Torsdag

Jahapp, Annika har just tagit ifrån mig min glidardag. Det blir återigen sju timmar med dom små...liven..Inte för att jag ska klaga det är ju sol ute. Igen.. Så jag tar med mig twinsen till lekparken, slänger ut en filt och låter dom lattja runt bäst dom vill medan jag ligger och läser.
Det är så det brukar gå till. Jag får nästan vila, nääästan vara ifred. Förutom dom gångerna Emilia kommer fram ( rätt många gånger) och kräver: "Eeeeemmmmaa..kex!!" Jag brukar lite vackert påminnan henne om att det är Beach 2010 snart och att hon inte får kex just nu ändå. Då vänder hon sig om för att gå, men tänker sedan till och snurrart runt mot mig, spärrar upp sina klarblå ögon mot mig samtidigt som hon lägger till ett underbart leende. Och så säger hon " Emma...Kex..TACK!!" .  Vem kan motstå henne i längden, den lilla dummisen.
Så hon får ett kex går därifrån nöjd som bara den över att hon redan kan utnyttja sin söthet för att få det hon vill ha. Jag säger bara stackars Annika och Magnus om en sisådär tolv, tretton år. Hon kommer att bli värsta tonåringen..


Idag ska jag nästan låta bli att ta med kex, men då vet jag precis hur det kommer bli ändå. Får hon inte sina kex så kommer hon stå och tjata om " Täst, Täst, TÄST TÄST TÄST TÄST!" i tjugo minuter tills jag ger med mig. Då är det lika bra att hon får ett direkt så jag får vara ifred.


Bra morsa jag är, tack tack!

/ECN

Uuuh..

36 grader i solen idag, kill me. Till och med för en härdad solare som jag, kan det bli lite väl varmt! Annika tycker förövrigt att jag från och med nu ska hålla mig inne alla soliga dagar, Hon tycker att jag ser ut som ett "choklad-barn" (Hälften svart, hälften vit!). Hahaha! Vänta då bara Annika, om ett par veckor är det ännu värre!





Sunny Greatings liksom!
/ECN


Kåt glad & tacksam!

Så jäkla trött. Har jobbat över nio timmar idag, med pannknack. E2 har fått för sig att det är internationella "Jävlas-med-Emma"-dagen idag. Jag tänker inte ens gå in på detaljer för då bryter jag ihop fortare än du hinner säga "Avocado på hela mig!".
Ingen bra vecka, Annika är sjuk. Jag är krasslig och Magnus är iväg på bizniiiz-resa! Och eftersom Annika har bihåleinflammation och jag bara har en "vanlig" huvudvärk så åker jag på nitlotten och får jobba mer...
När jag väl blir sjuk så kan man ju hoppa upp sig på att Annika också är det, Så.Jävla.Typiskt!

Fast även om allt känns lite tråkigt just nu så finns det saker som piggar upp mig. Vädret bland annat, gud vad jag tajtar på om det, men det är svårt att inte vara sprudlande glad när det är 29 grader och stoor sol. Jag och vädret är nog lite sammanlänkade, är vädret kasst så mår jag kasst. Är vädret bra så mår jag bra.. Kul att man är beroende av tha weather..

Sen är det ju en sak till, jag är lite ledsen att jag inte kan vara hemma och fira sista April. Uppsala har ju helt klart det bästa valborgsfirandet i Swe. Skulle så gärna tillbringa den dagen med mina bästa finaste därhemma, spelar ingen roll att det ska regna. Jag vill vara där ändå..
Fast Valborg passerar förvisso inte obemärkt förbi här. Jag ska också fira lite, med massa andra Svennar, Galna gänget, vem vet hur det slutar?
En här, en  där och en i papperskorgen !


Och så avslutar jag med några visa ord från en mycket klok kvinna " Var kåt glad och Tacksam så ska du se att allt löser sig!"


/ECN

Åhjo!

Nog är detta paradiset allt, ännu en dag med solsken och 30 grader. Kan bara säga att det är några små detaljer som saknas för att jag ska stormtrivas. Dock behöver kära pappa inte oroa sig för att jag ska bli kvar här med någon babe. för det finns nämnligen babes hemma också, och jag föredrar svenskt kött.. ha..ha!

