Whats uuuup?

Jag måste bara börja med att berätta vilken kung jag är på att laga mat, typ tjena tjoho, värva mig till landslaget i matlagning.
Har nu på en timme gjort två fantastiska saker. ETT, en rödbetssallad och TVÅ, en laxröra. Tack o Tack, jag vet att jag är fantastisk.
Fast jag är inte säker på om jag köpt gräddfil eller creme fraische ( "CREM FRÄS : ) " )  men det blidde ju bra endå, men fan ta tyska språket.


Förövrigt har Emilia fått ett fett utbrott idag, hon satt i mitt knä och slet av mig glasögonen, och körde gasögon skalmen rätt in i ögat på mig, så jag var i stort sett blind i två timmar. Jävla unge på att ha ett uselt "vakna upp efter vilan"-humör.
Men jag älskar tvillingarna endå, det kommer bli tråkigt att inte få träffa dom på ett tag nu. Kan komma på mig själv under mina lediga helger, att sakna att träffa dom små liven. Dom tillför så jäkla mycket glädje i min vardag. Dom skulle lätt kunna bli ståuppkomiker, haha!

Jag vet inte om det märks att jag är en aningens mer positiv i mina inlägg nu, detta beror på att jag känner mig glad och upåt. Kan vara för att vissa personer har fått veta vissa saker. Kan även vara helt andra saker, vet inte riktigt som sagt var. Men allt känns iallafall tusen gånger bättre och julmyset smyger sig sakta men säkert på mig. Den här julen kommer bli bra, jag ska se till att den blir det! Firar man julen med sin bästa vän av alla, så kan det inte bli fel. Hur mycket skit man än gått igenom på vägen! Så är det bara!

Och jag vill passa på att tacka alla människor som ställer upp för mig, hur jobbig jag än är. Mamma och Pappa, familjen, extrafamiljerna, vännerna! Alla, jag älskar er! Så mycket.. inte alls sentimentalt eller så här nu. 

och där avslutar vi! 

/ECN  

öhöö..

Jag är så trött, så trött ända ut i fingertopparna. vill verkligen gå och lägga mig nu, men har lovat mig själv att inte gå och lägga mig föränn klockan åtta. Annars kommer jag bara vakna och inte kunna somna om igen.
Har just tagit ett varmt bad. Detta var mycket välbehövligt eftersom jag varit ute i typ två timmar och det är  femton minus.
Åkte ju hem till Annika och Magnus, hämtade nycklarna och fikade lite. Sista advetsmys liksom. Sedan tog vi en tur ner på stan och kollade in allt folk och alla jävla hästdroskor som envisas med att pingla runt i hela staden. Funderade på att följa med dom hem och äta middag också ( A &M, inte hästarna) men bestämde mig sen för att inte göra det, dumt för nu ångrar jag mig lite..

Funderar på om jag ska laga lite mat också, så att det inte blir som igår (oj klockan är tolv och jag har inte ätit något idag...hmmm) men vad ska jag göra.. funderar på att koka lite soppa.. men kul att äta soppa på vatten, buljong och zucchini. Nej.. Det får bli gröt kanske...

Ja gröt blir det, och en film. Sedan kryper jag i säng, håller mig vaken till åtta och somnar sedan gott (hoppas hoppas!) Imorgon måste jag upp tidigt igen, vilken pina. Jobba hela dagen, gymnastik på eftermiddagen (den sista, tack gud!) och sedan jobba tisdag och sedan jullov! Whohoooo!

och nu orkar jag inte skriva mer. bye..
/ECN

Varför blir det inte lättare?

Varför blir det bara svårare för varje dag som går? Varför lättar inte trycket?


Varför varför varför..

Har haft en grym ångest hela dagen, den försvann inte föränn vid sju. Då Emil inte kunde somna, så jag la mig med honom på soffan. Och när han låg där och allteftersom lugnade ner sig och somnade, så släppte all ångest och smärta och allt. Jag somnade, gott, för första gången på mycket länge..

Men nu vet jag att jag inte kommer somna ikväll.. Det kommer bli en lång natt för min del.. Som gårdagen..
Orkar inte med allt nu, det blir bara för mycket.


Nu går jag och drar täcket över huvudet och sover i ett par år..

/ECN

Mhm

Nu sitter jag och skriver upp vad jag beöver handla till jul, detta med hjälp av recept på internet.. Och jag ha gentligen ingen lust med detta idag, inte heller julpynta blabla. Men jag lär ju klä palmen iaf. Om jag orkar.. Varför ska jag orka förresten? Finns ingen jävla anldning till att jag måste orka. Jag måste  inte orka ta detta. Men jag gör det endå. För att jag måste.

Fan vad jag hatar måsten.. måste måste måste!

Nu måste jag g och handla.. Sen måste jag sova för efter detså måste jag jobba..


bajs på allt!

/ECN

Julavslutning

Hallå, jag skrev ett kort inlägg igår men eftersom mitt internet är lite svajigt så publicerades aldrig det. Fanns endå inte så mycket att säga om gårdagen. Tung, som på senaste tiden.  Jobbade elva timmar, så var helt slut när jag kom hem. Kastade mig i badet, pratade lite med mamma (hjätra!) och var arg på att internetet inte ville funka.
Det är som vanligt. Msn funkar, men allt annat funkar typ inte. Hurra!

