Onsdag

Jag vill starta detta möte med att gratulera mig själv till min första sena ankomst till jobbet. Jag lyckades nämnligen försova mig imorse, trots att jag ställt klockan extra tidigt för att hinna upp och ducha innan jag började. Men tyvärr gick det ju inte så bra.

Annars har dagen varit så lugn, inga större problem om man bortser från att Emilia fortfarande äter Sand i Sandlådan ("Nej, Emilia. Det är inte riktig glass. Det är bara på låtsas!" och att Emil dreglade i mitt öga när vi flög flygplan.
Kvällen avslutades med en "alla-dar-i-veckan" det vill säga en makaronilåda med kött, bacon, broccoli, pasta och champignoner. Resterna från veckans mat ihopblandat i en låda. Ungefär som skolmaten, ni hajar?

Efter den delikatessen så kollade jag och Annika på idol. När sista tävlanden sjungit klart, jag visste redan när han startade att han skulle bringa mig problem, så tittar Annika på mig. Det är inte med vilken blick som helst hon ser på mig, utan det är "snällasnällasnällasnälla"-blicken. Jag vet vad som komma skall, jag kan se det i hennes bedjande ögon..

A: Emma..Snälla. Kan jag få behålla honom?
E: Åh jag vet inte!
A: Men snälla Snälla Emma, titta på honom, han är ju så söt och gullig.
E: Men du vet Annika.. 
Här förklarar jag för henne att det inte är något beslut man bara tar över reklampausen och att en sådan pojke kräver mycket omvårdad. Man måste mata honom, och bada honom och regelbundet måste man ta honom till frisör, tandläkare och doktor.  Och vad skulle egentligen Magnus säga på Torsdag, om han kom hem och vi hade en ny pojke i huset?
A: Men ååååh. Jag lovar att ta hand om honom jättebra, jag ska leka med honom varje dag! jag Lovar.
E: Nåja, jag ska diskutera saken med Magnus, sen får vi se!


Och om ni nu vill tro på att detta samtal verkligen inträffat eller inte, är verkligen inte min sak att bestämma. Men ta det med en nypa salt kära läsare. Nu ska jag se på "Save private Ryan". Och med se, menar jag självklart sätta igån filmen, se förtexterna och fem minuter av handlingen, sedan somna för att vakna klockan fyra och stänga av datorn.

Sov gott ni underbara (och förlåt simon för alla stavfel, särskrivningar m.m. man lägger så lätt av sig när man inte har en lärare att redovisa för) hehe..


/ECN

Vem är det som tar hand om vem här egentligen?

Hej och välkomna,


Först och främst vill jag börja med att tacka min kära far för de välmenta orden om mina matvanor. Jag vill poängtera att jag självklart inte äter chips varje kväll klockan elva. Jag är mån om min hälsa. Men tack endå pappan, jag ska ha dina sunda ord i åtanke. (och tack för kommentaren, jag älskar när ni komenterar).


Idag  försökte jag få barnen lite engagerade i sina nallar, så jag sa åt dom att dom får ta och laga lite mat åt dom och byta blöjor osv. Detta säger jag självklart med hundvalpsrösten. Ni vet vilken jag pratar om.
När dom inte alls engagerar sig på det viset jag vill så demostrerar jag även, laga mat, kastanjer i deras lilla barnkastrull i deras lilla barnkök.
 " ååååh, vet ni vad jag lagar åt dom hungriga små björnarna? Nähä, jag lagar kastanjsoppa minsann. och oj Emilia, nu ramlade Björn, du får ta upp honom och blåsa lite "phuuphuuuuuublåsablåsa". Nej ajaj, Björnen gråter mer, vi får lägga något kallt på Björnens huvud, Här Emil, lägg på den här. Nehe, nej jag gör väl det då. Såja, Björnen, Såja! allt är bra. Ät lite soppa.. mmmm så gott det är va. Bjud din Björn Emil.. nejhej, jaha här får Emils Björn lite soppa, namnam.. " osv.