Dagen (och helgen) har fullkomligt rusat förbi, jag har fått springa för att hålla jämn takt med tiden. Imorgon är det ju redan mångdag och dags att arbeta igen.. Fast jag ser mitt jobb mindre och mindre som ett arbete, istället är det numera ett nöje, om man bortser från de tidiga mornarna.
Jag som alltid förut varit kvällstrött och morgonpigg, har numera blivit kvällspigg och jäävligt morgontrött. Gillar inte alls att behöva gå upp innan tolv, och jag gillar speciellt lite att min nazi-granne är jäävligt morgonpigg och älskar att dammsuga innan åtta på morgonen.
Innan jag flyttar härifrån ska jag smyga in till honom och typ, sy in gamla räkor i hans gardiner som tack för alla tidiga morgondammsugningar!


Det slår mig att jag varit här i nästan nio månader nu, och vad ska jag säga mer än att jag är grymt imponerad av mig själv? Trodde verkligen inte att jag skulle klara av att vara borta så länge. Men det kan jag ju, utan några större problem, det är för mig ett mysterium hur jag ska kunna flytta hem och bo hemma efter att ha bott själv i ett år. Hur ska det gå till?  Fast det kanske kan bli skönt att slippa leva på havregrynsgröt varje helg, eftersom det finns någon som handlar åt mig.
Hur kan en människa vara sååå kass på att handla?
Typ går in i mataffären, vääldigt taggad på att hitta frukost-middag-lunch x2, spanar mig omkring. Går några varv och kommer ut med cola, mango och havgregryn...

Och istället för något gott, så äter jag sex havgregrynsgrötstallrikar(vilket ord!) på en helg. Värt...

Men nästa helg, dåååå ska jag orka handla.. då ska jag minsann det!

/ECN

Nürnberg rapporterar..

..Strålande sol, 30 grader. Emma har legat i stadsparken i shorts och bikini hela dagen. Undrar lite för sig själv om hon hamnat i paradiset eller om det bara är såhär det är i Nürnberg under sommarhalvåret.. Och om det är så, så övervägs det starkt att bli halvårsboende här.
Barbröstade snyggingar som spelar fotboll finns det plenty of, och efter en smärre incident så hamnade fröken Nyholm i en vild diskussion med två av de barbröstadefotbollsbabsen. Det diskuterades fram och tillbaka i över en timme, huruvida fotboll är superkul eller inte.
Det slutade dock med att Emma blev hungrig och ville dra sig. Innan hon drog så blev hon dock "tvingad" att lämna ifrån sig sitt nummer till babsen och lovade att komma tillbaka nästföljande dag för att fortsätta diskussionen.  

Jaja, tillbaka till normaliteterna. Jag sitter hemma i min lilla sockerlåda och myser. Halvåtta gilder jag iväg till Aoch M för att "jobba".

Äh, jag har verkligen inget kul att berätta... Så jävla ovärd blogg. förlåt! Nu duschar jag istället...

/ECN




Sweeeeet!

Hörde att det snöade därhemma, skönt för er. Jag har 25 grader i solen, skönt för mig!



/ECN


Tar tillbaka

Kom på att mitt förra inlägg är lite missvisande. Jag älskar mitt jobb, det är det bästa jobbet i världen. Jag älskar E2 och allt som har med dom att göra.

Men det är...påfrestande!


/ECN

" Heeelt Sluuuuuuuuut!"

Emils nya favorit uttryck ( förutom "Eeeeemmmaaaa...Krååååååkaaaa!" ) är " Heeeeelt sluuuuuut!". Han använder det så ofta han kan i så många sammanhang som möjligt. Han har även ett lite underligt språk, typ drar uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut på orden i hundra år. Ungefär som att han tror att jag är en utvecklingsstörd person som man måste vara extra tydlig med.
PÅ detta så upprepar han saker typ tjugo gånger, ungen måste verkligen tro att jag är efterbliven, jag menar det är rätt gulligt första och andra gången. Men när han upprepar att han såg en fågel för artonde gången så blir man bra sugen på att dumpa honom i närmsta soptunna (Speciellt när det inte ens var en fågel han såg utan en jäkla katt!).

Att en jobbdag på sex timmar kan vara så jäkla slitig är svårt att förstå, speciellt en dag som denna. Jag kan ju berätta om hur denna dag sett ut!

