Noll

Det blir inget här på ett tag, förmedlar bara dåliga Känslor om jag skriver. så låter bli. Återkommer om ett par veckor kanske, vem vet.


Jag vill inte vara rädd ( Galen låt! love it)

Genom staden bland husen
är det inte tillräckligt ljust än
Genom gator jag drömt om
går jag hemåt för att en gång somna
Jag vill inte vara rädd
Varför måste jag vara rädd?

Somliga vet att dom är starkare än andra
Somliga älskar att slå sönder en vit tandrad
Somliga lever för att pina varandra
Innerst inne är vi likadana
Jag tror att människor gör så av gammal vana

Under kepsar och mössor
blinkar ögon som ögon ska blinka
Han gör det utan att tänka
Lika lätt som det är att vinka farväl
Jag vill inte vara rädd
Vaför måste jag vara rädd?

Somliga vet att dom är starkare än andra
Somliga älskar att slå sönder en vit tandrad
Somliga lever för att pina varandra
Innerst inne är vi likadana
Jag tror att människor gör så av gammal vana

Du kan slå mig i bitar
nånting inuti kommer att stå upp ändå
Du kan slå tills det vita vita
hatet är allt som återstår
Jag vill inte vara rädd
Varför måste jag vara rädd?

Somliga vet att dom är starkare än andra
Somliga älskar att slå sönder en vit tandrad
Somliga lever för att pina varandra
Innerst inne är vi likadana

Somliga vet att dom är starkare än andra
Somliga älskar att slå sönder en vit tandrad
Somliga lever för att pina varandra
Innerst inne är vi likadana
Jag tror att människor gör så av gammal vana


Söndag

Ey,

Ännu en söndag har nu passerat.. Skönt.  för varje dag som går, betyder det att det är en dag mindre till jag åker hem! Vaknade imorse och mådde lite konstigt. Var hungrig.. men det är ju söndag idag och alla affärer är stängda. Kylskåpet deprimerande tomt.. hungrig... hittade tillslut efter mycket grävande en burk vanilla yoghurt (ovanligt god) som stog kvar från tommy tiden..

Sedan tog jag en promenad, hämtade ikeagrejerna hos Annika och kom hem.. Insåg att jag skulle bli tvungen att skruva ihop mina jävla kastruller.. Det misslyckades rätt hårt och jag gav upp efter första. Ovanligt att jag ger upp-- hehe..

Låg sedan och kollade på Jackass, typ vrålandes av skratt. Älskar jackass..  Skrattade lite extra högt och hoppades på att jag skulle väcka grannarna som kom hem typ tre inatt och skramlade, dunsade, skrattade och pratade skithögt.. (Och hade.. samlag.. USCH.. borde vara förbud mot samlag i rum med tunna väggar... ) men dom vaknade inte.. så jag gick ut på en promenad och bara gick i mina egna tankar. Helt plötsligt vaknar jag upp av att jag får ett sms. ( Hallå, vill du komma på söndagsmiddag om en timme? kram) Jag ser mig omkring och undrar varfan jag är någonstans.. Efter lite spanande så inser jag att jag har gått  förbi flygplatsen precis..
Tur att jag har lokalsinne *host*...


Så jag sprang typ hem och bytte brallor och sedan iväg mot A och M för middag. och Annika tjatade på mig om massa saker " Ja nu när inte din egna mamma är här och tjatar så får jag agera stödmorsa"




och aja.. nu sitter jag här..


/ECN


Lörtag

Hej, idag är det lörtag. Jag vaknade för en timme sen typ, och var ute och gick och köpte sedan mjölk. Och nu sitter jag här och pillar mig i naveln. Hej funny girl ( Fanny, det är en rolig tjej... ha ha... min humor)!
Vid två så börjar jag jobba, bara två timmar som tur var. Det är lite lagom, skulle lätt kunna jobba två timmar på lördagar, varje lördag. Det får tiden att gå liksom, man hinner endå sova ut innan och man hinner endå göra saker efter. Purrfect.

Som idag, då ska jag träffa Maria halv fem och vi ska ta en kaffe. Kaffe är gott, Maria är bra. Det blir nog en riktig trevlig lördageftermiddag. Det brukar kunna bli så när man hänger med Greken, fast när man väl kommer hem är man helt slut. Det tar på krafterna att snacka engelska vill jag lova. Ibland slutar våra samtal med en frustrerad harang på vårt egna språk då vi inte kan få fram vad vi menar på Engelska.. Haha!