När jag sedan tittar upp så ser jag Emilia och Emil sitta på varsinn pall och titta på mig. UTTRÅKADE. Ungefär här så börjar jag undra vem det är som passar vem egentligen. Och  det tror jag dom funderade på också....


/ECN


Underskatta aldrig

Här ligger jag, i min säng. Med duntäcke och allt (böt till dunis igår). Mol alena, men det är inte så tokigt som man skulle kunna tro. La just på skypephone efter att ha pratat med Tommy och nu lägger jag mig tillrätta, sätter i gång we where soliders. Jag har en flaska cola och en halv påse alt and vinegar-chips. jag säger bara, underskatta aldrig något, fan vad gott det är med dessa underskattade chips.

Jag funderar på att koka mig en kopp kaffe, för just idag gör det ingenting om jag inte somnar i tid, för jag börjar inte föränn ett så jag kan hur som haver sova ut.

Livet är inte så pjåkigt, inte så pjåkigt alls faktiskt!


Sleep well beauties

/ECN

Nu har jag sktit i det blå skåpet

Det finns två saker som Emil och Emilia håller heligt. Detta är dom omtalade Snusarna. Snusarna är en rosa och en blå snuttefilt som har sett bättre dagar men som ändå hänger med än. Det blir ett jävla liv om man rör snus eller snus. Då får man nästan spö!

Och idag står jag och tvättar händerna på Emil, och ska sträcka mig efter deras lilla handduk. Jag tar den och torkar Emil runt munnen med (och lite på tröjan som var kycklingsåskladdig). I samma stund som jag upptäcker att det inte är handduken utan Emilias Snus så inser jag även att Emilia uppenbarat sig i badrummet. Hon ser på mig med mycket mycket bister blick som säger mig "Nu jävlar Nyholm, nu har du allt skitit i det blåa skåpet. Nu är det krig!" hon rycker åt sig Snus, stoppar in den i munne och går förnärmat därifrån.

Jag kan förstå att jag inte har en lugn eftermiddag att se fram emot för jag vet efter fyra veckor här vad Emilia menar när hon säger Krig....fuck...

/ECN

John Blund

Jaha, men här ligger jag och är vaken, vad är det för dumheter?
Vilken idiot ligger vaken så här sent och pillar navelludd liksom ?

Kaffesugen är jag också, som fan, men jag är tillräckligt smart för att vet att om jag dricker kaffe nu så är det hejdå, Goodbye, Auf wiedersehen, med sömnen de närmaste timmarna.
Så jag ska sätta igång Rosa pantern och fortsätta leta navelludd i väntan på att John Blund ska infinna sig.

Om han infinner sig, man vet aldrig med honom, John och jag drar inte riktigt jämt, känner att jag måste ta ett allvarligt snack med den grabben.
Ibland dyker han upp redan vid åtta, och det ofta om det är något bra program jag vill se på tvn som börjar nio. Och allt som oftast så dyker han inte upp föränn runt två på natten, ibland undrar jag om han inte kollar min almanacka, för detta brukar kunna ske dagen innan jag har något viktigt för mig och måste stiga upp tidigt.

Som sagt var, John, kom hit nu så ska vi snacka lite du och jag..Jag ska inte göra dig illa... jag..lovar.

/ECN

Goodbye, nu leavar jag to town!


Working nine to five, what a peacefull way of living!

Tudels,

När jag först vaknade upp i morse, så kollade jag på klockan. 08.13.. jaha tänkte jag och somnade om.
 Nästa gång jag vaknade upp tittade jag på klockan 08.13. Jaha tänkte jag (och tänkte inte mer på det) och somnade om.
 När jag nästa gång vaknade upp och tittade på klockan och den fortfarande stod på 08.13, så tänkte jag jaha och skulle precis somna om när jag tänkte lite mer på det. Och kom fram till att det inte kunde stämma, klockan kan inte vara 08.13 tre gånger.
Så jag tittar på den andra klockan och ser att den är tio över elva. Okej, då hade klockan typ..hakat upp sig eller?
Hur som helst så kom jag ju ihåg att jag skulle träffa Vika och Maria klockan ett, så det var bara att gå upp! Det kan bli en riktigt trevlig dag det här. Sen är det ju superväder idag också, haha, vad kan bli fel liksom?