Idag har varit en bra dag, seg förmiddag och seg föreftermiddag. Men vid fyra gick jag och fick massage (tack annika) och det var fruktansvärt härligt. Mamma är ju alltid bäst, men det här var en helt annorlunda massage. Jag säger inte att den var bättre än mammas, men.. annorlunda. Och jag kommer anagligen återvända dit!
Sedan gick jag hem och kollade på tv en sväng och efter sex så tog jag och Annika en shoppingtur och satte oss sedan på en fantastisk restaurang där vi drack lite drinkar och åt tapas. En liten julavslutning helt enkelt. Nästa vecka blir det en lite mer barnvänlig avslutning, med karuseller
och så.

Och skoja inte att det är skönt med helg, jag har sovit så äcklig dåligt den senaste veckan och nu sitter jag och halvsover. Ska bli riktigt skönt att bara få sova ut imorgon. Börjar jobba igen vid fyra och vet inte riktigt till hur länge, men det kan bli så att jag tar med mig lite grejer och sover där, för jag kanske inte orkar ta mig hem om det blir sent.

Nästa vecka blir jäktig, ska hinna handla, jobba, laga julmat, städa fixa och dona och allt. På två dagar. Eller okej, tre nu när jag tänker efter så det blir kanske inte så svårt. Ha.. trodde att jag bara hade mån-tis på mig, men har ju hela onsdagen också.. Måste lägga upp en strategi nu...

Förövrigt så hittade jag idag på min mobil, en julsång. Bjällerklang.. fast i en fisversion.. Denna spelade jag för emilia och emil, och tro mig. Det var uppskattat.. De skrattade och skrattade. Emilia sprang runt runt runt och Emil låg på golvet och sparkade. Så kul var det. Hahaha! 
Sedan dess har de  sprungit runt och gastat " Emma, Prutta!" och när magnus kom hem och fick höra dessa ord så tittade han mycket mycket undrande på mig. Jag undrar vad han trodde om mig..

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig snart, fast jag vet nog hur det blir med den saken. Jag kommer väl inte somna föränn tre endå...

Godnatt
/ECN

Musica

Slänger in ett snabbt sista inlägg före sömnen. Lyssnar på en av dom bästa låtarna jag vet med Eva Cassidy, nämnligen "Fields of gold"! Lyssna på den. Och när just Cassidy sjunger den så blir det något riktigt speciellt.


Sov gott alla underbara! Jag saknar er så, familj, vänner, släkt bekanta och obekanta. Jag tänker på er !
/ECN

Another day

Hallå, seg dag., Men bra dag, har bakat lite pepparkaksgubbar. Krigsveteraner hela högen, varenda en saknade tt ben en arm eller till och med ett huvud. Detta på grund av att Emilia norpade hela tiden haha..
Har träffat Maria nu en sväng på kvällningen och det var lika trevligt som vanligt. Drack en snuskig Latte med Zimt. Den smakade dock bara socker, och lite kaffe.. Typ två teskedar kaffe och ett kilo socker. Kansdke är därför jag mår illa som ett as nu ..


Aja, imorgon är det Torsdag.. Städdag.. Bara för att jag har städerska här så betyder inte det att jag slipper ifrån städandet haha. Nejnej, jag städar ju hos la familia, och jag är riktigt duktig må jag säga. Superstädarn Nyholm.
Torsdagarna är sköna,  utan barnen på förmiddagen. Sen brukar jag träffa Annika för en fika på eftermiddagen. Skönt avbrott i veckorna må jag säga.


Alltså, förlåt men jag har verkligen inget roligt att raportera. Så jag håller mig kort. Jag andas jag lever, men jag mår lite illa. Så jag ska nog laga lite havregrynsgröt och se om det hjälper lite. Sedan lägger jag mig  i badet i följd av en film i sängen. Ovanligt ovanligt.. haha..


Still, I miss you!

/ECN

Stackarn

Tycker förövrigt lite synd om Emilia, som hela dagen hållt sig nära mig, gärna suttit i min famn. Och med jämna mellanrum sagt " Emma lessen, Klama Emma!" Varpå hon gett mig en snorig kram.  Och jag har kommit fram till att svarta kläder inte är någon bra idé under förkylningstider. Mina jeans är inte bara svarta längre, utan dom har fräscha inslag av vitt knaster längsmed hela benen! Hahaha..

Imorgon är det en jävla dag, börjar åtta och slutar fem eller sex, har inte stenkoll. Ska iallafall höra med Maria om hon orkar med mig på kvällen. Om jag orkar med det dvs.

Nu ska jag sova... Godnatt!
/ECN

en dag

Idag har varit en dag, jag har klarat den. Trodde inte att det var möjligt, men det är fantastiskt vilket stöd Annika är. Hon kom med en liten överraskning nu imorse också, hon har bokat in mig hos sin massör nu på fredag. Det ser jag fram emot så mycket. Sen innan jag gick hem så langade hon ner lite ljus, badolja och massa choklad i min väska. "Choklad löser allt vännen!"
Hon tyckte att jag bara skulle krypa ner i ett bad och ligga och ha det mysigt, och hon tycker att jag är en redig och stark tjej.
Jag kanske är det och jag kanske orkarta mig igenom detta. Men jag kan bara inte se det just nu!
Men jag hoppas jag ser det imorgon...

