Uppe med tuppen

Godmorgon!

Fan här siter jag, fix och färdig. klockan är tjugo över sex och jag ska inte vara på sjukgymnastik föränn klockan åtta. Bussen går halv åtta. Vad ska jag göra tills dess tro? Blogga..inte tar det en timme heller haha.  Kan inteförstå hur jag kan vara så pigg just nu, ar ju så galet trött igår efter att ha firat jonas på eftermiddagen.
Det blev lite fika med jonas familj och min mor. Jonas syster var här med sina småkillar och den yngsta som är ett halvår slocknade i våran säng, liggandes på mage som en padda.  Han har upptäckt sina egna tår och låg och sög på dom innan, skrattade och hade sig. Gud vad man längtar efter sin egen när man träffat honom.

Snart är vi halvvägs. Vecka tjugo på onsdag, woho.

Nu börjar jag bli irriterad på riktigt, inga snygga kläder passar, man är i stadiet då man själv ser att man är gravid men liiksom mest känner sig bullfet och less. Jag saknar att ha en platt mage och kunna ha de kläder som funkar med en platt mage. Nu känner jag mest att jag måste gå så präktigt klädd för att jag är på tjocken. Fast med tanke på mitt jobb så är det ganska vettigt att gå präktigt klädd, porriga kläder funkar väl inte sådär jättebra på en förskola va ? haha!



Jaja om en vecka har vi visning på lägenheten också, så denna vecka blir det en massa städning, något jag veeeeerkligen (inte) ser fram emot.  Men kan lägga upp en bild på mitt kök så ni får se hur jag för tillfället bor! :)



Där ser ni mitt fina fina kök och delar av vardagsrummet. utgångspris 795 000, kom och kika och buda nästa måndag vet jag!


/ECN

Mys

Såhär timmen innan jonas vaknar är min bästa timme nästan, jag sitter med morgonlatten, datorn och har lite egenmys. Ljusen är tända och jag njuter av bara mig själv och mitt knatter på tangenterna.

Gårdagen var en mysig dag, vi traskade runt på stadens gator några timmar i godan ro. Blev varken klippning eller vinterjacka, men utökade Jonas klädförråd med en tshirt och mitt eget med två tröjor och en halsduk. Är dock inte helt hundra på tröjorna så kan bli så att dom kommer återlämnas.

Utgång blev det ingen, som vanligt blev jag för trött och slocknade vid niosnåret. Men nästa helg ska jag försöka dra med mig mina två bästa tjejor på lite galej och ståhej. Får se om jag lyckas med den saken. Vill verkligen släppa loss lite och se folk, var så himla längesedan nu. Senaste månaderna har jag förvandlats till en skruttig tant. Jag somnar mellan åtta och nio och vaknar klockan sju ( om jag nu inte jobbar, då ringer klockan vid sex!). Foglossningen gör ju också sitt till om man säger så.
Men jag kan leva med det.. På något vis så är det här den underbaraste tiden i mitt liv. Jag har en bebis i magen som börjat ge sig tillkänna genom att sparka så mycket och så hårt att jag vissa gånger nästan flyger upp ur soffan.
Jag har en underbar pojkvän  som ger mig allt jag behöver ( nu snackar vi inte materiella saker här va, utan annat, kärlek, trygghet, you name it) . I Januari flyttar vi till en underbar lägenhet och i mars kommer det efterlängtade.



Jag trivs med att vara "vuxen", jag trivs med att åka och storhandla, städa, ordna upp mitt liv. Jag behöver inte vara steget före för att inte låta mina känslor och tankar komma i kapp mig. För numera är dom där känslorna och tankarna något jag gärna lever med.

Tänk vad mycket som kan hända på ett år. fantastiskt.. Så ge nu aldrig upp hoppet alla ni därute. Det ordnar sig, ge det ett år eller ge er själva en timme att bara tänka framåt så kommer allt lösa sig!



Fanken nu blev det för seriöst här va ?


Ska signa ut. Men passar på att lägga in en bild på min mysmage först! (varning för keeeeefffffffffff bild)



/ECN



Phising??????

Vad händer? Försökte nyss logga in å mitt facebook-konto. Men då står det att jag loggat in med gammalt lösenord och att "Jag ändrat det igår klockan 08.33!"  Över min döda kropp att jag har det!!!!
Forskar runt lite och det isar sig att någon i USA "nätfiskat" och loggat in på min facebook och bytt lösenord. VAD HÄNDER?