04.00  (någonting) : Somnar äntligen!
06.00: Alarmet går i gång, Snooozar!
07.00: går mycket mycket motvilligt upp ur sängen, ser mig i spegeln och bestämmer mig för att burka är ett utmärkt klädval för dagen. Går sedan ut och går en snabbis!
08.00: Duschar, i kallvatten eftersom min läskiga granne redan tagit sin morgondusch och därmed gjort slut på det lilla varmvattnet som finns! Funderar på att ge igen på något lurigt vis. Kan dock inte komma på något bra!
08.57: Rusar in till Annika, slänger i mig en kopp nattsvart kaffe för att vakna upp ur koman, det hjälper inte. Kan fortfarande inte väcka högra ögat ur dess sömn.. Slänger på E2 kläder och går ut! 
09.40 : Jag och Emil matar fåglar, Emilia matar sig själv. Sedan äter Emil och jag russin medan Emilia matar fåglarna (med russin!) 
10.15-11.00 Sitter ute på balkongen  och dricker latte. E2 leker i sandlådan. Sedan häller Emilia sand i Emils huvud, sanden tar sig sedan hela vägen ner i blöjan. Då bestämmer Emil att det är färdiglekt. Slut på lugnet!
11.00: Byter blöjor. Gosigt, Emilia kommer inte överens med sin mage och jag kommer inte överens med emilias blöja!
12.00 Emil och jag äter lunch, Emilia kladdar in hela sig med köttfärssåsen och tycker att hon är mycket fin. Vägrar tvätta sig. Emil somnar med huvudet i tallriken. ( Ungefär här vaknar mitt öga upp!)
12.40 : Sjunger sången om humlan ungefär tjugo gånger och dansar sedan till Mamma mia! 
13.20: Emilia har somnat, Emil ligger och pratar om fågeln han såg innan, som inte var någon fågel utan en katt. Han somnar sedan motvilligt! 
14.30: E2 vägrar vakna upp, tar med mig Emilia och sätter henne på köksbänken. Hon somnar omedelbart om och är nära på att ramla i golvet. Tur att man är så jäkla blixtsnabb!?
14.55 : Mellis, Alla barn ser ut som yoghurtmonster, även jag! 
15.05 Slutar, E2 vinkar av mig med puss och kram och ett "Hejdå Bullerbyn. Tack för idag!" 


Nu lät jag bli att tala om hur jävla jobbigt det är att klä på två barn, när den ena är klar klär man på den andra. Lagom till att man är klar med den andra så har den ene klätt av sig ytterkläderna inklusive byxorna. och så håller det på i en halvtimme innan man med hot om farliga farbröder (funkar alltid) och mutor om russin fått alla barn färdigklädda! 
Väl nere vid vagnen kommer någon av ungarna på att dom glömt snusen, så det är bara att åka upp igen. vi letar upp snusen som gömt sig, och ungefär här börjar jag känna att det luktar något...fränt.. Blöjbyte alltså. Jaha! 

Jaja ni fattar vinken, det som låter som ett ganska lugnt och trevligt jobb är allt annat än just lugnt och trevligt. 


/ECN
 

Singleeeeeeee

Ojdå, jag har visst ett liv. Jag glömmer bort att blogga!

Kan ju ändå informera om att de senaste dagarna endast bestått av kaffe och sol och Grek typ, och hur kul är det att läsa om det?!


Idag tänkte jag att jag skulle festa till det lite så här i min ensamhet, så jag gick ner till bageriet och köpte mig en kaka (inget Beach 2010 här inte, jag får gå i Burka hela sommaren istället!). När jag bestämt mig för en sort så säger jag till den söta tanten i bageriet, att jag vill ha en sådan, tack!
Tanten tittar på mig och  sedan skakar hon på huvudet och säger " No no! Not good for you!"

Jag bara, jaha ? MEN GE MIG MIN KAKJÄVEL FÖRIHELVETE. Eller, det tänkte jag i mitt lilla huvud jag lyckades väll pressa fram ett " nej jag vet, men ändå..snälla...?"

Jag får kaka, betalar och går ut. Och jag hör tantens kluckande skratt hela vägen till min lägenhet typ. Alltså.. Tyskland.. Detta kan bara hända i Tyskland...En tant, 1,20 lång och 80 kilo tung, tycker att jag är tjock och inte borde äta kakor.. (säkert i all välmening, men ändå...)