/ECN



Jobbet,

nu går jag till jobbet, Bättre att sitta där än att sitta här!

Hoppas ni alla får en bra dag, för det ska jag ha..
/ECN

Lägg ner med skiten Emma

Somnade efter sex vaknade innan nio. Allt känns så fantastiskt jävla bra nu. Fattar ni, så underbart! Jag känner mig verkligen pigg och glad och uppåt.
Jag känner verkligen för att jobba iag också, det ska bli så kul för jag har så himla mycket energi och ork över till andra just idag.

Nej men allt jag pallat tänka på är att allt kommer bli bra, allt kommer bli bra! Men jag vet att det inte blir det...


Natti

Pratade lite med mamma nyss! Ska sova nu, om det går. Aj aj aj så lurad jag känner mig. Godnatt!
/ECN

BTW

Så glömde jag säga att grannarna ovanpå mig satte igång och storgräla klockan tio i fyra imorse. Och då kan jag även tala om att dom inte grälade tyst. Kan dom inte hitta en lite lämpligare tidpunkt att gräla på eller? Jävla nötter, slutade inte förrän halv fem typ. Shit, hade jag varit längre, större och starkare (och inte fullt så trött) så hade jag fan gått upp och skällt ut dom.
Eller åh, om jag kunde snacka tyska också, inte så stor vits att skälla ut dom på Svenska kanske...

/ECN

Terrible monday

PUST! vilken dag, har äntligen kommit hem och fått pusta ut lite. Pratat en sväng med pappa på telefon, alltid trevligt nu när det börjar kännas lite ensamt här i min lya!

Det enda bra med den här dagen (eller så får jag inte säga, dagarna är bra men tröttsamma) var imorse, jag har numera börjat ställa klockan en timme innan jag behöver gå upp så att jag kan sova lite till innan jag måste rusa till spårisen. Hur som helst så var jag extra seg denna morgonen och ville verkligen inte gå upp. Men när jag var inne på sista kvarten av snoozande så slänger jag en mycket trött blick på klockan och reagerar på vad den är. 06.55, vänta nu.. (kollar igen) jorå, 06.55 är hon.
Jag börjar ju inte föränn nio. Detta betydde alltså att jag kunde snooza  EN TIMME TILL. Förvisso så var jag lika jävla trött efter den där timmen men endå, glädje som uppstod när jag insåg att jag fick slagga en timme till är obetalbar. YEYYY!

Och nu måste jag bara fråga dig Lotta, Påstår du att mina kunskaper i köket är dåliga? ÄR det det du säger? Då är det illa, jag som verkligen försökt imponera på dig inom just det området. Tycker speciellt att jag lyckats mycket bra med gräddvispning...Eller? Hahaha

Och jag är så ledsen men jag orkar inte skriva värsta inlägget nu :( Jag är helt slut, men jag kan berätta för mamma (pappa vet redan) att jag köpt något för magen, något homopatiskt som jag hoppas hjälper. Och hjälper det inte så får jag helt enkelt fortsätta leta. För något som hjälper lär det ju finnas. Typ... hoppas jag.. annars är jag körd.

Natti Natti!
/ECN






Hallå

Hej bloggisen, eh som att jag skriver för bloggens skull? Nej jag skriver så att mamma och pappa och alla kompisar och jävlar som läser min blogg ska få veta vad som händer  i mitt liv. Så jag tar om det

Hej mamma och pappa och kompisarna och alla jävlar som läser min blogg :D

Dagen har varit så fin, träffade Maria och vi gick och satte oss på Cafe Bar Celona. Vi tog en kaffe och pratade, sedan blev vi kvar så vi blev hungriga. Beställde in lite kyckling, lite vin. Vi blev kvar längre, beställde in mer vin,  och bröd med Aioli och någon halvtaskig tomatdipp. Vi blev kvar ännu liote längre och beställde in liiiite mer vin. Sedan började  Maria ragga på kyparna så då tyckte jag att det var dags att vi dunstade illa kvickt
.

Sitter här och håller på att somna, måste verkligen sussa nu. Det är en riktig pina att veta att jag måste gå upp klockan sju imorgon. Det är fan inte lätt, upp sju på morgonen, jobba åtta timmar men inte vara hemma föränn typ nio. Sedan sova och upp igen!
Eller ah, på tisdag börjar jag ju inte föränn ett, så då kan jag sova igen. en liten klen tröst!


Så nu ska jag bara säga godnatt till lilla Tommy och sedan så är det sängelisängen.