Har nu bytt lösenord till ett stensäkert ( Det förra var förvisso också det men ändå) och hoppas att detta inte sker igen, jävla amatöridiot till amerikan, må du brinna.. typ.. eller må du skaffa dig ett liv. Jag är upprööööööörd...

Ska snart väcka upp Jonas så ska vi bege oss ner på stan för lite fika, mys och shopping. Det var inte igår vi gjorde det. Emma ska hitta en passande vinterjacka till sig själv och förnya jonas klädförråd lite. Även en klippnign ska ordnas på jonas hår.

Kanske, men bara kanske så ska jag hitta en liten outfit till kvällen, då jag för första gången ska bege mig ut och göra uppsala ikväll, det var ju ungefär fem månader sedan sist. :D



Tjingtjing!

/ECN

morgonguld....

God morgon mina små solstrålar!

Jag hoppas ni mår lika bra som jag gör denna mörka fredagsmorgon ( ja hjärnan är återigen i sleepmode).  Jag vaknade nämnligen uppp och insåg att jag har en heeel helg framför mig utan några måsten. Ingen målning, ingen städning ingen tapetsering. IN-GEN-TING!

Fatta lyckan? förra helgen var kaos, denna helg blir luugn och fin, och till vår lycka så överlevde vi ävven storhandlingen igår. Behövde inte ens vässa armbågarna för det var lugnt på Ica maxi. Tackomlovom!

Aik vann hockeyn igår också, (eller gjorde dom?) förlängning och straffar och en Emma som sov sig igenom allt efter tredje perioden. Har en sambo som börjar lessna lite på mina sovvanor tror jag!


Nu ligger även våran lägenhet inne på hemnet och svenskfast, sök på lidnersgatan 37 om ni är sugna på att köpa en finfin 1,5 :a i Nyby som vi själva knappt vill sälja nu när den blivit så jäkla snygg!


men nu ska Emma signa ut! Peace out!!



/ Morgonpigg-Emma ?

becksvart!

Jag menar, HALLÅ!  kolla ut, det är becksvart! min hjärna vägrar vakna upp när det är såhär mörkt, hela jag står fortfarande inställd på "sleepmode" jag ogillar skarpt att det är  mörkt när man måste gå upp. Fast med tanke på krabaten som växer i magen så är det väl bara att vänja sig ?

Jag har en låång jobbdag att se fram emot idag, 7.30 - 17, stängning med andra ord och det är inget jag ser fram emot kan jag ju tala om. För att inte tala om att vi sedan ska åka och storhandla jag och Sambon, hur smart är det egentligen? På löningsdagen, vi kände inte att det kanske kommer vara fullsmockat på på ica maxi då ?

Men jag vägrar stprhandla en fredag, och i helgen ska vi ha lite kalas för Sambon som just fyllt 25 så storhandling är ett måste. Vi får helt enkelt plocka fram de vassa armbågarna och ge oss in i kaoset av barnfamiljer och galningar i eftermiddag.


Okej jag har noll inspiration just nu.. typ.. måste ändå gå till bussen snart. vad händer med min hjärna ? Jag som brukar ha så mycket inspiration till att skriva.. Måste ha med hösten att göra.. hjärnan slutar funka mellan den sista september och första april... Måste se till att få igång den till den 27 Mars bara.... jaja...


Ha en bra dag!

/ECN

Kräkis <3

Hej!

Ultraljudet gick så bra så bra, trots en inkomptetent barnmorska och en envis bebis. Han/Hon/Det vägrade sära på benen så könet får bli en överraskning. Grynet vägrade också posa så bra bilder fick vi inte.  Men att få se att allt var bra därinne, det var underbart! Så nu väntar vi bara på den 27 mars ( ja tillbakaflyttade en vecka blev vi också!) .

Det är mycket på gång nu, de senaste fem dagarna har gått åt till att tapetsera, måla, pimpa fixa och skruva i lägenheten då vi hade fotografering idag. Så imorgon kommer lyan upp på hemnet.se och sedan köööööör vi.
Känns dock lite bittert nu, lägenheten är så jävla snygg och så ska vi flytta ifrån den. Vad händer? haha!