/ECN


Sweet home lilla 30 kvadratare

I'm back again (tack och lov). Vi hade så trevligt, drack lite FEDERWEISEN (Det är typ vinet innan det filtrerats och grejer, smakar farligt gott. Till det äter man en lökkaka typ, också förvånande gott) och bärs. Annika och Magnus är så jäkla snälla, så det är sjukt åt det.

På vägen hem tog jag mig förbi affären, eftersom jag starkt misstänker att jag blir liggande i sängen typ ett dygn nu. Det blev en jävla massa gott, och antagligen onyttigt. Men vad gör det sålänge man är lycklig liksom?

Blev så glad när jag nyss fick ett sms där Vika frågade om jag inte var sugen på att shoppa med Henne och Maria imorgon, då affärerna har öppet eftersom det är allstadsfest, och det är klart jag vill! Så då ska jag träffa dom imorgon eftermiddag :) funny funny..


Och jag vet att det här är ett farligt tråkigt inlägg men jag pallar liksom inte vara rolig. Förlåt mig?

/Ecn

Vad lite smink kan göra! (Känsliga tittare varnas, stötande bilder förekommer)

Här har vi ett tydligt exempel på att sminket förgyller en kvinnas liv.

 Before

 



After

 




Tack till den människa som var smart nog att uppfinna sminket, Vem vet hur världen annars skulle sett ut idag?


/ECN

 


Kompromiss

Nu har jag kompromissat med mig själv. Först äter jag frukost, gröt och kaffe alltså, sedan tar jag ett bad och fixar till mig lite. Om jag sedan känner mig lite bättre så går jag till bageriet och köper mig ett par bretzen och sedan till affären.

SHIT! nu kom jag på att jag lovat att sitta barnvakt ikväll. Fan fan fan fan..

/ECN

Kära dagbok, eller något

Why me? Whyyyyy? Jag har varit snäll, jag har varit duktig.. Varför måste jag bli sjuk? Det är ju förfan inte ens kallt här, det är inte logiskt..
Jag vaknade upp första gången  av att Grannen hamrade typ klockan sju (tack så jävla mycket) huvudet var sååå tungt, och högra näsborren helt ogenomkomlig, för luften alltså, den vänstra sammarbetade något, men inte mycket. Det känns som att luften i rummet är rökig, fast det egentligen bara är typ halsen óch lungorna som lurar mig. Och varje gång jag känner att jag behöver nysa så ilar det långt upp i bihålorna, och nyser. Det gör jag oftaa..SKÖNT?

Hur som helst måste jag gå och köpa frukost.. hur ska det gå till ? Jag skulle behöva något the också, finns det något the som är bra mot förkylning? Säger någon pepparmynta så går jag in i väggen. Jag dividerar med mig själv.. jag har gröt, jag har kaffepulver.. kan jag kanske klara mig med det några timmar?.. Jag är här inte riktigt överens med mig själv, det är som att jag delats upp i två delar, den ena delen vill bara ligga här i sängen, skitsamma att kaffet kommer att göra så ont i halsen, drick det svagt då förfan..
Den andra delen däremot berättar för mig hur viktigt det är med en ordentlig frukost, och hur bra det skulle smaka med lite varmt the..

What to do ?
/ECN

Thank you God!

Jaha, här ligger jag och tackar gud för att det är lördag och därmed helg imorgon. Ty det som igår startades till vad jag trodde skulle bli en liten ofarlig förkylning, har nu brutit ut och det med dunder och brak till en bamse typ bihåleinflamation (?).
Jag har så jääävla ont, i bihålorna, i näsan, i huvudet, i halsen.. Svininfluensan? När vi endå är inne på Svinflunsan så kan jag säga att nu under två veckor, så kommer en miljon människor besöka Allstadt (det innanför muren hr i nurnberg, alltså där jag hänger) och vad säger experterna och folktäta platser? Big nono..