/ECN 

Ahmen vad är nu detta

Godmorgon, nu har jag precis vaknat. Ska klä på mig lite och dra en runda ner på stan snart tänkte jag, dock är jag inte sådär hundra procentigt pepp på det. När jag nämnligen tog mig en tripp till köket för att sätta igång lite the så slänger jag en snabb blick ut genom fönstret. Och vad skådar jag? Jo, marken är täckt av snö. Ja jag menar ju inte typ en meter, men den var vi och mer snö fortsatte falla ner. Hate hit hate it. Fick bara lust att lägga mig i sängen igen och dra täcket över mig till den 23:e December. Typ

Men ah, som ni kanske förstod så hade jag en mycket trevlig gårdagskväll, god mat trevligt folk och gott att dricka. succe skulle jag vilja kalla det. Det var bara folk med min humor också, hur går det till? Fyrtioplusare som jag gillar att umgås med? Eller ah, trettioplusare iallafall.
Jag skrattade och skrattade, fyfan vilka skämt dom drog. Eh ja.. jag kanske inte skulle skratta lika mycket idag, men ..ni fattar!

Aja, för tillfället så sitter jag och förösker skriva ihop en lista över vad som behöver handlas till Jul och dagarna efter. Nu när jag har ökat på mina matlagningskunskaper lite så kan jag ju faktiskt köpa hem annat än färdigrätter. Haha, nu jävlar ska det imponeras på Boyfriend. Han kommer aldrig mer vilja äta Lottas mat efter att ha smakat på min! mohahaha..

Usch, nu kom jag på att jag måste posta hem julpaketet också, stress.



Hej mitt vinterland, kanske borde jag knäppt med vanlig färg. DET hade jag gjort också, men kommer inte ihåg hur man ändrar inställningarna. Bilden ser rätt tråkig ut faktiskt.. utsikten genom mitt köksfönster. Man ser inte att det snöar :(

Nu ska jag duscha! 

ha en bra lucia!
/ECN

inte fullt så pigg som jag verkar kanske, Godnatt ba!


Home

Nu är jag hemma, efter mycket trevlig julmiddag. Dom hade ju skinka å allt, dock så var den väll ungefär 1 procent god typ. Tyska skitskinkan typ. Jaja..
Men vadå, min Janssons var typ underbar, och köttbullarna å. Sjöng snapsvisor från tre olika länder, och typ snaps från två olika. Eller snaps, SCHNAPS, något jävlastarkt från typ.. Moskva? Tjetjenien? mmer inte ihåg varifrån Lupka kommer, så aja, från hennes land iaf. Men det smakade varm Russin med typ 70 procent sprit eller något, så jag bojkottade den.
Dock måste jag höja den tyska ölen till skyarna, så jävla god. Skämtar inte! 

Måste även delge er ett problem jag har. Kindpussarna, fyfan alltså, inte nog med att svinis härjar, det är så svårt att veta hur man ska göra, för det fnns liksom inget bestämt åt vilket håll man ska börja. Och alla jävlarna börjsr åt olika håll, och självklart börjar jag alltid åt samma håll som kindpussaren. Så det blir n pinsam nästan puss som man sedAan pinsamt måste skämta bort. 
Jävla kindpussar, och hur kul är det att pussa typ fyrtioåringar? Nänä kindpuss går fetbort, ge mig ett redigt handslagistället, jag är från sverige och gillar distans. 

NU pallade jag inte slagga där heller, orkar bara inte gå upp sju och kolla lucia.

Lägg ner skiten ba! tio dagar kvar också, hurra.

/ECN


SNÖ

Nu snöar det här å, passar mig fint. Sitter bredvid ett tänt ljus, min fina hyacint som har kroknat och längtar till julmaten ikväll.
Dock så tänkte jag när jag gick oc köte mina jäkla frallor, att det är så skönt att det är varmt här så att det inte blir nå snö. Men tju fick jag, dock lär den ju inte stanna, för det är typ fem sex plusgrader ju!
Men endå, snööööö och elva dagar kvar. Hörni,elva dagar är ingenting.

Nu ska jag lägga mig ner och sova lite till, sedan drar jag iväg på julmiddag joy. Jag ska äta janssons och ägg och lax och grejs, gott!

/ECN

Hola

Nu är jag vaken, och förstår ni att om jag är veken så betyder det att jag har sovit innan. Tumma upp den. Jag stängde ner internet efter ett där någon gång, och sedan kollade jag på Forrest Gump, och när den var slut vid sisådär halv fyra så satte jag på Wallander, och jag såg klart den innan jag somnat, så ja. Sex ungefär. Klockan sex somnade jag, fyfaaaan..
Jag undrar vad denna plötsliga insomnia skit. och nu blev jag av vissa anledningar stött, fyfan vad less jag blir på att det är samma visa dag ut oh dag in.. Jag säger bara: LÄGG NER SKITEN EMMA!

Nu har jag två val, att ETT: gå och köpa nybakat bröd i bageriet två minuter bort. Eller så kan jag välja på alternativ TVÅ: ta det gamla torra rostbrödet jag har hemma!
What to do?

/ECN

problem

jag har haft lite problem de senaste dagarna.. jag kan inte sova.. och tydligen så kan jag inte det idag heller.. Det är inte det att jag inte är trött, för det är jag. Farligt trött. Det går bara inte att somna, så jag ligger och pillar navelludd och riktigt hör hur klockan ttickar superfort, och vips så är det morgon typ.
Nu är det ju även så att en ung fin man har lagt in tonvis med filmer på min hårddisk. Men de senaste veckorna har jag i stort sett kollat på två olika filmer. Pojken i glaskula (Beck) och Cellisten (Wallander), jag har liksom alltid börjat kolla på andra filmer, men inte fått ro.
Så det har alltid slutat med att jag kollat på dessa två filmer innan jag somnar, dvs om jag somnar! Av någon jävla underlig anledning så får dessa två filmer mig att känna mig säker och lugn.