Igår gav jag mig förövrigt en julklapp, försenad. Men endå. Ett par lila Raggsockor med Halkhjärtan. hahaha.! Dom var fina, och jag fryser alltid om fötterna (inte här hemma med hos Annika och Magnus!) Och det mina vänner, är det enda jag ska köpa åt mig själv den här månaden. För nu ska jag storspara så att jag kan åka he och betala tillbaka alla lån till morsan!
Eller, jag kommer ju fika lite då och då. Men ni fattar, inga onödiga inköp.. alls! Eh.

Men nu önskar jag eder en trefvlig lörtag!

/ECN

..

Allt är bra.

Not.


Önskar att det fanns en billig resa hem snart.. Längtar hem.. mycket.. Men det finns inga billiga resor hem. Så jag får sitta kvar här och vara ledsen..



/ECN


uuuuuähe

Usch, somnade runt fem imorse. Det gick bara inte. Och runt sex så ringde någon av grannarnas väckarklockor också.Sedan vaknade jag nyss, typ elva, med en FET jävla obehagskänsla i magen. Vet inter varför, men jag känner mig orolig och obehaglig och vill bara snabbspola den här dagen fett fort.
Idag är en saknardag också, magen är en stor klump och utöver alla de andra känslorna så känner jag mig ledsen. Inte skoj. någonstans. Men jag hoppas att det går över om ett tag, får gå ner en promenad och stirra på lite folk, det kanske hjälper.'

Det jag ser fram emot nu är att jag i slutet av månaden bokar min hemresa som går av stapeln i April! Happy Happy. Dessvärre så har jag ju även sagt att jag ska komma ner på Tommys student, men eftersom jag inte fått reda på vilket datum det är (trots att jag tjatat och tjatat) så kan det nu bli så att jag måste jobba och inte kan komma.. Jävligt tråkigt faktiskt, men jag får väll komma ner och efterfira annars då.
Men som sagt, det kan vara så att det funkar endå, så Tommy!  Ta reda på vilken dag du tar studenten.. nu NU NU!


Äh, nu börjar jag jobba om två och en halv timma, så ska börja klä på mig, dricka lite kaffe och ta en lite power walk!
ha en bra dag, mamma vi hörs på skype ikväll!

/ECN


Tack

Jag måste bara tacka för den fantastiskt fina kommetaren jag fått, även om du inte menar det så värmde det så fruktansvärt mycket att läsa det. Tack Tack Tack! Höjde verkligen mitt humör! Så tack Thomas!

Och angående det om Towa, så nej vi har ingen som helst kontakt i dagsläget. Vi sa upp våran s.k vänskap straxt efter nian. Av olika orsaker. Kan inte ens förmå mig att säga tyvärr, för jag är inte ett dugg ledsen! 



Förövrigt så har jag varit och ätit lite tacos hos A och M, blev för sent egentligen. Satt och kvävde mina gäspningar sista timmen av middagen. Ina och Roland var också där, och jag var för trött för att ens försöka hänga med i tyska snacket. Så försökte pressa in lite skratt när dom andra skrattade, mer än så var det inte. Tur att jag inte jobbar föränn två imorgon, får sova ut och hinner med en promenad innan också (om jag somnar i vettig tid och vaknar i vettig tid. Måste verkligen ta itu med skiten nu!).

ska snart köra ett pass med Blossom också, haha skoja inte! Jag har snöat in mig på " Träna hemma med blossom" . En träningsdvd, aldelles utmärkt, och funkar perfekt för att glömma bort allt för en timme.

Så jag hoppar alltså omkring som Agnetha 55+ med Blossoms väna stämma " Åh ett,  Åh två, kom igen, Åh fyra, åh fem. Tre kvar nu och sju...."-osv.. hahaha... kan ni tänka er hur det ser ut? Jag som har noll sinne för dans, gör fel varje gång, och råflabbar åt kvinnan i bakgrunden som har knallrosa prasselbrallor..

Som sagt, finfint tidsfördriv..

c yaaaaaaaaaaaaaaaaah!
/ECN


EyEy

Jag lär ju vara schitzofren eller något, ena sekunden är jag fett depp. Typ Buhuuu stackars mig ääääääääääähuuuuuh. Nästa sekund så är jag glad och nöjd och mår bra igen. Hej hå, kan någon komma och undersöka mig?