Men åter till mig, jag har ooooooont. jag mår sådåligt. jag känner mig sjuk. Jag vill ha någon här som ger mig varm soppa och nya näsdukar. (jag har på allvar en kleenex kartong på mitt Sängbord). Glömde jag nämna att jag mår illa i vågor också?  Men alltså, tack gud för att det är helg..

Idag så sa Magnus dock något så gulligt, han frågade vad jag skulle göra imorgon. och jag svarade inget, då sa han att (jag citerar) " Vi skulle väll kunna gå ner på Allstadfest tillsammans som en hel familj" Jag smälter, det känns verkligen som att dom på allvar tycker om mig och är glada över att ha  mig här.
Så imorgon ska vi ner på denna stora folkfest och äta och dricka något typiskt tyskt, jag tror att det heter Fedelwein och lebenskuche, men jag är inte säker. Det är hur som haver typ lökkaka och färsktfärskt vin.. Det är tydligen jävligt gott, inte för att en normal människa kan tycka att det låter gott men!

Ja detta sker ju bara om jag inte mår helt pisskasst, vilket jag tyvärr tror att jag kommer göra.. Ledsen gubbe, ledsen gubbe..

Godnatt!
Och grattis i förskott bästa pappa!

/ECN

Best ever

Igår kväll, jag säger bara ett ord. Succe! Äntligen släpper det kära läsare, äntligen släpper det. Igår, efter Tyska kursen bestämde några trevliga människor att jag att vi skulle gå ut och ta en öl. Jag måste säga att vi var en fräsig skara människor, vi lär ju åtminstone ha väckt rätt mycket uppmärksamhet, åtminstone dom gånger vi alla valde att prata på vårt eget språk..samtidigt.. jaja..

Vi var fem personer, mig inkluderad, Vika som är 21 och kommer från Lettland, Tony som är typ 28 (WHAAAAT liksom? ser ut som typ femton) och kommer från Korea. Vi har Charlie som var 25 och kommer från somewhere in England typ.. och Maria från Grekland, ålder kommer jag inte ihåg. Och så har vi ju mig.
Fem personer, Fem nationaliteter och fem språk. Ja, alla talade ju mycket god Engelska förstås, åtminstone till en början, sen blev det väll en rätt skön blanding av språk när man snackade.

Jag kan ju säga att det inte blev EN ÖL, utan ungefär massor av shots på en Grekbar, där vi blev polers med ägaren så han kom och joinade oss. Vi fick massor av god plockmat och massor av dricka. Ägaren lärde mig ett nytt partytrick, häll spriten i handen och tänd på. Det brinner fint vill jag lova, speciellt när det är typ 50 procentigt. hehe.. jaja.. 
Men okej, ungefär tio tolv shottar var senare och ett obscent antal brödkorgar och fat med feta och oliver senare så har klockan börjat närma sig ett och vi måste dra, ägaren propsar på att vi bara ska betala.. 10 Euro var. Man hade ju lätt fått räkna med typ en tusing i sverige, om man tänker på bara shottarna... Så nu ska vi bli stammisar, see you next thursday liksom.. och fredahg... och lördag.. typ?


Aja, nu ska jag jobba, tack gud för att jag har sovmorgon idag..


/ECN

Just another thursday

Ikväll är det då kväll nummer två på tyskakursen. M, återigen tre timmars nötande av Ich heisse Emma, Wie heissen sie oder Wie heisst Du? För en gångs skull kan jag nog iallafall säga att jag är en av dom bästa i klassen.. YES! Som jag strävat efter denna bekräftelse på att vara bra... eller inte.
Men vad hade jag väntat mig då, i en grupp bestående av mig, en ryss, en polack, en indie, två japaner, en latviska och ja ni fattar..
Det roligaste förra lektionen var väl när Kinesen försökte uttala mitt efternamn (Antagligen hade han lika kul när jag försökte säga hans!)
Japan:  Frau Niålm,
Emma: Nooo NYYYYHOLM!
Japan: Frau Meeenoln?
Emma: Nooo nnnnYYYYYhOOOOLM!
Japan: Frau Neeelommmmm!!!!
Emma: NYHOLM!!!!!!!!!!!
Japan: Frau Niilom. (Han ger mig här en blick som säger ungefär: "take it or leave it, bitch!" )
Emma: okejokej..