Jag har även foglossningen från helvtetet och har blivit sjukskriven på halvtid, något som jag dock valt att förbise, det är bara att vara hård och kämpa på trots att jag mer eller mindre legat i fosterställning och grinat de senaste kvällarna. Vila kan jag göra ett annat årtionde, nu kämpar vi på för att bebis, jag och jonas ska få det så bra som möjligt under mammaledigheten.

Men från det ena till det andra, Häromkvällen kände Jonas dom första sparkarna från lillen därinne. Vilket lyckorus! Karln blev helt till sig och gick och nynnade lyckligt resten av kvällen, djupt övertygad om att det är en pojke därinne eftersom det tydligen var "SÅ HÅRDA SPARKAR!".


Nu ska jag slå mig ner med kvällens middag (lax i ugn och potatis) i min finafina pimpade lägenhet.

sköt om er!

/ECN



The day!

Godmorgon!

Idag är en stor dag, Det är ultraljudsdagen och jag har varit uppe sen ottan och vankat och varit nervös! Men det är inte bara ultraljudsdag, det är också årsdag för något väldigt speciellt. På pricken idag för ett år sedan så var jag på ultraljud och fick veta att jag förlorat ett barn. Kan med en sådan ärlighet säga att det är det värsta jag någonsin varit med om och då är mitt liv inte direkt helt smärtfritt förövrigt.

Forgive but never forget, lite så är det nu. Jag har slutat vara ledsen över det jag förlorat och istället tänka på det jag har. Men det betyder inte att jag slutat tänka på den lilla som jag aldrig fick lära känna. Jag vet att du är med mig och jag vet att du vakar över din lillebror eller lillesyster och ser till att inget händer denne.

Imorse tände jag ett ljus för dig, du vet att jag aldrig glömmer dig men nu får du kliva åt sidan och bli ett underbart minne. Föralltid i mitt hjärta!



Jag ska släppa all nervositet och med lätta steg ska jag kliva in i undersökningsrummet med Jonas. Allt kommer se bra ut och sedan kan vi fira!


Ha en bra dag allihopa, jag återkommer!

/ECN



Händelserikt

Hej på er!

Vilken händelserik vecka jag har haft, I måndags kväll kikade vi på en lägenhet som var fin. Tisdagen bjöd på budgivning som vi ine ens hann reagera på innan den gick över miljonen och vi gav upp. Tisdag kväll tittade vi på en ny lägenhet som var helt jävla underbar. Så rätt  på alla vis.

Markplan och med stor terass och en liten gräsplätt, vi kallade den inte för lägenhet utan för hus rätt och slätt. Jag planerade plaskpool och jonas gräsklippare. Onsdag var det budgivning och vi var med från start. Det rullade på och på kvällen hade vi lagt sista budet. DÅ ringer mäklaren och säger att dom vi budat mot lagt sig och att han nu skulle höra med säljarna om dom godtog vårt bud.

En sömnlös natt och virrig torsdagsförmiddag följde varpå jonas äntligen ringde mig och sa att nu kan vi vara glada. Det "lilla huset" var vårt!!!

Igår skrev vi papper så nu är den verkligen vår, fina lilla lya! Vad jag längtar till att få flytta in och sedan bo där med min underbara familj på två som snart blir tre.

Den 29:onde December får vi tillträde och då ska badrummet renoveras och nya golv läggas. Annars är allt perfekt!



Nu sitter jag här och kan inte släppa känslan av lycka samtidigt som jag äter min morgongröt. Idag ska vi åka och kika på tapeter eftersom vi måste tapetsera om här innan visning och allt. Kanske blir det en tur till Ikea också hoho härliga lördag!



Och när hände förövrigt detta? När blev jag så fet att linnena inte passar längre? hahaha


/ECN

kaffe..

Hallå!

Äntligen hemmkommen från jobbet, nerhasad i soffan klädd i sjaskiga gamla mjukisar och en shleten tröja. Kaffekoppen i handen  och fötterna på bordet. Det är livet.

Dagens morgon var inte så kul, Vaknade upp trött som ett as och med den vanliga bakiskänslan i kroppen. Hur kan man vara trött efter att ha somnat vid åttasnåret igår mitt under Sverige-matchen till råga på allt? Jag masade mig upp och försökte få upp ögonen så att jag åtminstone kan se var jag sätter mina fötter.
Hasar mig ut till köket där jag ska sätta på kaffe och det är här den riktiga katastrofen väntar på en hel oanande  kaffesugen tjej. KAFFET ÄR SLUT.. inte ett ynka litet korn kvar. Den som känner mig förstår vilken seriös katastrof detta är, jag behöver kaffe för att bli människa på morgonen..