 
Jag ska aldrig mer gå till det bageriet. Hoppas hon konkar den jäveln! haha

Nu ska jag äta min kaka, trots damens protest, på taket! Jag  älskar mitt tak. mitt tak är bäst..


Slutrapportrat!

/Tjockis-Emma



öh

Heeey! Vaknade upp av att jag nös. Ingen liten mininys utan en nysning som nästan fick fönstret att skallra. Alldeles för tidigt vaknade jag och kom i säng alldeles för sent och så är det med den saken.

Vädret är underbart så jag ska snart ta mitt pick och pack och bege mig ner till parken där Maria möter upp senare. Och en kaffe på det sen så är man människa igen. Sol och kaffe. Vad mer behöver man en dag som denna?
Ah okej en liten glad Grek också, men sen är biffen kirrad!

Har en stående inbjudan till A & M ikväll på grillafton, får se hur det blir med den saken. Känner för att vara för mig själv ikväll, men man vet aldrig.. Lite mat sitter ju aldrig fel och vad väger tyngst Havgregrynsgröt eller Grillat? Aaah juste, gröten är inte så jättelockande direkt.


Kan ju även briljera med att även jag sökt Universitetsutbildning till hösten, sen får vi väll se hur det blir med den saken. Tvivlar mycket starkt på att jag kommer lyckas komma in men som sagt. You never know!

Men nej nu ska jag slänga på mig kläder, och mamma nu vet du vad jag ska göra idag!


/ECN

Back to Black!

Det här med vulkanen på Island... Har typ inte varit så engagerad. Inte alls. Visste inte ens vad det var föränn igår kväll typ..Jag har helt enkelt inte brytt mig alls. Har ju inte sett något askmoln alls glida förbi, Så jag har liksom inte behövt brytt mig!
Men nu har jag råkat ut för den första konsekvensen av detta vulkanutbrott! Emil kommer inte helt ovanligt framknatandes, sträcker fram sin förkylda lilla näsa och beordrar mig att snyta... "Kråååka! Emma!" ..

Jag plcokar fram en näsduk och beordar tillbaka "Snyt Emil!.. Nej inte andas in.. Snyt ut... UT!" .. Tillslut får jag ungrackarn att snyta rätt. och jag är inte vanligtvis den som kollar vad som kommer ut liksom. Men nu gjorde jag det av någon anledning (Fräscht!).
Och vad ser jag? Jo en svart jävla snorhög... JAg undrar genast om den lilla rackarn varit och sniffat i någon blomkruka, eller vad är frågan liksom..

Men sen när även Emilia behöver snyta så ser jag att även hon är kolsvart i snoken. Undrar då om dom haft något grupp-sniffar-party i blomkrukan..

Inte föränn nu på kvällen så kom jag att tänka på Island... Måste vara aska dom har sniffat.. Jaha Tack då Kära Island.. Kul verkligen. Nu måste mina små stackare gå omkring med svart snor bara för att ni envisades med att ha ett vulkanutbrott. Trevligt. Verkligen!


ehehe! :)

/ECN

Latte

Riktig Sann glädje är när man får till en perfekt skummad mjölk till Latten, idag är en sån dag. Jag är glad. Hårt skummad mjölk är Glädje.

Sug på den ni så går jag ut och solar så länge!

/ECN


Nu är alla små stjärnor

Uppe med tuppen idag, eller okej. Det känns åtminstone så. Trött som en gnu, seg som en geleråtta sliten som en trasmatta. Ni fattar poängen va?
Fingrarna vill inte riktigt lyda, dom hänger inte med min fantastiska hjärnas impulser. Så det går segt att skriva. Jag ser nog ut som mamma när hon sitter och knappar på datorn. Ett pekfinger i taget och så måste man tänka efter var tangenterna sitter.  Så fort går det inte vill jag lova.  Fast inget ont om Mamsegull, hon är fin hon!