Jag bor ju för tillfället på markplan, något Johanna var god nog att påpeka när hon var här. Och jag har aldrig kännt mig osäker över sådant förut, men nu är jag livrädd att någon ska bryta sig in, sover med sax vid söngen, inget skämt. Dock ingen kniv, det kändes lite overkill.
De få gånger jag faktiskt har somnat gott så har jag vaknat typ tio gånger per natt, med dunkande hjärta och känslan av att någon är i lägenheten.
Sluta gnäll nu och gå och sov kvinna..


/ECN

Tror inte..

Jag tror att jag kan gå och lägga mig nu. För inte kommer Tommy logga in som han sa, synd på mina förlorade sovtimmar bara...

/ECN

Hmm...

Woh... glömde säga att jag hittade popcorn idag, eller egentligen för typ en vecka sen, men jag köpte idag. Som jag har längtat efter popcorn, skoja inte. Har ätit det typ.. två gånger de senaste fyra månaderna. Och det när jag var hemma i Sverige och visiterade.
Men tyvärr så var glädjen kortlivad, popcorn är inte min grej. Popcorn är min och Tommys grej, kommer alltid förknippa popcorn med mig och tommy. Typ en usual kväll för oss är ju lätt en film, bubbelvatten och en fet skål popcorn. Popcorn, check! Bubbelvatten, check! Film, check! Endå känns det inte rätt..
Det är något som fattas... A..juste. Tommy, han fattas så jävla mycket just nu, koooom hiiiiit!

Och om jag blundade nu så skulle jag somna, men har inte pratat med mannen på så länge och vi skulle prata idag,. Så jag håller mig vaken, happy face, håller mig vaken vaken. Bara för att få höra hans röst.
Ídag är förörigt våran 3 år och nio månaders dag, om man bortser från lite idiotiska pauser och så, kan ni förstå. I snart fyra år har vi varit tillsammans, och jag minns första och andra gången han var hemma hos mig som om det vore igår. Men det var inte igår, det var snart fyra år sedan.
Minst 70 år till, eller vad säger du babe ? <3


hjärta hjärta hjärta, nu bultar och pirrar och slår det som bara den, känns som att hjärtat ska springa ifrån mig snart.. dunk dunk dunk..


/ECN

Äntligen Fredag

Äntligen och Äntligen. Snart är den ju över också, och då mina vänner så är det bara elva dagar kvar. Elva dagar, sedan heaven..
Och apropå heaven, haha, Annika har tilldelat mig ett nytt smeknamn. Jag är numera känd som "Janssons Frestelse" haha.. Den människan, hon är för rolig!

Har förövrigt gjort en sådan idag, det är bra för då kommer jag ihåg hur man gör den till jul! Så att jag slippert googla liksom, vad skulle jag göra utan google? It's my life!
Och anledningen till att jag stog och gjorde en janssons idag är för att Annika och Mangan ska ha julbord imorgon för sina trvliga tyska vänner. Självfallet ska jag vara med, måste ju terrorisera lite liksom, fast ska jag vara helt ärlig så kommer det bli så mysigt.
Ska även slagga där, och vara med och luciamysa på söndagmorgon. Så att jag inte ska behöva känna mig så ensam. Typ. Men nej mys ska det bli, kaffe och lussebullar och söta barn.

Och nu måste jag sluta svära på allvar här alltså, jag har ju redan skurit ner på det som fan. Använder i stort sett bara Pitt och Pink. Fast bara pink i barnens närvaro numera. Enda problemet är ju att Lilla Emilia inte riktigt är på det klara med språket än så Pink blir till Pitt i hennes mun.
Överanvänder Mist nu, Mist är tyska för typ "jösses" eller något, men om jag vill att mist ska stå för "Jävlakukskallefan" så får det ju göra det.. Men lätt är det inte, att behöva tänka efter innan varje gång man svär.. hah. Don´t try it at home!

Idag var vi och tittade på djuren i krubban, Emilia och Emil är helt galna i Kamelen. Typ hoppar fnissandes fram och sträcker ut handen, sedan vrålar dom och springer till mig (helst ska dom upp i min famn, båda två, samtidigt!) och skrattar utav bara tusan. Detta upprepar sig i typ trettio minuter innan någon av dom faktiskt vågar peta på kamelen. ( "Peta Peta Vov!"  (Varför säger dom Vov om alla djur?)) 


Blev medbjuden på middag med Greken och hennes  Grekvänner, men jag tackade hövligt nej. Jag orkar inte, har sovit så dåligt de senaste nätterna att jag bara behöver vara hemma och ta igen mig. Förlåt Greken, jag vet att jag försummar dig lite. Sån är jag! Dissade även Mangan och idol, HUR KAN JAG MISSA FINALEN?
Men vi tog ett gemensamt beslut om att se reprisen tillsammans allihopa istället. Ja så kan det gå ba!

Nu ska jag ta ett bad, det är fan ett jävla under att min hud inte torkar och faller av så jävla mycket som jag plaskar runt i den där baljan.