Jag muttrar och blänger argt på Jonas, men kan inte bli arg på honom eftersom jag vet att han omöjligt har tagit sista kaffet. Det kan bara ha varit jag, men det hindrar mig absolut inte från att muttra och se arg ut.

Väl ute i vardagsrummet hände katastrof nummer två, byxorna. Jag skulle (som varje jäkla morgon) klä på mig byxorna, men när jag fått upp dom lagom till rumpan så spricker dom. typ hela vägen från grenen och ner till knävecket. NÄR hände detta ? När blev jag så fet? aaaaaaahhrhrhhrhhrhhghghghghghg...... Mitt humör är inte att leka med.  speciellt inte när jag är gravid. Och alldeles speciellt inte när jag är gravid och inte fått något kaffe..

Jag vill bara lägga mig ner i sängen igen och inte vakna, men jag tar istället på mig nya byxor, blir försenad så får springa till bussen. Det är svinkallt och bussen är i sin tur försenad så jag får stå i tjugo minuter och vänta.. i typ minusgrader..

Jag kommer tillslut till jobbet, får min första kopp kaffe (för svag) och jobbar mig sedan igenom mina åtta och en halv timme för att nu sitta här i soffan och kunna andas ut, dagen är snart över och jag kommer inom en överskådlig framtid få ligga i sängen igen.
Inga fler katastrofer, inga fler skrikande ungar.... Men imorgon är en ny dag...


Idag gick jag förövrigt in i vecka arton, tiden går fort. Snart har vi kämpat oss igenom halva tiden men jag kan inte andas ut föränn vi varit på ultraljudet och sett att allt är bra (peppar, peppar).

Jag mår bra förövrigt, känner mig bara lite fet och lite less och oändligt lycklig på samma gång.


längta lääängta läääängta snart bara en vecka kvar.

/ECN

Söndag 9/10

Godmorgon, nu sitter jag här vidköksbordet med en kopp kaffe och en skål frosties med mjölk. INTE för att jag gillar det utan för att jag är jonis är så uselt värdelösa å att handla så det alltid bara finns  A: godis hemma B: Vitkål hemma eller C : Påssåser hemma.

Jonas ligger och trynar i sängen en stund till han ska söndagsjobba lite om ett tag och Fröken nyholm ska ta med familjen på en tripp till lilla mormor som ligger på sjukhus (" Ja nu har hon aldelles säkert fått eld på sin svan") Det är något med lugninflammation och skit. Fy fy fy..


Gårdagen var trevlig, både dop och femtioårskalas var mys. Pappsen blev glad över sitt presentkort på Classe-Ohlle och nu kan han både köpa sig en perkulator, cykellysen och diverse annat!

Men höjdpunkten igår var nog ändå När pappas Sambos mamma ( ett original, helt klart) kommer fram till mig och brutalt klämmer åt om min vänstra tutte och nästintill skriker " MEN HERREGUUUUD SÅ FINA TUTTAR DU HAR DÅ!"   Det var ju självfallet menat som en komplimang och inte för att skryta,  men mina nyfunna behag är  riktigt trevliga. Det som är problemet är ju att jag har så ont i dom att det inte ens alltid är okej att Jonas tar på dom. Så därför var jag väldigt nära att istället för att le och mumla något som jag gjorde, skrika och ge henne en redig örfil (vilket jag hade gjort på Jonis om det varit han).
Men jaja, gammal senil kvinna, behärska dina graviditetshormoner va!

Men till magen då, magen mår så bra. Det är full fart därinne hela dagarna och det växer på. Har ju redan en fin liten kula istället för platt mage som en annan är van vid. Vi bara längtar och längtar nu, först till ultraljudet den tjugonde och sedan längtar vi heeeela vägen till mars!



Ha en bra dag
/ECN

godmorgon

Godmorgon alla Härliga fina människor!


Jag jobbade sent igår och kom inte isäng föränn halv fem och nu är hon uppe igen. Idag bjuds det nämnligen på dop och femtioårskalas. Dopet är för Jonas fina lilla systerson och femtioårspartajet är för min far som har gått in i den ynka åldern av femtio bast.
just idag hade jag väll kanske sluppit just detta, jobbade sent som sagt igår, på plock (rastaurang) och har så fruktansvärt ont i rygg, händer och ben.