Ligger och lyssnar på en gammal låt som bara påminner mig och jullanpullan för många år sedan. Skåneresan, Anel. Haha. Vilka tider då va!
Fast låten kanske passar fint med tanke på att jag ska ner i Skåne och härja i sommar. Åhus närmare bestämt, en månad ungefär ska jag och mitt crew (twinsen) vara där och bada och mysa... Är väll dock inte alltför entusiastisk om man får säga så. Fast det får man nog inte.. Ska inte klaga, två minuter till stranden och...vad mer?
Skog, skog och skog. En miljard kaniner och ännu mer kaninbajs.
FANTASTISKT?

Så den som har vägarna förbi Åhus i Juni-Juli, varsågod att komma och hälsa på. Ingen är för ful eller för dum, alla är välkomna bara dom kan bidra med lite sällskap!


Nu måste jag verkligen upp.. Jobbar nio till tre idag, en rätt skön dag med andra ord. Eller det hade kunnat vara en skön dag om jag inte varit så rackarns seeeeeeg. Seg seg.
Men nu börjar jag snart, nu måste jag upp och göra mig vacker, eller mindre ful. Välj själv

Sköt er!
/ECN

Kinder ins bett!

Nu, en halvtimme för tidigt har jag lagt twinsen. Har fått en huvudvärk som heter duga efter att ha jagat omkring dom små liven samtidigt som jag på deras order skrikit " Vargen kommer!". Så en halvtimme förtidigt stoppade jag ner dom i sina sovsäckar, gav dom välling och nattade dom. Nu har lugnet infunnit sig, eller nästan iallafall. Emil ligger och nynnar på mamma mia därborta i sin säng. Jag hör även Emilia mumla något åt dockan.

Snart kommer dom iallafall sova gott i sina sängar, och det betyder att jag kan slappna av några kilon. Ta mig en latte, lägga mig i badet och njuta över att det snart är Helg och lite välförtjänt vila.
Eh, inte för att jag jobbat så mycket den här veckan men... Trött är jag ändå!

Och inte så lite trött heller, om Emil byter sång till någon nattinatti-visa så är jag körd, då kommer jag somna här rätt över datorn. Just en fin barnvakt va.. Fast förvisso så ligger jag alltid och sover när dom kommer hem på torsdagskvällarna, fast jag låssas inte om det.
Annika kommer upp för trappan och viskar fram ett " Sover du, Nyholm?" jag sätter mig då yrvaket upp och för en sekund brukar jag alltid undra var i helvete jag är någonstans. Sedan kommer jag på det och kläcker snabbt ur mig ett : " Sova? Jag? Nejförfan, jag bara mediterade!" Så garvar vi i samförstånd jag och Annika. För vi vet båda två att jag alltid sover. Torsdagar är liksom min sovatidigt dag!

Haha förövrigt så har Emil slutat pilla sig i snoken nu. Han har istället börjat peka på näsan och säga " Kråka!". Detta hände idag, han stirrar på mig, pekar på sin näsa och säger "Kråka! Kråååååkaaaa!" ...
Jag stirrar tillbaka på honom och frågar om han tror att jag ska stoppa in fingret och pilla bort den.
( Vilket jag självklart skulle gjort  med ett papper om han bett mig snällt!)
Det hela slutar med att Emil stoppar in fingret i näsan, går sin väg vilt muttrandes om någon "Förgrömmade Unge..Snickarboa!" . Och Jag tror att han menade mig.


/ECN


Done!

Jag kan berätta att jag så sent som i Månagskväll insåg att det här programmet "Roast på Berns" är rätt uppgiggande.  Jag är alltid lite efter, inget snack om saken. Funderar allt som oftast om jag verkligen har alla ungar i boet så att säga, svaret är nog nej, inga ungar i boet!

Hur som helst så kollade jag just på Roastningen av Björn Gustavsson, och vad ska jag säga?  Okej jag ska erkänna. Jag kan inget säga, för jag skrattar, jag har de senaste tjugo minutrarna legar på golvet i skrattkramper. Och då snackar vi skrattkramper, inga små jävla framtvingade fniss. Utan vrålgarv, hade jag skrattat lite till så hade grannarna kommit och klagat ( Mental post-it-lapp: Titta på avsnittet hemma, payback till Nazi-Granne!)

Nu måste jag hur som helst ner på stan (köpa mjölk, gå på bolaget om jag har lyxen att ha något här, haha) och göra diverse spännande saker. Spyyyyyyyyyy


så jag önskar er en spännande dag!

