Latte-mamma fasoner

Efter eftermiddags-latten för oss "vuxna" (haha, vuxen!jag?) och eftermiddagsyoggin för das kindern så tog Annika med glina till parken tillsammans med Irna, Irma, Irme, Irene, eller vad grannen nu heter, och hennes barn som jag nu inte heller kommer i håg vad han heter, något gulligt iaf.
Så jag har farit runt lite i lägenheten med mopp och dammsugare i lägenheten så nu slipper vi fastna i massa gammal sylt med strumporna. Sehr guuuuut!
Vad eftermiddagen bjuder på vet jag inte riktigt förhoppningsvis inga fler besök på sjukhuset. Imorgon däremot blir det lite spänning i tillvaron. Det blir en riktig "turist-rundtur" för min del, guiden blir pappa Magnus (eller Göran som jag alltid tror att han heter). Sedan ev. en lunch på en mycket trevlig liten restaurang här i krokarna. Spännande! Förhoppningsvis hinner jag med att köpa en ny väska också då den gick sönder igår kväll när jag gick hem, haha alla blängde på mig när den ramlade i marken och jag såg att dom tänkte.. Jäääääävla turist!

Apropå turist så hann jag ju in på turistbyrån under min stadsvandring. Där nappade jag åt mig en liten katalog( 350 sidor) där alla kurser man kan läsa är med. Har ju tänkt plugga lite när jag är här, så den 19/9 ska jag iväg och mäta mina kunskaper på typ universitetet. Spännande, undra om jag är lika kass i Tyska som jag anar att jag är! Säkerligen..
Kommer väl få börja i någon typ...dagis grupp som lär sig prata tyska!!!



tsüch!
/ecn

Kommentarer
Postat av: Pappa

Duktig du min älskade Emma

2009-08-28 @ 21:57:50
Postat av: johanna

jagsaknardig (L)

2009-08-29 @ 11:22:15
Postat av: Mamma

Du har fixat det bra, puss å kram

2009-08-30 @ 17:04:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0