( Sidospår: nu spelas Man must Dance med Johnossi. Den lyssnade jag så mycket på för nästan exakt ett år sedan. Min kalmarvistelse hos syster som skulle varat i två nätter men som blev tretton. Gud vilken flashback. Trots allt som hänt innan den resan så hade jag the time of my life då!)

Nu måste jag tydligen sätta fart, vi ska hinna med endel innan vi åker ut till almunge för dop och jag ska dessutom slå in paket, Härligt! ...

Ser även mycket fram emot att träffa mina fastrar senare som jag ser väldigt sällan!


Sköt om er!
/ECN

Hård dag

Hej hej hej heeeeeeej!

Har det kanske skönast ever just nu. Sitter med ett stort glas kaffe vid datorn efter en hård dag på jobbet ( 8-16.45 och det är jobbigt när man är gravid och har ont i ryggen. ) Det är J-F här i lägenheten i några timmar och ni kan inte ana hur skönt det kan vara.  J-F , Alltså Jonas-Fritt, är välbehövligt ibland trots att han är det bästa på jorden och jag älskar honom.

Men jag råkar vara ganska så lättirriterad nu för tiden och jag tycker synd om min sambo som måste stå ut med  elaka-häxan-Emma. För så här är det, i normala fall så är jag så sjukt energisk och har typ hur mycket energi som helst. Jag skojar inte när jag säger att jag är en glad duracell-kanin på kokain. I vanliga fall alltså.
Nu är jag ju som sagt gravid och min energinivå har minskat till nästan obefintlig nivå och jag orkar i princip bara jobba.

När jag kommer hem är jag grinig, irriterad arg och totalt slut. Jag orkar med andra ord ingenting och är en bitch mot min kära Sambo, som föralldel gett sig in i leken och får leken tåla. Men ändå, ibland blir jag för elak och jag önskar att jag hade lite mer energi tillövers för Jonas.

Det är alltså skönt att vara ensam hemma, gå och vara ful och muttra utan någon tätt intill som aldrig slutar fråga om jag vill ha något, har ont någonstans, kanske vill ligga lite eller som helst enkelt bara vill ha en liten puss av sin gravida Sambo..

Nu känner jag att jag tappar tråden och jag lär aldrig hitta den igen. MEN jag och magen myser ikväll, vi dricker kaffe, ska snart ta ett bad och klockan åtta ska vi titta på Drömmen om ett barn på tv 3. Hur det nu ska gå med tanke på att jag grinade av att bara se reklamen.


som avslutningsord vill jag säga att jag är så otroligt lyckligt lottad som har min sambo, mina vänner och familj och ett jobb jag gillar. Jag ska snart få en bebis och pappan är den bästa, hade inte kunnat hitta en bättre om jag så letade i hundra år.


Sköt om er och ha en bra dag!
/ECN

V 17

Heeeje!

how are you doing?

Min rygg, höft och ljumskarna fortsätter plåga mig. Om dagen, om natten ja ungefär varjesekund. Jämna plågor så att säga. Annars mår jag och magen finfnt vi går in i vecka 17 idag tjoho tjohoooo och om två veckor och en dag åker vi på ultraljuuuuuud. Både jag och mannen har kommit överens om att det nog är en liten kille som far runt därinne.

Men det kan ju lika gärna bara vara en tjej som blir fruktansvärt förolämpad varje gång vi kallar henne för honom i magen haha. Men könet, vad spelar det för roll? Så länge kräket har tio fingrar, tio tår och en stor hjärna så att det kan försörja mor och far om några år så blir jag glad.

Okej, kräket får helst inte vara mörkhyad heller, det skulle ju bli himla svårt att klara sig ur den knipan hehe.

här är ett litet utdrag från Blimamma.se om hur bebisen är just nu :

"

Vikten har fördubblats på bara två veckor och nu väger ditt barn c:a 100 gram. Längden från topp till tå är mellan 14-16 cm vilket motsvarar din hand om du spretar med fingarana.

Stora förändringar är på gång! Fostret börjar nu bilda livsviktigt underhudsfett, något som fortgår fram till förlossningen. Underhudsfett är viktigt för att kunna reglera kroppstemperaturen och för ämnesomsättningen. Vid den här tiden består din bebis vikt av ungefär 85 gram vatten och ett halvt gram fett. Efter 40 veckor är motsvarande siffra c:a 2.4 kg fett av den totala födslovikten på 3.7 kg.