Och det är så trevligt att du bara säger hej mamman! Alla kan bara säga hej, det går jättejätte bra. Hej hej!

/ECN




idol panik

Hallå,
de senaste dagarna har jag varit på ett fruktansvärt uselt humör, därför har det inte kännts riktigt bra att blogga, det här med att sprida dålig energi, blabla!
Men nu är jag på top igen, har just legat i badet as usual och nu passar jag på att varva ner lite vid datorn. Måste informera er om att jag drivits in i någon sorts insomnia.
 De senaste två nätterna har varit usla, riktigt fantastiskt usla. Har knappt sovit något alls, och så boom boom, ringer klockan, alldeles för tidigt för att det ska passa fröken Nyholm.
Så jag snoozar, och det resulterar ju som vanligt i att jag får springa som en jävla sprinter till spårvagnen. Och apropå spårvagn så kom jag att tänka på min färd hem idag. Det kändes som att varenda invånare i Nuremberg passade på att ta samma spåris som mig hem. Tänk er Sunes sommar, tänk er husvagnen som tippar bakåt, tänk er hela familjen med ansikten tryckta mot fönstret.
Tänk er mig, så i spårisen. Intryckt mellan fönstret och en dam som passerat bäst före datumet, både gällande ålder och doft.

Jag har mått bättre i mina dar, trust me on this one!

Dom senaste veckorna har jag förövrigt räknat ner, och nu är det bara tretton dagar kvar. Tretton dagar kvar tills jag får pussas med någon över två år. Shit, mindre än två veckor. Det är awsome! <3
 

Satt och gosade med Emil igår efter vilan, han hade krupit upp i mitt knä, på alla fyra som en hund. Så vi satt där, han och jag i harmoni (Emilia sprang runt och gapade om någon jävla " Dumma tatt, tom tom..Booooota!! Tatt boooota. Vov vov " ( jag kan tänka mig att det var "Dumma katt, kom kom, Boooorta! Katten är booorta. Vov vov!"))
Men jag satt iallafall där och njöt med lilla Emil. Fick nästan en liten tår i ögat, ni vet " buuhu, life is good!"
Sedan passar  Emil på att lägga av en riktig jävla mansfis, tänk er bruna bönor och surkål, två dagar senare.  Efter två minuter, det tar tid för fisen att filtreras genom blöjan, så stiger det en stank som inte är av denna värld.
Tro mig, om ögonen inte tårats tidigare så gjorde dom garanterat det nu!
Jag flyr fältet illa kvickt och efter kommer Emil med en min som är mycket stolt!


Imorgon är det, för den som missat det, idol final. Detta är något som Jag, Annika och Magnus följt med stort intresse. Varje fredag har vi suttit där, bänkade framför tvn med toast, espresso och vin. Slagit vad om vem som åker och diskuterat  vem som var värst klädd. 
Nu är det dock så att ett problem har uppstått, Annika ska  iväg på ett litet...möte.. kan vi väl kalla det. Och detta möte råkar inträffa just under idolfinalen. 
Annika har hela veckan gått omkring och surat över detta. Typ " Det är ju som när man äter potatisen först och spar köttet till sist. Och när man väl ska äta det där Fiskans köttet så kommer mamma och dukar bort tallrikarna!"  Hon är fin den där Annika, det må jag säga, liknelser som inte är av denna värld. 

Nu är det ju så att jag också är lite bekymrad över hennes bortfall. Nu är det jag och Mangan som tillsammans ska se idol, och vad har jag alltid sagt ? Jo, tre är bättre än två. 
Eller, två funkar jättebra om det är två som i Annika och Jag. Dock inte två som i Mangan och jag. Jag ser det hela framför mig, öl, inget vin, och de där toasten kan jag ju glömma, liksom djungelvrål. Det kommer bli tisdagens pasta och typ jordnötter. 
Fötterna på bordet, skrevkli och ja gud vet.  Idolkvällar är inte gjorda för män helt enkelt.. 
Annika kan du inte få lite hastigt påkommen magsjuka... snälla? 


Nu har jag bättre saker för mig!

/ECN 



Medmänniskor,

Förlåt mig för pinsamt dålig uppdatering under de gånga dagarna. Jag kan ju inte ens skylla på att jag gjort så mycket att jag inte hunnit med, för hade jag skyllt på det så hade jag ljugit.  Jag har varit en rackarns slapptask denna helg. Om man bortser från att jag var på Svensk julmarknad igår. Det var mysigt och kul, köpte jävligt dyr jumust, allt för en svensk jul i tyskland!

Magnus är förövrigt inte så glad på mig, jag har nämligen lärt E2 att säga " Emma är BÄST!" och det har dom liksom hakat upp sig på så dom springer runt och skanderar just detta mest hela tiden. Magnus har gjort några desperata försök att få dom att Säga "Magnus är bäst!" Eller till och med "Pappa är bäst!" Men dom vägrar, det är "Emma är bäst!" som gäller. 
Nu funderar han stenhårt på att komma på en hämnd hahaha, väntar med spänning!