Näe, men efter att jag pratat lite med mama och lite Elin, Joel och Matte via skype, så tände jag lite ljus, gjorde i ordning en kopp kaffe och läste lite bloggar på datorn. Då blev jag glad liksom! Jag är en riktig liten jävel på att bli glad över små saker. Typ tända ljus och kaffe. Vissa dagar behövs inte mer för att man ska glädjas.
Det är bra, dom dagarna är bra! Mer sådana dagar åt folket!

Sen ringde ju Annika nyss också, bjöd över mig på lite fika och mat. Avböjde fika men tackade ja till middag! Började ju så smått fundera på vad jag skulle äta idag. Kaffe räcker ju liksom inte om man säger så, och äta bör man annars dör man!

Det blir en rätt skön jobbvecka också, ett till fem imorgon och sedan nio till fem på fredag tror jag, och då ska vi ju till ikea också. Inhandla lite mer till min fina tändsticksask. Typ..kastruller så att jag kan laga lite mat.
Var på Ikea med Tommysen när han var här, men då handlade jag mest "mindre" grejer, de dyra grejerna får annika stå för.
Av någon anledning så har jag blivit mycket fäst vid en rosa liten sopborste, haha. Stört.


Jaja, nu ska jag dricka upp min andra kopp kaffe och sen drar jag till Neutourmauer!

Puss på er och tack för att ni finns!
/ECN

Tidsfördrivet

Namn: Emma Carolina Nyholm

Kallas för: Emma (kul tjej)

Stjärntecken: Lejon

Höger eller vänsterhänt: Höger

Piercingar: Öron, navel och inte längre i tungan.

Tatueringar: funderar på det

Längd:156,5

Skostorlek: 37

Hårfärg: Brunis

Fräknar: Inga, får leva på joel och elins-

Motto: -

Kär? Jävligt kär, och numera jävligt obesvarat

Önskar du att du bodde någon annanstans?
Just nu vill jag bo hemma

Tycker du att du är attraktiv? Oh so not attraktiv

Dricker du? när andan faller på

Röker du? nej

Vilket schampo använder du? Något som luktar gott!

Vilken parfym använder du? Ingen just nu

Vad är du rädd för? Att vara ensam

Gillar du att tvätta? Nej

Gillar du berg- och dalbanor? Höjrädd, så mitt slutgiltiga svar är nej.

Senaste…

Filmen du hyrde? Åh, det var någon film med Tommy i somras, kommer inte ihåg vilken.

Filmen du köpte? Cant remember

Låten du hörde: Pärlor med Carolina Wallin perez

Låten du laddade ner? Jag laddar inte ner musik

Personen du ringde? Taxi

Personen som ringde dig? Mamma

TV-program du såg? Las Vegas

Person du tänkte på? Tommy, varje sekund just nu

Favorit…

Låt: Allt med Melissa Horn, Kent och Lars Winnerbäck.

Sak att göra: Fika med mina finaste vänner

Sport: Måste fortfarande vara innebandy

Dryck: Kaffe

Kläder: Leggings och något ovanpå det typ.

Film: Beck, wallander, you name it i like it. Allt utom skräck..

Bil: Mini cooooooooper

Serie: CSI

Har du någonsin…

Gråtit över en pojke? Ständigt

Gråtit över en flicka? Nej

Ljugit för någon? Det har hänt

Varit i slagsmål? ja lite kanske

Blivit arresterad? nope

Träffat någon från internet IRL? nja tror inte det va

Antal…

Gånger du varit kär? En gång på rikt.

Gånger ditt hjärta brustit? En gång på rikt

Hjärtan brustet på grund av dig? inget hjärta?

Tjejer du kysst? Någon kompispuss men inte kyss.

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? ingen typ.

Gånger ditt namn varit med i tidningen? Eh ingen

Senaste…

Boken du läste? Åse av Denise Rudberg

Personen du fick e-mail av? Maria

Personen du fick brev av? Ewa

Personen du fick sms av? Tommysen

Gången hela din familj åt middag tillsammans? studenten då var alla mina familjer där!

Saken du köpte? biljett hem från flygplatsen

Vad har du gjort idag? åkt hem till mig

Brukar du svära mycket? allt som oftast

När stiger du upp på morgonen? Olika, när jag vaknar.. om jag inte jobbar

Vad har du på dig? strumpbyxor, tröja och underkläder (samt glasögon!!!)

Vad ska du göra ikväll? Ut och gå, sova..

Vad är du allergisk mot? allt som gör ont.

Var har du ont? överallt

Använder du hårspray? ibland

Kan du stå på händer? Yeaaaaah

Håkan Hellström eller The Ark? eh-.

