Det här med rubriker..

Uh, äntligen hemma efter en mycket slitsam dag. Har tillbringat ca fem timmar med en 40graders liten ynklig pojke i famnen, och en feberfri vilding klättrandes kring mig. Ack så jobbigt, det kanske låter lugnt men tro mig. INTE.LUGNT. Prova själva att bära tolv kilo i armarna, samtidigt som man ska försöka fixa lunch, mellis och middag, samt att se till att vildingen inte slår ihjäl sig, samtidigt som man Absolut inte får sätta ner 12-kilos klumpen, för då blir det ett jävla liv. Jag är helt utskiten.
Bokstavligt och bildligt, jag var nämligen just på toa.. haha.. förlåt, men när man inte kunnat skita ordenligt pga orosmoment (kan vi kalla det) på typ tre månader så känns det jäkligt skönt att kunna göra det helt plötsligt, med öppen eller stängd dörr, vad man behagar. 

Såg även nyss att städerskan har varit här också, nytt toapapper, bäddade sängar, rena golv och diskad disk. Jaja, man tackar.. Det här kan jag nog vänja mig vid.. hehe! Soporna var utburna också, det uppskattas särskillt mycket eftersom jag inte vet var soptunnorna finns.. moheheeeeeeeeeeeeeeeeee

Har även idag blivit erbjuden att öka på mina timmar i veckan från trettio till fyrtio och självfallet en löneförhöjning, Det är bra, såhär framemot jul och allt. Tack tack!   

Nu ska jag faktiskt gå och lägga mig snart, jobba i morgon igen..


/ECN

Kommentarer
Postat av: mamma

Bra med extrapengar till jul och du orkar säkert mer när du har ditt egna att dra dej undan till!Tråkigt med Emil, är han bättre? Lämnar dom dej med ett barn som har feber? puss

2009-11-24 @ 21:56:15
Postat av: Pappa

Heja Emma du är bäst, kramar.

2009-11-25 @ 17:24:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0