Jag har just städat la house och ska straxt kasta mig på att stryka tvätten, och det här med strykfria skjortor är helt klart en myt. Det finns inget sådant som strykfria skjortor. Åtminstonde inte om det inte medkommer en liten Thailändska med strykhjärn. Då kan man kanske kalla det strykfria skjortor. För jag får minsann stå och stryka dessa jäkla skjortor som sägs vara strykfria. Och alla som strykt vet ju att det inte är det lättaste att stryka, för så fort man eliminerat en skrynkel så har det på något magiskt vis dykt upp två nya och när man tagit itu med dessa så ser man sedan att det dykt upp TRE nya på den plats man nyss strykit bort några skrynklor..
DEt tar mig ungefär därför en timme att stryka två skjortor och en blus.


Huvudvärk har jag också, och ont i halsen. Nu kommer jag bli sjuk.. typiskt.. :(


/ECN

Inte alltid så kul att vara tvilling..

Hallå!

Nu har äntligen mitt mobila bredband kommit. Whoopwhoop så nu kan jag uppdatera bäst fan jag vill liksom!
Jag har kommit fram till att det inte alltid kan vara så roligt att vara tvillingar, åtminstone inte för den ena parten. Detta kom jag fram till i förrgår då vi var på gymnastik.
Emil och Emilia fick dela på en banan efteråt (upp med blocsockret), då vi satt på läktaren och kollade på dom stora flickorna som gymnastiserade.
Emil tycker detta är så spännande att han tar några steg fram, böjer sig mot glaset ( som hindrade oss på läktaren att trilla dom fem meterna ner) och tappar bananen. Den åker ner genom springan som är mellan glaset och läktargolvet och landar med ett SPLASH på hallgolvet fem meter ner. Jag inser rätt snabbt att bananen inte är så mycket banan längre, utan mer ett gult kladd på golvet liksom..
Jag handlar snabbt, Emil, som stortjuter över förlusten av bananen, sitter vips med en ny bit banan i handen. Och stackars Emilia, intet ont anande sitter nu och tittar på sin banan som minskat med femtio procent. Well, life´s a Bitch, Emilia! åtminstone när man har en bror som gillar att spana på tjejer i trikåer..

/ECN

Update

Nu ni mina sköna bönor och stiliga herrar!

Nu ska ni få höra hur det gick, med den Stora Kuppen som gick ut på att se om tanten varit in i rummet medan jag varit borta. Jag gick till väga så att jag placerade ut mina joggingskor längs med dörren (som öppnas inåt) och smet sedan ut genom en två dm stor springa..
(tro det eller ej liksom, så smal, så smal)

När jag sedan kom hem insåg jag till min förvåning att skorna var tillbakaskjutna enda bak till väggen.. vem kan ha varit in egentligen.. fiiiiiisk..


Jaja, idag var E-2 (-3 med mig) på barn gymnastik.. Ja följde som med, men gissa vem det var som fick svettas mest? Mmm, just det. Emma Nyholm. Svett Svett Svett..


Nu ska jag äta.. . . . . ..


/ECN

Höstväder

Tjeeena,

Har just blivit lämnad alone här i huset och ska typ städa lite. Fast då händer det så lätt att man fastnar här en stund liksom, who is going to blame me liksom? När jag städat klart ska jag ta mitt pick och pack, och mig själv. Promenixa ner på stan och fortsätta presentjakten, sen ska jag ägna resten av för och eftermiddagen åt att sitta på neef och dricka kaffe, käka någon upprörande stor kakbit och läsa en bok. Perfekt att göra när vädret inte är på topp.

Sedan har jag gjort en kupp mot Stjärten.. med hjälp av min pappa igår kväll kom jag på hur jag skulle göra för att se om hon snokar at my place medan jag inte är hemma..
Det är nästan perfekt vill jag lova.. Så när jag kommer hem ska jag se efter.. Längtar helt klart med spänning.. Uppdatering om hur det gick kommer typ senare.. beroende på resultat och så också.. he he he...

jaja.. städa var det.. kanske..

