte ens något att göra om man väl skullle palla sig ner på stan. Allt jag gör är att längta- till johanna kommer ner. -efter Tommy som kommer ner. -Efter mamma efter pappa och efter Therese. Efter djungelvrål ( nu när jag väl köpt på mig ett lager har jag för ont i magen för att kunna äta dom)... Life sucks helt enkelt.

Jag säger bara en sak : giv mig styrka att orka imorgon också..


(Det är nog inte så illa som det låter, jag är inte självmordsbenägen eller så. Bara lite down för tilfället, så ingen behöver oroa sig över något)


/ECN

Nu har vi vaknat upp och är på goshumöööör


kill me rrrååååååh


Go back to hell

God Dag!
Men tro mig när jag säger att detta inte på långa vägar är en god dag, Emilia och Emil väckte mig fem gånger i natt. Sista gången skrek Emilia i tjugotre minuter vid klockan fyra, vid den tidpunkten var jag så pass självmordsbenägen att jag godtagit att dränkt mig i en skål soppa... typ!
Upp vid åtta, egentligen sovmorgon till nio, men när jag vet att ungarna skrikit hela natten så vet jag också att Annika inte kunnat ligga kvar i sängen och nöja sig med att vara självmordsbenägen. Nej hon är ju den som måste gå upp till E2 varje gång det skriks. Så jag gick iallafall upp åtta för att hjälpa henne med frukosten och påklädningen. Sedan drog dom iväg på prommis och jag städade. Det har aldrig varit så skönt att få städa i lugn och ro. Inget barn som skriker eller nyser snor på en. Ingen som tar mina glasögon och gömmer dem på mycket strategiska platser (sist i tvättkorgen!). Ja ni fattar, i dag älskar jag städning.


Imorse stoppade vi i en smutstvätt i maskinen och med åkte E2:s skitiga snusar, dessa skulle enligt mina beräkningar hinna vara rena och torra tills det skulle sovas. Detta var helt klart ett misstag! För någon klåfingrig unge (emil) hade varit och "fixat lite" på maskinen så att den började om och inte alls var klar med snusarna i tid till middagssoven. So mom att det inte var problem nog liksom, Emil som inte alls fattat att allt var hans fel gick och blängde på mig som om jag försökt döda honom (eller snusen) i över tio minuter. ..


Nu ska jag titta på How I met your mother och ta en välförtjänt paus..


/ECN



Giving up.

Nej, jag har tappat stinget. Jag tänker inte skriva något kul. Jag är ingen rolig människa jag är skittrist. Faktiskt, och nidå,. ni kan väll hitta på något eget kul liksom. Inte lita på att mina låneungar gör något kul stup i kvarten så att jag kan skriva om det... Knäppisar.
Men tack för att ni kommenterar, jag blir så glad i hjärtat av varje liten kommentar ni skriver. keep up the good work.

Nu ligger jag i sängen och glädjs över att jag har en underbar pojkvän och underbara vänner... Bättre blir det inte! Klockan är snart tio och det är dags att sova, men det går inte för jag har en sång i huvudet, en snubbe sjunger med typ norrländsk dialekt:  " Det här är enRapgympa, stampa med foten, stamp stamp, klappa med handen klapp klapp, ropa hej, hej hej"

LÄTT ATT SOMNA DÅ FÖRFAN...


/ECN

Problemen med att ligga i en rund säng.

Jaha, nu har jag slutat jobba för dagen, hade tänkt promenera ner till City och ja, vad gör man i city när man har åtta kronor och femtio öre på kortet? Fördriva tiden, komma ut iallafall. Men på pricken tre när jag slutade så började det ösa ner regn, himlen öppnade sig och jag undrade vad jag gjort för att förtjänat detta väder?

Jag hamnade alltså här, i sängen, och det för mig direkt till att diskutera vilka problem det medför att sova eller ligga i en rund säng. DET ÄR SKITSVÅRT! hur man än ligger så trillar ett ben eller en arm ut. Man har liksom inga hörn eller kanter att gå på så man lyckas aldrig ligga mitt i sängen.
Jag som alltid velat ha en rund säng för att jag tycker det är så häftigt, men nej jag har ångrat mig. Runda sängar går bort.. Hamnar på dissar-listan (hehe) ...

Har jag nämnt att Emilia har blivit en riktig liten fashionista? När man klär på henne så springer hon alltid till spegeln, stirrar kritiskt på sin spegelbild någon minut och bestämmer sig sedan för att hon är snygg denna gången också. Hon pussar därefter spegelbilden och säger mycket nöjd till mig "Mimilia Pin!" ...
'
Den ungen kan lära mig en hel del om självkänsla tror jag..


/ECN

Rofl

Hallå, jag är tillbaka. igen..

Jag ligger i playboysängen och hoppas att E2 sover några kilotimmar till. Jag är trött, och eftersom att playboysängen och min resväska (samt fyrtio påsar med annat) numera är mitt boende för ett tag framöver, så vaknar jag varje gång Emilia eller Emil vaknar. Och i natt vaknade dom sju gånger. Och hur många gånger vaknade då jag? Jo, sju såklart.

Jag flyttade mitt pick och pack (det som började som ynka tjugo kilo hade lätt förökat sig till sextio) samma dag som jag åkte hem och hälsade på. Så nu kojar jag alltså hos Annika och Magnus i väntan på bättre tider eller en ny lägenhet. Och tro mig när jag säger att jag hoppas på den lägenhet som vi kan hyra via magnus jobb, det kommer tillochmed en städerska och städar varje vecka och eh, hur skönt är inte det då?

Äh, jag orkar inte diska, min housekeeper får göra det när hon kommer.. hahahah, så bra kommer jag nog aldrig mer få det i livet. Fast med min vanliga otur så kommer det väl inte att hända.

Jag var ju somsagt hem till kalla Sweden förra veckan, hälsade på familjerna och vännerna. Vännerna blev det ju tyvärr inte så mycket av, men Therese, kom och hälsa på snart bästaste vännen!

Dock så blev det en hel del dagar med Tommy och efter många turer så har jag nu bestämt mig en gång för alla att det är min man för livet. Det finns ingen som förstår mig och känner mig så bra som Tommy och jag hoppas verkligen att det blir som vi tänkt oss till nästa år... hoppas.
.



Och dra åt skogen vilket tråkigt inlägg, jag hade kunnat berätta miljoner roliga saker som emilia och Emil haft för sig under den gågna tiden men vem vill höra om det liksom? Äh, jag vet att ni vill jag orkar bara inte.. flåt.

Stå ut jag skriver något roligt ikväll

/ECN






RSS 2.0