Kan även informera om att jag nu ska nominera mig själv till "Den klantigaste personen jag känner!". Jag körde nämnligen just en rond mot badrumsdörren. Kan ni gissa vem som vann?
Jag kan ge er en ledtråd, jag har en bula stor som kina!

Eller Kina, lite att ta i kanske, men iallafall en övermogen oliv. Tro mig, efter den knocken såg jag stjärnor. Dörrjävel, jag och du har massa otalt, först går du i lås och sedan knockar du mig. Opålitliga jävel, jag ska montera ner dig!


Ni ser det va, två saker närmare bestämt. Ett: Bulan till vänster i bild. Hadedetta varit facebook så hde jag taggat den. Och två: Kolla så missnöjd jag är, dörren och jag har helt klart något otalt..


Nu önskar jag er en trevig kväll. Själv ska jag sova snart, måste bara ta reda på larmnumret i tyskland först. På vägen hem kom jag på att jag kanske blir utsatt för brott någon gång och då kan man ju inte ringa 112 och hoppas på att dom kommer! .... 


/En mycket missnöjd ECN 

Lösningen på alla mina problem


/ECN


Min egen lilla julkalender

Man kan säga att jag har en egen liten julkalender här, inte en sådan med små presenter utan en sådan på Tv. Det är nämnligen lite trubbel i nudådalen så att säga. Annika och Magnus är oense, som fan. Annika vill inte åka hem till jul, alltså, inte hem till Magnus föräldrar.  Magnus å andra sidan vill väldigt gärna åka hem.
Vem får som den vill? Jag följer detta med stort intresse, varje dag "öppnar jag en lucka", dvs Annika berättar om dagsläget, vem har sagt vad, när och hur?
Hur ser det ut denna dagen, lutar det åt att åka eller att inte åka? Om det blir så att dom åker, så säger Annika att hon kommer råka få magsjuka dagen innan, jag tycker då att det är synd att jag i förrgårr kastade fem burkar med utgågna grejer, jag menar om vi spart dom till den 21:a så hade jag lätt kunnat laga ihop något gott åt henne av dessa, som garanterat bjöd på en dos magsjuka.

Idag var det en spännande lucka, eller spännande och spännande, A och M hade bråkat lite, eller lite och lite, Magnus är yttert sårad över att Annika inte vill åka hem och detta visar han på alla tänkbara möjliga sätt. Och vi kan säga att stämningen där hemma är mycket spänd, så jag såg till att avlägsna mig fortast möjligt. Men hälsade Annika att hon är så välkommen att sova hos mig inatt. Självfallet står jag ju på Annikas sida, så att jag kan fortsätta hålla mig updaterad!

Jag är förövrigt på riktigt dåligt humör, Annika gillar dock när jag är sån, för enligt henne så ligger min humor på topp dessa dagar. Kul att jag kan glädja henne liksom!

Nu ska jag koka mig lite the, krypa ner i ett bad och sedan lägga mig! Och med nu menar jag snart. Om typ en timme! hehe...


/ECN

20 dagar

jaha, då står jag här igen. vid min diskbänk, eftersom det bara är där det finns anslutningsmöjligheter typ. Har gnällt om det för Magnus idag, och han "ska se vad han kan göra". Vadå, hade han tänkt bygga en ny mast eller något? Kan han inte bara säga, att "Nej din otacksamma aupair, var nöjd att du kan vara vid diskbänken, tänk på alla dom som inte har något inetrnet alls!" typ.. Men det skulle han aldrig säga, han är för snäll för det!

Idag har varit en lugn dag, städade på förmiddagen och sedan gick jag ner på stan och drack lite kaffe med annika. Sedan bakade jag en kladdkaka med E2, och det utbröt stora gräl om vem som skulle få slicka vad. Jag ville ha slickepotten, men det gick inte emil med på, han ville ha den. Så då tog jag skeden istället, men han ville ha den också. Emilia, hon ville bara ha russin. Och Emil och jag tyckte det var bra, så det fick hon. En nöjd, två kvar!

Emilia erbjöd mig sedan några russin, hon tyckte väl synd om mig som inte fick som jag ville. Men jag tackade hövligt nej till dessa, russin är botten! Då blev Emilia mycket förolämpad och gick och satte sig i puffen, vilt muttrandes och med russinpaketet hårt i sin famn. Jag kan ju glömma att någonsin få smaka något av henne igen!

Idag fick jag paket på posten också, mycket efterlängtad julskiva. Tack mamma du är bäst, och tack till joel som gjorde det möjligt.  

Imorgon börjar jag inte föränn nio, så det blir liiite sovmorgon. pepparkaksbak på eftermiddagen och på kvällen, fredagsmys, vem åker i idol?

Och om tjugo dagar har jag prinsen här! gissa om jag längtar. Inga kalaspuffar i världen hjälper mot den längtan!
Nu ska jag snart bädda ner mig.  Sköt om er!
/ECN





Att ha en lägenhet innebär stooort ansvar.

Typ som att man inte får glömma några tända ljus, inte glömma mjölken på spisen (just happend, det kokade över och nu luktar det illa som fan i hela lägenheten).  Man måste tvätta regelbundet (SJÄLV) och man måste komma ihåg att hänga upp den nytvättade tvätten så att den inte glöms bort och hittas två veckor senare, möglig och äcklig!