/ECN


Updatera mera. blabla

Jag men hej, ursäkta då, jag kanske har ett liv (kanske inte) så jag hinner som inte updatera sjuhundra gånger på en dag. Lucky me om jag hinner det typ en gång per dag..

Anyhow, life is goood. No complanes liksom. Eller det kulle väl då vara att det fortfarande är helt sick väder. Imorse, var det höstigt och burrigt och mysigt. Jag tog på mig en halsduk och jacka och grejer. Mysigt tänker jag, äntligen höst! Men inte det va, på dagen var det bara att dra av sig alla halsdukar och tjocktröjor, då blev det typ 23 grader igen.. jag vet att man inte borde klaga men jag svettas ju som en gnuuuuuuu...

Dessutom så har jag kommit in i någon försenad typ fjortonårskris, eller min hy har helt klart gjort det iaf.. Små (och stora) finnar har börjat ploppa upp lite varstans, de har en tendens att gärna dyka upp på näsan och i pannan.. whyyyy whyyyyy?

Nu har jag ju haft fyra fria dagar utan stjärten, vilken paradis jag levt i. Inget tjat om var jag ska köpa mina nektariner, och att persiennerna helt klart borde vara uppdragna.. Jag kunde skita när jag ville, och med öppen dörr om jag hade lust. Men idag kom hon tillbaka. Så nu kommer mina toalettbesök begränsas till när hon är borta. Och det sker ungefär en gång i veckan att hon är borta när jag är hemma. Jag får utveckla något system så att jag slipper gå och hålla det inne. (Tommy, jag vet att du skrattar... don't do it!)


Men jag har det som sagt bra, kommer dessutom utvecklas till värsta superkocken vad som lider. Idag har jag både gjort köttbullar och ugnspankaka med bacon och äppel. Så Tina, watch out snart tar jag över cookalong.  "Man kan ha i vilka nötter som helst...nästan" *big hysteriskt smile*

Jag och Annika var helt klart överens om att man blir helt slut av att titta på mat-tina! Hon är så jäkla inteniv...


Förövrigt så vill jag gratulera kära Tommy som idag fyller hela arton år. Stora killen! Jag räknar neråt..


puss och kram på er alla (mest på min käre mor, far och tommy) 


/ECN


A day in my life

Jaha nu tänkte jag att ni skulle få se hur en dag kan se ut för mig. Typ.. lite bilder också. Have fun liksom.



Väckarklockan ringer.. Typ sju eller åtta varje dag, jag snoozar vanligtvis i fyrtio minuter, eller så länge jag kan. Sängen är numera nyinredd med ny dunkudde och mörkrosa satinlakan som inskaffats på IKEA på förmiddagen idag. love it..


Jag väljer kläder, ett rätt lätt beslut då jag ungefär har fyra tröjor och ett par jeans att välja på.. inte sååå välfylld garedrob som jag är van vid. Något vi ska ändra på.



Medan jag klär mig så kokar jag morgonkaffe i min underbara vattenkokare, jag dricker det sedan snabbt snabbt medan jag tar på rollon.. typ. (observera min schyssta mugg som tillsammans med sin andra muggkompis kostade skjortan)


Smink och sånt skit hinns aldrig med typ, på med deo och dra en borste genom håret sen drar vi. Fräschingen...


Glöm inte nycklarna, det gör jag varje dag jämt och ständigt.. Dom där jävla nycklarna kommer ta mitt liv en vacker dag.



Gå i trappen, gå i trappen, gå i trappen. Mitt liv tycks numera gå ut på att gå i trappen. Det är inte kul att på på typ hundrade våningen och inte ha någon hiss... men vältränad blir jag kanske.. eller så jämnar det ut sig med allt fett jag äter haha..
(sedan cyklar jag och cyklar jag, där på hörnet är vårt bagerii)




åka hiss.. ingen luftkonditionering.. Typ fyrtio grader, hissen är mer känd som bastun..



Sen i med solstrålarna (eller nått) i vagnen. Den lilla smidiga vagnen (eller nått)...Vi går nästan alltid till lekparken på mornarna..