/ECN


Dammsuga!

Hur i helvete kan man komma på att dammsuga klockan halv sju? Nu är det fan krig. På riktigt.


Ännu en dag, jobbar konstiga tider. Kommer inte ens ihåg hur, fick lappen igår, bortslarvad idag. Greate! Men typ.. Vet att jag slutar åtta eller nio. Några timmars rast mitt på dagen. Hatar dessa tider. Vill gärna jobba alla timmar i ett sträck så att man sedan kan gå hem och dricka saft och pilla sig i naveln liksom. Men inte då, upp i ottan, trött som ett djur, jobba några timmar, sova några timmar och sedan jobba några timmar.

Går dock på mitt pass en timme tidigare idag, så går jag av en timme tidigare. När man ändå blivit väckt av Nazi-grannen liksom. På torsdagarna är det okej, då kan jag göra lite vad jag vill, för torsdagar är städdag, det är då jag glider runt med en dammsugare och halvsuger köket lite lamt. Torkar av några bord och lite golv. Sedan är det klart liksom...

Torsdagar betyder också mysdag med Annika, Vi går och sätter oss på någon uteservering och tar en kaffe, en öl eller ett glas vin. Beronde på humör liksom. Vi snackar massa skit och bara har det bra. Annika vet att jag hatar städning, och Jag vet att Annika hatar att låta mig städa.  Det är därför hon kompenserar med lite mys efteråt!

Torsdagar är faktiskt helt okej, nu när jag tänker efter, faktiskt riktigt okej! Det är tråkigt att städa men jag har ändå ryggen fri. Inga twins som springer efter och vill bäras, kramas och dansa. Inga twins som har bajsat, vill se på Bullerbyn eller åka flyplan.
Inga barn som bara vill ha en vindruva till som dom sedan slänger på golvet så att jag sedan halkar på dom och slår armbågen i köksbänken och svär så det ekar om det. Inga barn som sedan mycket nöjt springer runt och härmar alla mina svordommar i flera timmar.

Jaja, ni fattar. Torsdagar är rätt bra.


/ECN

Det regnar

Det regnar.. Eller fel. Det regnar inte, det öser ner. Syndafloden liksom! Trevligt väder att komma hem till, speciellt när man gått och skrövlat om att det har varit så jääävla fint väder här liksom. Nu får jag äta upp mina ord!

Första arbetsdagen är hur som haver avklarad, och det utan några större missöden. Lite snor och bajs, men annars så! Men jag kan med glädje säga att jag nu tackat nej till ytterligare ett år här, Annika blev besviken.. Men What to do? Jag känner att jag börjar ledsna, hur mycket jag än älskar twinsen, man kan ju inte gå och sköta sitt jobb halvdant bara för att man inte vill göra någon ledsen. Nänä, så funkar det inte!



Ligger i sängen, knaprar kanelknäcke och förundras över hur jävla fort jag stökar ner. Igår städade jag, det var kliniskt rent (eller åtminstone inga kläder på golvet, och ingen disk i hon) men ta mig tusan, nu är det lika jävligt som innan. Det måste vara min Nazigranne som smiter in här och stökar ner när jag är borta. Jag lovar, jag ska ta ett snack med den mannen... inte.
Han är på allvar farlig.. Hör ni inget mer av mig så har han styckat mig och spolat ner resterna i toan. Eller så håller han mig inlåst i sin källare. Eller vår källare, vi har ju samma.. Fan.. Inlåst i sin egen källare. Spännande...

OCH VA... jag är fan källarsambo med Nazi-Grannen... Läskigt...


måste lägga mig ner, blunda och andas djuuuuupa andetag...

/ECN

Arbetsdag 1 efter lång semester

Jahaaa. Tittar på klockan, tio i elva. Jahaaa! Jag har redan hunnit åkt flyplan med E2, fyra gånger. Vi har bakat misslyckade syltgrottor (Emil blev mycket förolämpad när jag sa att han inte fick trycka så hårt med tummen när vi skulle göra gropar i kakorna. Han blev tvungen att avbryta bakandet för att gå in på rummet och vara förolämpad ett tag!) Vi har gjort klart lunchen och Emilia har hunnit snyta sig i min svarta tröja!