Aja, det blev en riktigt lång jobbdag idag. Nästan tio timmar, så nu sitter jag och försöker tagga ner några kilon. Det går sådär, Men när man vet att man ska upp typ snart igen så känner man sig hyfsat tvungen! Det är tungt  på onsdagar och torsdagar då jag börjar åtta.. Måste gå upp halv sju typ. Eller gå upp... snooza till sju, klä på mig i racerfart och springa till spårvagnen. Hoppa av spårvagnen, inte komma på första bussen för att den är full. Komma på andra, springa till Annikas place, komma två minuter innan jag börjar, pusta ut utanför dörren och in i kaoset..


Sedan hem.. Sova och så börjar allt om igen!

Imorgon ska jag försöka komma hem i vettig tid iallafall, slutar fem så det borde kunna gå att ordna tycker man! Måste ju pynta om palmen och städa lite. Eller städa.. plocka undan alla grejer på golven, bänkarna, sängarna, soffan jaja. Resten fixar ju städerskan. TACK!


Men nu ska jag ta ett bad i väntan på att tvätten ska bli klar!
Och RIP Norpan <3

/ECN

Natti

Dagen har varit fantastisk bra, kort jobbdag och endast på ikea typ. Det enda negativa var väl att jag fick hemlängtan när jag stog på ikea och blängde på skorpor och sill och skit. Haha, flådigt värre. Stog där och snyftade lite enda till emilia lägligt nog välte ner några pepparkaksburkar i golvet.
Inhandlade lite prylar också, typ sill och ansjovis, ahlgerns bilar och pepparkakskolor samt presentpapper och snören och grejer. Inget kul alltså.
Utanför ikea sålde dom julgranar och jag var farligt nära att köpa en knähög liten söt gran-. Men jag står fast vid julpalmen istället, kära julpalm!

Har hunnit med att prata lite med Therese (bästa bästa Theresevän, jag saknar dig så!) och Tommybabe, och efter det tog jag ett snabbt bad eftersom jag var tvungen att stå vid köksbänken med datorn, och det golvet är kallare än isen på antarktis. Så för att få tillbaka min kroppsvärme  så tog jag ett speedbad.
Det var verkligen tänkt att jag skulle komma i säng i tid, men nu är klockan endå mycket. Det kommer bli segt att komma upp i morgon kan jag säga. Inte kul.. Lång dag är det också, och lunch hos ina så det blir väl något äckligt tyskt.

Har iallafall skjutit upp julbaket till på lördag, då ska det bli lussebullar, knäck och kanelbullar (julbak?) jag gör verkligen mitt bästa för att få upp lite julstämning haha! Sen på söndag ska jag hjälpa till på den svenska julmarknaden, typ bre mackor eller något annat fruktansvärt roligt!

Idag gick mina sista par leggings sönder också, så nu är jag i akut behov av att köpa nya och dessutom måste jag skaffa mig ett månadskort för spårvagn och tunnelbana och skit. 600 kronor före jul. inte bra. Men jag har givit upp planerna på att cykla till jobbet. Inte i regn och kallt.. aldrig. no. never..


Nu måste jag dock sätta på en film och försöka sova lite så att jag orkar huliganerna imorgon! Ha det bra, jag saknar er därhemma!
/ECN


Det är ju FANtastiskt hur bra mitt internet funkar

Det vill säga, inte för fem öre typ. Eller det funkar med alla internet sidor, men inte msn eller skype, och ursäkta mig. men jag skiter fullstänidgt i om facebook inte funakr eller om blogg inte funkar. MEN jag skiter inte i om inte skype eller msn funkar..
GAAAAAAAAAAAAAAAAH, jävligt frustrerande. Jag har nu försökt logga in sen typ nio. Men inte fan funkar det! Eh jo nu loggades jag in på msn, men inte kommer någon kunna se att jag är inloggad. För jag är ju egentligen inte inloggad. Det är bara en jävla synvilla för att jag ska bli nöjd... typ..  oj nu kan jag ringa på skype. MENNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN n je.. jävla aphjärna nu går jag och sparkar sönder något..  


Fan fan fan jävla cp internet. Ja min internet anslutning har en jävla muskelsjukdom..

/ECN

Den blommar!

Finally, min hyacint börjar slå ut! Den luktar (dock bara när man lutar sig vääääldigt nära) men endå, nu känns det här som hemma. Tänk att en liten sketen hyacint kan göra så mycket!
Nu sitter jag och äter frukost/lunch, det vill säga dricker mitt stackars the eftersom att jag inte tänkte på att handla hem något annat än knäckingredientser igår. Så jag får väl springa in på Beck och inhandla en macka påväg till spårvagnen.
Det är det fina med det här jävla landet. du kan kila in på nästan vilket cafe/bageri som helst och få en Baguette med brie&Salami för under 25 kronor! Freshbaked liksom, fast det kan vara för att jag bor i förorten, eller gör jag det? Jag vet inte, fast nej....nu när jag tänkt så tar det typ sex minuter in till centrum..så kanske inte förorten men..mellanorten?

Skit samma, nu måste jag dricka upp mitt the och göra mig i ordning så att jag hinner till jobbet i tid!

Ha en bra dag !
/ECN

RSS 2.0