Alla är inte lika nöjda med att sitta i vagnen..
 

Men roligt har dom när vi kommer till lekparken. Kulkul.. För dom.. jag typ..




Ja vi bygger lite sandcookies. Mums..


 


eh.. mer får ni en annan dag. jag lägger ner..

/ECN

Lost in the Ghetto

Igår gick jag vilse, och hamnade i något jäkla ghetto. Varenda kotte jag gick förbi tänkte onda tankar, typ :" Turist, henne rånar vi!"
Men jag kom helskinnad hem tillslut. (tack gud, tack gud. jag skall förevigt vara dig trogen!)


Idag då, ja jag är ledsen att jag inte kan underhålla er med några roligheter, idag har vi bara varit på Hauptmarkt och handlat och hos tandläkaren. Jag är helt JÄVLA slut.. Vill ha mat och sen hem och sova, sova, sova.. 
Imorse så snoozade jag i fyrtio minuter, sedan hade jag tio på mig att göra mig i ordning och cykla till Annika. Smart drag Nyholm, du imponerar på mig!


För övrigt så tror jag Stjärtrud var ute och roade sig igår, hon var inte hemma föränn halv tio. Kanske var hon på date? Hoppas på det, då kanske hon kan flytta deltid (eller lite mer?) till snubben så jag slipper hennes tjat om "Äter du aldrig lunch?" "dricker du bara kallt på morgonen?" "Fryser du inte?" " Använder du inte överkastet eller?"

Leave me aloooooooooooone!

jag är trött.. trött.. trött.. hade världens sjukaste natt igårnatt.. Drömde illa, det stod människor i mitt rum och tittade på mig när jag vaknade upp (imagination?) Blev så jäkla rädd att jag domnade bort i läpparna och det började sticka i händerna.. Fun.. och Tommy tycker att jag är en mes-fis! 


Snart, kommer jag kunna uppdatera lite mer, förhoppningsvis denhär veckan för då ska mitt bredband anlända. WOHOW

Ta hand om er därhemma jag saknar er
/ECN


Ångrat mig...

.. det här med städning är rätt kul iallafall.. Moppar lite, sätter på Rix FM.. Poker face.. Uttjatad men en jävel till låt att moppa till. Moppar i takt, kör en sväng om med moppen som partner.. Sjunger med och vips så var vardagsrummet färdigmoppat....

Uppskjuten städning..

Det här med att skjuta upp.. Aaah..

Igår skulle jag städat medan Annika och barnen gled till djurparken och spanade på noshörningar. Men efter ungefär tio minuter (jag hann dammsuga matrummet) så kommer Annika in genom ytterdörren, tittar på mig och frågar om kjag inte kan tänka mig att städa imorgon (idag alltså) och hänka på till djurparken istället. Jag kan ju säga att jag inte var sååå svårövertalad, något jag starkt ångrar idag.

Men vi gled till djurparken, och när vi stod vid en fågelbur med fåglar, på skylten (tysk) så stod det Anderenkonderen eller något, så kläcker Annika kommentaren som nästan fick mig att kissa på mig. Nämligen : " Meeen, är inte det en sånhär Anakonda, för det är ju en sån här stor fågel!!!" Jag förstod inte om kvinnan drev med mig och när hon såg min min blev hon liiite osäker och frågade "....eller?"! Efter att jag med nöd och näppe mellan skratt/kissattackerna kunnat kl'mma ur mig att det är en big big orm så ligger vi där och flabbar ett tag. Vi garvar väl ungefär ända till vi kommer till oxarna eller vad det var, där jag sa något ungefär lika osmart som vi nte behöver skriva om här. Då skrattade vi igen.. ungefär ända till det kommer världens jävla skur och jag inser att jag inte har någon regnjacka med mig.. Då var det bara Annika som skrattade mer!


Men nurå, fortsätta med städningen. Slutar tre, då måste jag in och köpa lite nya underkläder, jag orkar fortfarande inte tvätta i Stjärtruds fem centimeter stora ( ett par trosor itaget ) tvättmaskin.


/ECN

RSS 2.0