Vi har lekt kurragömma i Resväskan ett antal gånger, typ jag gömmer mig i Reväskan medan E2 räknar " eeeett, påååå, pååå feem, åttanioåttanio. NU pommerviiiiiiii!!" och så springer dom fram till resväskan jag ligger gömd i, eller gömd. Vilken överdrift, jag är inte längre så liten att jag får plats i en resväska. Men hursomhelst,  dom springer fram och hittar mig.
Och varje gång jag hoppar upp ur lådan åste jag sjunga "Gubben i lådan!" ... oooooch så gör vi allt o och om igen. Samma visa!


Men det är mysigt att vara tillbaka, inget annar kan jag säga. Fast nu är det dock väldigt tyst, och alla med småbarn vet att när det är tyst så är det inte bra.. Innnnnte bra!


/ECN

KRIG

NEJ NU ÄR DET FAN KRIG.  Jag ska inte längre vara rädd för min granne. Jag ska säga precos vad jag tycker om honom och hans jävla fasoner. Typ dammsuga klockan två på nätterna. Spela tysk hårdrock på högsta volym hela kvällarna.. Ha fönstret öppet på toan, så att jag får urinvägsinfektion varje gång jag sätter mig på den iskalla jävla toasitsen. Men nu har han gått för långt...

Jag ska inte längre vara rädd för denna 2 meter långa och typ 200 kilo tunga, rakade uppenbarelsen... Han är nog inte ...farlig.. han kanske är jättesnäll... Eller mer troligt så är han Nazi. Men han kan vara snäll, kanske skulle man liksom gå ut och be honom knipa käft med sin jävla musik. Det ska jag fan göra. Jag ska säga det . Jag är stor och stark och klarar av en futtig granne..

Fast jag vet hur det skulle låta..typ...  :

HUR SOM HELST EVENTUELLT KANSKE SNÄLLA ELLER VAD DU NU ÄR-GRANNE. JAAAAAAAAAAAAAAG  (och här kryper jag ihop och blir lite nervös, och rädd igen) Vill du vara så snäll att spela musiken liiiiite lägre klockan sex på morgonen... Inte? Okej... nej men det är lugnt. Jag ääääälskar Tysk Hårdrock på morgonen.. eh.....självklart får du spela. Spela vad du vill när du vill.. och hur mycket du vill? Jag kanske till och med kan köpa dig ett par riktigt schyssta högtalare så att hela min säng skakar och inte bara fönstret?



Jag är trött och irriterad, det blir en lååååång dag homieeeeZzZZzz!

/ECN

Does she diska ? She never diskar!


Schweppermanstrasse 25

Jaha, nu sitter jag äntligen hemma i sängen och pustar ut! Fem trappor upp, 22 kilo väska.. ingen hiss. Det är inte att leka med. Känns som att armarna valt att avlägsna sig från kroppen. Jag bara undrar, när kommer dom vilja komma tillbaka?
Dessutom så har jag grovt ont i öronen som nästan sprängdes på flygplanet. Dock så spelar alla krämpor inte så stor roll när man kom innanför dörren på Neutormauer och möttes av två glada illvrål som skrek att " Nu hajjjj Meeeeemmmaaaa Landaaaaat. Meeeeemmma äjjjjj Hääääääääääj!"  och ungefär en miljon snoriga pussar och kramar. Dom ville inte lämna min famn en sekund medan jag var där..
Men glädjen lär vara kortlivad för imorgon kommer jag säkert mötas av Samma gamla vanliga: " Meemmma... GÅ! Pappa Toooommmmdåå!"
snorungar!

Och nu försöker jag komma på något roligt att skriva. Det går inte så bra. Men det är skitsamma. Nu vet ni att jag lever. Lite sömn på detta så kommer jag nog vara en riktigt skaplig människa imorgon. Dock måste jag kavla upp ärmarna och städa lite här innan jag går och lägger mig.
Hade tydligen glömt diska innan jag åkte för typ tre veckor sedan, och disken ser ut som att den kan krypa iväg på egna ben vilken minut som helst. Fräscht!
Packa upp får jag göra en annan dag, någon måtta på hurtigheterna får det ändå vara! Eller så får grejerna helt enkelt ligga kvar i väskan, för min 25 centimeter stora garderob är överfull redan nu, så om jag inte lyckas bli Harry Potter så kommer kläderna  icke gå in i garderoben...