Salt eller socker? socker

Gillar du ketchup? ja

Är du glad nu? Inte för tillfället, ser ingen anledning till att vara det tyvärr.

Var du glad igår? Verkligen inte.

Vad dansar du till? inget

Stockholm är… ? överdrivet

Göteborg är… ? gothia

Kan du sjunga? Nej, andrå får sköta den saken i mitt ställe.

Spaghetti eller makaroner? spaghetti

Land du vill besöka? DO NOT CARE...



/ECN


Die Angst

Dumpade av Tommy på flygplatsen imorse, nu känns allt tomt. Tomt och tungt och jobbigt och uschligt. Men så länge jag inte tänker för mycket så går allt bra.
Sov inte ens en timme inatt, precis när jag hunnit somna så skickade en av Tommys, ja låt oss kalla henne kompis, sms. Efter det somnade jag aldrig! Så tack kompisen, tack!

Det här är såååå jävla svååårt. Jag vet inte ens om jag borde vara ledsen eller arg eller bara fruktansvärt sårad. Alla tre antagligen..
Men jag ska lägga mig i soffan igen och sova bort dygnet.


hejdå!
/ECN

Haaaaaalllååå

Nu uppdaterar jag igen, en vecka och fyra dagar senare.. typ....

Jag skyller min frånvaro på två faktorer. Faktor ett; internet.. det har under senaste tiden svikit mig. Men nu funkar det igen. Och så har vi faktor två: Tommy, som nu ligger och snarkar, han har tagit upp all min tid. Jag citerar " Du får ta vara på dina sista två veckor med mig!"

Men nu har jag flyttat så internet funkar igen, och Tommy ligger som sagt och snarkar så jag har tid över till att blogga lite.
Och shit vad jag kunde berätta om mycket saker, Typ mitt julbord, som jag tillagat helt själv, hur underbart som helst. Skinka och revbensspjäll (lagade Tommy) köttbullar, korv, rödbetssallad, laxröra, massa olika skinkor och pålägg. Ost, ägg, janssons, potatis, sill och lax. bröd, senap.
Ah ni fattar, jag scorade. Fick till det jävligt fint. Vi fick käka julmat i typ en vecka. Men till och med Tommy medger att det var FETT GOTT. (Högsta betyg?) 

Jag kan ju även gå in på ämnet flytt igen, jag har flyttat till vad jag kallar tändsticksasken. Men som mamma så vackert påpekade så är jag ju inte så jävla stor jag heller. Så det gör inget, jag passar fint här, vid mitt lilla bord och min lilla stol och min lilla säng, min lilla spis och min lilla kyl och pyttelilla frys.
Dessvärre så funkar det inte så bra när man bor här med Tommy som snarare än pygmesläkt är av någon sorts jättesläkt.
Vart jag än vänder mig i tändsticksasken så har jag en bit av Tommy där. Aaah, garderoben, hej Tommys arm. Oooh, kylskåpet hej Tommys knä. Under sängen, aha, Tommys Rumpa.. Hejhej!
Ah ni fattar, och i natt fick jag lägga mig på golvet, på en jacka, på ett lakan med AnkaVanka som kudde (hon överlevde tvätten !!!) för att vi inte fick plats i sängen typ. Så nu har jag träningsvärk i hela kroppen. Fast då måste jag även erkänna att framåt femtiden så kröp jag tillbaka upp i sängen, för då sov Tommy så gott och kunde inte kommentera på att jag tog upp för mycket plats haha..



Idag ska vi, om Tommy behagar vakna snart ( jag sa åt honom att gå upp för över en timme sedan när jag kom tillbaka från duschen) så ska vi åka till Ikea. Det fattas ju liksom lite prylar här. Det ska bli så mysigt så!
Men för att detta ska kunna bli mysigt så måste jag se till att hålla jansson på bra humör. därför får han sova ut..detta kommer förvisso reslutera i att vi hamnar mitt i folkmassan på ikea, eller.. det kanske inte är så mycket folk påikea en löärdag ? ...ha.....ha...ha..... 

och nu glider det förbi typ en jävla massa ambulanser/polisbilar/brandbilar. Jag gissar på Ambulanser, för sjukhuset ligger typ fem stenkast bort... Spännande..  




Äh... nu fick jag lollboll i hjärnan, ska hoppa på tommy, nu har jag väntat nog..


Sköt er!
/ECN

RSS 2.0