Armar och ben är nu nästan fullt rörliga. Ögon och öron har nära nog fått rätt placering och bebisen liknar alltmer en människa."

 

 

 

Spännande.

 

Igår kväll blev jag dock nojig när jag de senaste veckorna inte kunnat ligga på mage eftersom det kännts som en knytnäve uppkörd i magen, men igår gick det finfint. Var tvungen att lägga mig på rygg och känna efter om det fanns något liten bula. och självklart fanns det det.

 

Herregud, kan bara tänka mig vilken hönsmamma jag kommer bli när den lille kommer ut haha. Stackars sate....

 

Men som förstagångs mamma tror jag att jag har mycket hjälp av att ha jobbat på förskola med småbarnsgrupper i många år. Man lär sig både det ena och det andra. Och då snackar vi inte bara blöjbyten.

 

 

Nej men nu ska jag ta och sluta sitta vid datorn och gäspa och istället poppa till mig lite. Jobbelijobb om en timme.

 

Sköt om er alla!

 

/ECN

 

 


Foglossning?!?

HelvetesHELVETE. Har under de senaste dagarna fått mer och mer ont i ländrygg och.. ljumskar. Typ ? Höfterna? typ. Det gör ont när jag reser mig, sätter mig, går i trappor, går över huvudtaget och när jag ligger. I natt var jag uppe tre gånger för att jag hade så ont att jag inte kunde ligga stilla, det är inte roligt när man vet att man behöver sova sina tio timmar för att inte vara dracula dagen efter.

Jag researchade lite och det enda vettiga jag kan tro att det är är foglossning. Fan också. ( och många svordomar blir det!)  Det känns inte optimalt att få foglossning såhär tidigt. Är det normalt?
Aldrig tur säger jag. aldrig tur.



Aja nu ska jag snart iväg och jobba lite, får se hur det går. Jobbar ju på en förskola och det kan vara liite... påfrestande när man har ont vill jag lova.  Det ända positiva är att jag jobbar på samma ställe som mamma så om det blir för mycket för mig kan jag alltid gå till henne och gnälla en stund hehe..



Men okej nu måste jag rusa, sköt om er idag!


/ECN

Smaskigt, saftigt underbart!


Okej.. OKEJ JAG VET! bloggen har legat  koma,  Kan det bero på att jag sedan i somras legat i koma själv? Jag är virrig, finnig, trött. Fettet ligger som ett pansar runt hela kroppen och jag har spytt som en gris. Numera har jag(tackomlovom) bytt ut dessa djupa samtal med toaletten mot små enstaka hulkningar kvällstid om jag ätit middagen för fort.

Numera är jag bara dödligt trött, har en lätt bakis liknande känsla på morgonen och så är jag fruktansvärt fruktansvärt lycklig. (och jag är fortfarande fet)

Jag och min man ska nämnligen ha bebis, ja ni läste rätt. en underbar underbar liten bebis i mitten på mars!


Så i nuläget är jag i vecka sexton och har sedan någon vecka tillbaka kunnat känna en liten liten parvel kraffsa runt i magen, riktigt underbar känsla kan jag lova! vi räknar ner till den 20 oktober då vi ska in på rutinultraljud och även kika om det är en liten grabb eller tjej vi väntar på. Spännande!

vi har ju faktiskt redan varit på två ultraljud som det är, det första för att kolla hur långt gågna vi var och då var kräket bara en liten liten böna med ett tickande hjärta. Andra gången var det för att jag haft så ont i magen, men även då såg allt så bra ut och  kräket var "stor" och  for runt som en huligan i magen. Min käre sambo är därför övertygad om att det är en pojke därinne just för att han var så jäkla vild haha!


Jag kommer gå in lite bättre på hur vi fick reda på det och diverse smaskigt lite senare, nu ska jag avsluta med lite bilder!



Direkt efter plusset på stickan, så kanske v 4-5?




V 8, fettet på intågande!



V 15 (och vi ska på feeeeeest, kräket virvlar runt utav bara katten därinne)





oooooch Vecka 16 plus lite till.





Och ursäkta för den översta bilden, kan väl anses som mycket myyycket stötande med tanke på att jag visar lite tutte?  SHIT POMMES ALLTSÅ!



/ ECN eller Maaaaaaamie!

RSS 2.0