Nej, nu ser jag nästan tallrikarna marschera ut på rad genom dörren så nu måste jag ta tag i disken!


/ECN

Möjligt?

Jag kan inte förstå hur jag ska klara nästa flygning. Har ett enormt lock för örat, som försvinner och kommer med ett pang i mitt huvud varje gång jag rör på mig! Jag är halvt om halvt döv och mår rätt illa.  en timme kvar till boarding.

Pang! nu rörde jag på mig. Det ekar i skallen,... Jag säger bara.. överlever jag denna flygning så skall jag vara evigt tacksam! En jävla timme kvar and what to do?

Spanar runt i hallen, Det är jag en trött tjugoåring med ör-svängningar, ett hundratal kostymklädda män i olika åldrar och två tanter som knatar runt med rullatorer. Två tanter i käcka kläder som dom matchar med diverse smycken och acessoarer. Jag undrar i mitt ekande huvud vad dessa små racertanter ska någonstans. Inrikes, så mycket vet jag.. Ska dom kanske hälsa på barnbarn? Eller ska dom på nöjesresa, gå på pubar, supa ner sig och dansa med rullatorerna på bardiskarna?
Dom ser nästan ut som två sådana tanter iallfall...partytanter. Under sina propra kappor så har dom små läckra magtröjor på sig och tighta jeans.. Eh dags att sluta tänka på det kanske..

Femtio minuter till boarding.. what to do, what to do?!


pilla navel...dricka kaffe...kolla på en film...


/ECN


Tråkigt!

Jag bara undrar. Hur tråkigt får man ha det? Hur tråkigt kan man ha innan man dör av det? Jag kan nog påstå att jag är smärtsamt nära gränsen. Varför är denna flygplats så obotligt trist ? Till och med mustaschmannen har gått, så jag kan inte ens garva i smyg..
näe. Roligare än såhär blir det nog inte. Pilla navel, käka en lakritsbil.. Dricka kaffe.. pilla navel... Spana in den snygga flygsnubben som gick förbi. Le lite åt honom, han log tillbaka.. Jag har väl antagligen smuts på snoken eller något. 2,5 timmar kvar till boarding. Tråkigt... Pilla navel... Sätta igång en film... Stänga av filmen.. Trååååkigt. Käka en lakritsbil.. Dricka kaffe...


...pilla navel..


/ECN


Berlin Airport

Jaha, på order av mamsegull så har jag nu återigen (obeservera återigen igen) börjat blogga. Jag sitter för tillfället och ugglar på Berlins flygplats, fyra timmar kvar till boardingtime. Kul..
Har köpt mig en kaffe och lyckats ansluta till något internet, gud vet vad jag gjort annars.. Suttit på en bänk, utan internet och glott på alla fula stressade människor som jäktar förbi..
Fula människor finns det gott om här vill jag lova, ganska underhållande faktiskt.. Det sitter en gubbe till höger om mig, han är väldigt intresserad av vad jag skriver (ser det ut som) han lutar sig stup i kvarten fram och kikar på min skärm... Han har någon sorts folkdräkt på sig, jag undrar om han klätt upp sig för att flyga liksom..
Stor näsa och en mycket...spännande.. mustasch... typ väldigt stor..väldigt gles och väldigt krullig. Ganska ful också!
Nu lutar han sig fram och läser igen, hoppas han inte kan svenska.. Då kan det bli lite pinsamt!

Nu gick han också, Spännande.. han kanske var svensk och tog illa upp över min kritik mot hans (nu kom han) MYCKET VACKRA TÄTA OCH UNDERBARA mustasch.... hehe...eeeeeeeeh..

om sex timmar kommer jag återigen vara en nerkladdad, jäktad småbarnsmorsa. Längtar jag ? Lite.. Det är lätt att tanka lite villkorslös kärlek från Twinsen, det känns skönt. Och känner jag efter riktigt länge så har jag verkligen saknat att gå med snoriga byxor, kladdiga glasögon och en unge på varje höft...
Mina små trollisar snart är Emma tillbaka, gråt inte mer liksom!

Men nu ska jag dricka mitt kaffe innan det svalnar, eller dunstar..eller för all del spills ut!

Sköt om er alla därhemma, jag älskar er!

/ECN


RSS 2.0